ay evet yaa, bayram gibi gerçekten
inşallah edoş iyi haberler verir uğurlu ayında
olmamıştır, belki kullandığın ilaçlardan dolayı hormonal değişiklikler yaşamışsındır.
bu ay ben de 3 günlük gecikmeye ilave olarak 2 gün regl oldum sadece. korkuyorum artık yaşla ilgili sıkıntılarım beni boğuyor. bu ay da geçsin, ocak ayında tüp bebek için türkiyede olacağım. kararlıyım çok.
ikinci aşılaman için umutluyum çok, herşey gönlümüzce olsun handancım
mesajı beğendimi de kaldırmışlar halbuki biz onu kullanıyorduk(
kızlar bende çok iyiyim tatil dönüşü en yoğun haftam bu hafta başımı kaşımaya vaktim yok
birde site değişmiş toplu cvp nerden yazılıyor bulamadım ya
bu ne yahu site gitti yazdıklarım çıkmamış silinmiş saçma sapan bir durum off off ..
bu sitenin yeni hali deli ediyo beni yeter vlla yaaa offfffffffff...
Allah aşkına eski haline gtirsinler harbiden artık girmiycem............
offf ya site yine kafayı yemiş hiçbirşey yapamıyorum
sevgicim kolay gelsin canım özledim vallahi,işlerin bitsinde kavuşalım..kızlar bende çok iyiyim tatil dönüşü en yoğun haftam bu hafta başımı kaşımaya vaktim yok
birde site değişmiş toplu cvp nerden yazılıyor bulamadım ya
bu sitenin yeni hali deli ediyo beni yeter vlla yaaa offfffffffff...
Allah aşkına eski haline gtirsinler harbiden artık girmiycem............
offf ya site yine kafayı yemiş hiçbirşey yapamıyorum
yaaaa bugün gelmeseymiş keşke biz yeni kavuştuk :)) tamam haber ver inşallah hayırlısı olsun,rabbim isteyen herkese nasip etsin..kızlar ben birazdan gelirim sanırım..kursdan arkadaşım kahvaltıya geliyomuş..
oda hastaneden geliyo aşılama yapırmışdı sanırım...bakalım neler yapmış yazarım sonra:))
slm kızlar nasılsınızzzz:)))))))))))))
kızlar ben birazdan gelirim sanırım..kursdan arkadaşım kahvaltıya geliyomuş..
oda hastaneden geliyo aşılama yapırmışdı sanırım...bakalım neler yapmış yazarım sonra:))
belkide ilaçlardan haklısın,bekleyip görelim bakalım..
artık tıbbi destek şart kuzum doğal yolla bekle bekle nereye kadar olmuyorsa oldurmanın yollarına bakmak lazım.bende 2.aşılama tutmazsa tüp bebek deneyebilirim..
hepimiz için inşallah herşeyin hayırlısı olsun..
umudumuz her zaman var,hiç kaybetmiyoruz onu :))
slm kızlar nasılsınızzzz:)))))))))))))
(( huuufffff ne oldu böyle yaaa
evet yaa, oldurmanın bi yolu varken onu da kaybetmeden denemek lazım :) her zaman umutlu, her zaman pozitif
kızz tubiş nerelerdesin sen bakim,nasılsın???
hastalandın mı ne oldu tarihte vermedin bize ismin günü geçenlerde..
cnm ben istanbuldan geldikten snr yaşadıklarımı yazdım ama burda kimse yoktuuu.bayramınızıda kutladım oda sşlinmiş.hastalandım ayın 9unda:))))))))))))))
ama çok korkuyrm handan karnımdan sanki damar çekilio gibi ağrım var acaba normalmi...yaşadıklarımı tekrar yaşarım die çok korkuyrmmm
evet teyzesi yerinde durmuyo kızımızzayy bende vallahi,biz buradaydık cicim gitmedik bi yerlere klasik ziyaretlerle falan geçti işte ama yinede keyifliydi aile arkadaşlar hergün bir aktivite vardı :))
bende hiç hoşlanmadım bu halinden,elbet alışırız kullandıkça ama eski hali çok iyiydi..
maşallah minik prensesimize büyümüşte annesini uyutmamaya başlamış bile :))
kuşummmmm aynen öyle bayram gibi bugün kavuştuk nihayet birbirimize
evet yaa günü geçen listesi ilk defa bu kadar kabarık,hayırlısıyla inşallah güzel haberler alalım..artık yeni hamilelerimiz olsun yaa yeni bebişler gelsin ailemize
ay evet şekercim karıştırmadın bu hafta yoğun bir hafta olacak sanırım bakalım bugün aricam adamları hangi gün gelecekler diye..
evet canım hayırlısıyla görecegim inşallah...artık o kadar hareketli ki dısardan cok net belli oluyo, göbegimde dalgalanmalar oluyo...sabah 6.30 da baslıyo gece yatana kadar devam ediyo...kızım da benim uyku saatlerime alıştı sanırım:)) ama tatillerde kötü oluyo tabi:)) haftasonları da 6.30da kalkıyorum kızım sayesinde:)) bayramda da sabahın köründe dikildik hep:)))) ama hiç dokunmuyo tabi ben razıyım erkenden kalkmaya yeter ki o iyi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?