günaydın kızlarrr
iyiyim tatlımm...bebiş de iyi yuvarlanıp duruyor:))) artık tekmeleri, hareketleri sıklaştı:)) cok hareketli bi kızım olcak sanırım:)) bu aksam 7'de de doktora gidecegiz bakalm nasıl saglıgı bebişin...senin nasıldı bayram canım?
sevindim canım iyi olmanıza..inşallah aakşamda daha iyi olduğunu duyar görürsün..
bende iyiyim canım butün bayram evdeydik...
kitap okuyarak geçirdim....mutlaka ama mutlaka moskof cariye hürremi okumalısınız.kitabı bırakamıyorum yaa:))
mrb çiğdemciim..bende sizleri çok özledim
şu site düzelsin yaaa girmeye bile canım istemiyom..
isimler yok burdamısınız kızlarr
kızlar benim adet günüm 1 gün geçti bakalım ugurlu ayımda sonuc ne olacak...
her ne kadar yumurtlama dönemimde çalışma olmasa da bir gün önce olan çalışmadan umudum var :))
bu ay adet olursam eğer her ay yaptığım yanlışı yapmayarak işimi kolaylaştırıcamm :))
adet tarihi ayın 20 si olan arkadaşlar birşey yazmamış acaba ne yaptılarr
bu arada ben hala adet olmadım 2 gün geçti...
ayşecim sanırım çıktın yeşil ışığın söndü :))
bende çıkıyorum,inşallah yarın hepinize kavuşacağım..
sultan kuşum,edoşum,çiğdem kuzum,babuşum,sevgicim,denizcim,gülcüm,busecim,yoncacım
cnm benim ya iyiki varsınız inan bende sizi o adar seviyorum ki nasıl alıştım sizlere ..
bende sultancım öle doğum hikayesi falan asla dinlemedim ve aklıma getirmemeye çalıştım şu ana kadar ama vakt geldikçe stresi etkiliyo insanı inşallah klay geçer bakalım yaşayıp görücez..
Allah razı olsun cnm dualarınızı çok ihtiyacım var sizin gibi temzi güzel yürekli arkadaşlarımdan ....
selam kızlar,geçmiş bayramınız kutlu olsun..nasılsınız ??
günaydın kızlarrr
sevindim canım iyi olmanıza..inşallah aakşamda daha iyi olduğunu duyar görürsün..
bende iyiyim canım butün bayram evdeydik...
kitap okuyarak geçirdim....mutlaka ama mutlaka moskof cariye hürremi okumalısınız.kitabı bırakamıyorum yaa:))
günaydın topiğimizin güzel bayanları geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan
günaydın topiğimizin güzel bayanları geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan
günaydın kızlarrr....
oh yaaa çok şükür toplanmışsınız kokusunu aldım hemen damladım ....
günaydın canımmmm....naber nasıldı kayseri?günaydın topiğimizin güzel bayanları geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrardan
kızlarrrr herkese merhaba :)
tatili bitirip de yeniden işbaşı yapanlara kolaylıklar diliyorum :)
umarım herkesler iyidir. ben iyiyim çok şükür, çok özledim hepinizi. benim tatil biteli 4 gün oluyor aslında ama netim yoktu, sıkıntı var bu ara telefon ve nette. inşallah düzelir bir an önce...
ne bu sitenin hali gerçekten yaa
güzel haberler ve edoşum bize, yeniden dökülsün hamişler arka arkaya... hadi bakalım :)
çok özledim canım benim öpüyorum kocaman :)
dualarım seninle Gül'cüm, korkuların, sıkıntıların bir anda sonsuz bir mutluluğa dönüşecek, az kaldı :)
canım, ben iyiym, sen nasılsın :) uğur böcüğüm nasıl :) öptüm çok.
günaydın babucummm :) geçen de doktora gideceğim yazmıştın, gidemedin sanırım? yoksa ben mi haberleri kaçırdım :) nasılsın? özleim çok.
sultan kuşummmm :) nasılsın? geçen yazdığında hangi kiytap diye soracaktım, bağlanamadım o zaman :/ moskof cariye çok keyifli bir kitap, ardından mşhrimah sultan'ı oku henüz okumadıysan. yazarın valide sultan adlı 3. kitabı çıkacak sonra da, ben bir hevesle onu bekliyorum :)) şimdi okuduğum kitapsa füreya. çok hızlı gitmiyor ama öncesinde boleyn kızını bir solukta okumuştum çünkü :/
ay nasıl özledim herkesi :)
günaydın canımmm naber?günaydın kızlarrr....
oh yaaa çok şükür toplanmışsınız kokusunu aldım hemen damladım ....
günaydın kuzucummm ben de cok özledimmm...cumartesi günü randevu alamadım canım bu aksam gidicem 7 gibi...senin tatil nasıldı??
sultan kuşummmm :) nasılsın? geçen yazdığında hangi kiytap diye soracaktım, bağlanamadım o zaman :/ moskof cariye çok keyifli bir kitap, ardından mşhrimah sultan'ı oku henüz okumadıysan. yazarın valide sultan adlı 3. kitabı çıkacak sonra da, ben bir hevesle onu bekliyorum :)) şimdi okuduğum kitapsa füreya. çok hızlı gitmiyor ama öncesinde boleyn kızını bir solukta okumuştum çünkü :/
QUOTE]
canım kuzum günaydın...çok özledim seni ve diğerlerini...şükür kavuşturana :))
evt kesinlikle arkasından mihrimahı okucam...bugün çıkarsam dışarı alcam..
bende öteki kraliçe ve beyaz kraliçede duruyo daha ...önce mihrimahı alayımda sabırsızlıkla bekliyom anası böyleyse kızı nasıl olcak die..
nasılsın? herşey yolunda mı? ne kadarcık kaldı doğuma
günaydın canımmm naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?