Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar bende çok iyiyim tatil dönüşü en yoğun haftam bu hafta başımı kaşımaya vaktim yok
birde site değişmiş toplu cvp nerden yazılıyor bulamadım ya

bu ne yahu site gitti yazdıklarım çıkmamış silinmiş saçma sapan bir durum off off ..

bu sitenin yeni hali deli ediyo beni yeter vlla yaaa offfffffffff...
Allah aşkına eski haline gtirsinler harbiden artık girmiycem............

kızlar ben birazdan gelirim sanırım..kursdan arkadaşım kahvaltıya geliyomuş..
oda hastaneden geliyo aşılama yapırmışdı sanırım...bakalım neler yapmış yazarım sonra:))

belkide ilaçlardan haklısın,bekleyip görelim bakalım..
artık tıbbi destek şart kuzum doğal yolla bekle bekle nereye kadar olmuyorsa oldurmanın yollarına bakmak lazım.bende 2.aşılama tutmazsa tüp bebek deneyebilirim..
hepimiz için inşallah herşeyin hayırlısı olsun..
umudumuz her zaman var,hiç kaybetmiyoruz onu :))

slm kızlar nasılsınızzzz:)))))))))))))

mesajı beğendimi de kaldırmışlar halbuki biz onu kullanıyorduk (

kızlar bende çok iyiyim tatil dönüşü en yoğun haftam bu hafta başımı kaşımaya vaktim yok

bu ne yahu site gitti yazdıklarım çıkmamış silinmiş saçma sapan bir durum off off ..

offf ya site yine kafayı yemiş hiçbirşey yapamıyorum

(( huuufffff ne oldu böyle yaaa

sevgicim kolay gelsin canım özledim vallahi,işlerin bitsinde kavuşalım..
toplu cevapta en sağdaki işareti seçerek yapıyosun..

offf ya site yine kafayı yemiş hiçbirşey yapamıyorum

evet kızlar yaa benide çıldırttı...

oda hastaneden geliyo aşılama yapırmışdı sanırım...bakalım neler yapmış yazarım sonra:))
yaaaa bugün gelmeseymiş keşke biz yeni kavuştuk :)) tamam haber ver inşallah hayırlısı olsun,rabbim isteyen herkese nasip etsin..

tamam canım güle güle. :)

evet yaa, oldurmanın bi yolu varken onu da kaybetmeden denemek lazım :) her zaman umutlu, her zaman pozitif

slm kızlar nasılsınızzzz:)))))))))))))

hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın :)

kızz tubiş nerelerdesin sen bakim,nasılsın???
hastalandın mı ne oldu tarihte vermedin bize ismin günü geçenlerde..

cnm ben istanbuldan geldikten snr yaşadıklarımı yazdım ama burda kimse yoktuuu.bayramınızıda kutladım oda sşlinmiş.hastalandım ayın 9unda:))))))))))))))
ama çok korkuyrm handan karnımdan sanki damar çekilio gibi ağrım var acaba normalmi...yaşadıklarımı tekrar yaşarım die çok korkuyrmmm

minikkuzu bende iyiyim cnm saolasınn.sabahleyn kalktım yasin amenerasulu okudumm hepimiz için.onun için içim huzur dolu bugün

aşk meleğiii cnmmmm nasılsınnn napıosunnnn

kızzzz sevggiiii özlemedinmi anacım beniiii.

sen yenisin galibaaa:))))))))))))9

ne yazık ki yazılan çoğu şey silinmiş canım yaa..bende bir sürü şey yazmıştım hiçbiri yok..
korkma niye korkuyorsun durduk yere..kolay değil bir operasyon geçirdin ilk birkaç ay böyle etkilerinin olması normal bence.ama eğer aklında şüphe duyuyorsan bence doktorunu aramalısın ona anlat hissettiğin ağrıları belki muayene etmek ister..en doğru cevabı ondan alırsın,sende boş yere evham yapıp kendini strese sokma lütfen.

evet teyzesi yerinde durmuyo kızımızz

ama nasıl güzel oluyo izlemesi banu daha dur biraz daha büyüsün annesi karnını nasıl bi oyana bi buyana götürücek ama muhteşem bişey yaa...
maşş cnm oynasın ynasın oynamayınca aklımız çıkıyo.... desene senin kız erken kalmaya alışıyo baya hamarat olucak erkenden işlerini yapıcak maşş.....[/QUOTE]
evet canım elim sürekli göbegimde hareketlerinin hepsini elimle de hissetmeye calısıyorum ama artık yetişemiyorum masallahhı var umarım hep böyle gider...

kızlar sabah sabah çok güzel bi haber duyduuummm.bi arkadaşım vardı kk dan.sol tüpü alınmıştı dış gebelik yaşamıştı.tek tüple hamileymiş şimdi.nasıl sevindim anlatamam.allahım ol desin yeterrrr:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…