Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim tatlımm...bebiş de iyi yuvarlanıp duruyor:))) artık tekmeleri, hareketleri sıklaştı:)) cok hareketli bi kızım olcak sanırım:)) bu aksam 7'de de doktora gidecegiz bakalm nasıl saglıgı bebişin...senin nasıldı bayram canım?

sevindim canım iyi olmanıza..inşallah aakşamda daha iyi olduğunu duyar görürsün..
bende iyiyim canım butün bayram evdeydik...
kitap okuyarak geçirdim....mutlaka ama mutlaka moskof cariye hürremi okumalısınız.kitabı bırakamıyorum yaa:))

inşallah canımmm...
not alıyorum kitabın ismini elimdeki bitince alayım..ben de "leyla"ya başladım o da cok güzel ama gezmekten pek okuyamadım bu aksamdan itibaren hızlanırım sanırım:))

günaydın topiğimizin güzel bayanları geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan

kızlarrrr herkese merhaba :)
tatili bitirip de yeniden işbaşı yapanlara kolaylıklar diliyorum :)
umarım herkesler iyidir. ben iyiyim çok şükür, çok özledim hepinizi. benim tatil biteli 4 gün oluyor aslında ama netim yoktu, sıkıntı var bu ara telefon ve nette. inşallah düzelir bir an önce...

mrb çiğdemciim..bende sizleri çok özledim
şu site düzelsin yaaa girmeye bile canım istemiyom..
isimler yok burdamısınız kızlarr

ne bu sitenin hali gerçekten yaa

bu arada ben hala adet olmadım 2 gün geçti...

güzel haberler ve edoşum bize, yeniden dökülsün hamişler arka arkaya... hadi bakalım :)

çok özledim canım benim öpüyorum kocaman :)

dualarım seninle Gül'cüm, korkuların, sıkıntıların bir anda sonsuz bir mutluluğa dönüşecek, az kaldı :)

selam kızlar,geçmiş bayramınız kutlu olsun..nasılsınız ??

canım, ben iyiym, sen nasılsın :) uğur böcüğüm nasıl :) öptüm çok.

günaydın kızlarrr

günaydın babucummm :) geçen de doktora gideceğim yazmıştın, gidemedin sanırım? yoksa ben mi haberleri kaçırdım :) nasılsın? özleim çok.

sultan kuşummmm :) nasılsın? geçen yazdığında hangi kiytap diye soracaktım, bağlanamadım o zaman :/ moskof cariye çok keyifli bir kitap, ardından mşhrimah sultan'ı oku henüz okumadıysan. yazarın valide sultan adlı 3. kitabı çıkacak sonra da, ben bir hevesle onu bekliyorum :)) şimdi okuduğum kitapsa füreya. çok hızlı gitmiyor ama öncesinde boleyn kızını bir solukta okumuştum çünkü :/

ay nasıl özledim herkesi :)

günaydın kızlarrr....
oh yaaa çok şükür toplanmışsınız kokusunu aldım hemen damladım ....

günaydın topiğimizin güzel bayanları geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan
günaydın canımmmm....naber nasıldı kayseri?

günaydın kuzucummm ben de cok özledimmm...cumartesi günü randevu alamadım canım bu aksam gidicem 7 gibi...senin tatil nasıldı??

günaydın kuzucummm ben de cok özledimmm...cumartesi günü randevu alamadım canım bu aksam gidicem 7 gibi...senin tatil nasıldı??

oh ne güzel, iyi haberlerini bekleyeceğim dört gözle :)
bizim tatilimiz 4 gündü, fas'a gittik biz, güzeldi, değişiklik oldu :) bi daha fırsat bulur muyuz belli olmaz diyerek düştük yola
sen neler yaptın? dinlenmişsindir umarım güzelce :)

Son düzenleme:
nasılsın? herşey yolunda mı? ne kadarcık kaldı doğuma

iyiyim çiğdemcim çok şükür herşey yolunda cnm şimdilik normal doğum olucak tabi kısmet bakalım .....
doğuma da cnm 3 hafta kaldı ama neden se herkes daha erken bekliyo kısmet cnm ama son adet tarihime göre 3 hafta kaldı hayırlısı bakalım cnm ..
dualarınız iyi dilekleriniz içinde ayrıca tşkrl çiğdem ....

karats+,AskMelegi+,minikkuzucum+,darkangellove58+,babu+

Günaydın canikolar,iyi haftalar herkeseee

ayy çok şükür kavuştuk yaaa çok özledim sizi

günaydın canımmm naber?

günaydın banucum ne olsun ütü yapıyordum bitmek üzere sizlere bi bakim dedim az kalmıştı bıraktım geldim :)))
cnm bendedktra gittin sandım cumartesi günü nasıl geçti diye merak ediyordum neyse hayırlısı cnm bu akşam görürsün meleğini hayırlısıyla....

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|BAT
hperi|22.11.2010
busecan35|23.11.2010
aysenik|25.11.2010
karats|30.11.2010
minikkuzucum|12.12.2010
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER

[table="head"]İsim|BAT
fatmaerozkan|06.11.2010
maonyaaa|08.11.2010
makca|12.11.2010
trhn1677|12.11.2010
edammm|20.11.2010
Nimett07|20.11.2010
KUBI|20.11.2010
n_a_z|20.11.2010
FRLANG|20.11.2010
ua27|21.11.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|36 hafta|Kız
impaladeniz|25 hafta|Erkek
babu|25 hafta|Kız
darkangellove58|23 hafta|Kız
CNNYSR|21 hafta|Erkek
ozpar|21 hafta|Erkek
betus19|17 hafta|?
banu77|17 hafta|?
guzel83|10 hafta|?
rafiyee|9 hafta|?
_dreamlike_|8 hafta|?
[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…