karats+,AskMelegi+,minikkuzucum+,darkangellove58+,babu+
Günaydın canikolar,iyi haftalar herkeseee
ayy çok şükür kavuştuk yaaa çok özledim sizi
canım kuzum günaydın...çok özledim seni ve diğerlerini...şükür kavuşturana :))
evt kesinlikle arkasından mihrimahı okucam...bugün çıkarsam dışarı alcam..
bende öteki kraliçe ve beyaz kraliçede duruyo daha ...önce mihrimahı alayımda sabırsızlıkla bekliyom anası böyleyse kızı nasıl olcak die..
iyiyim çiğdemcim çok şükür herşey yolunda cnm şimdilik normal doğum olucak tabi kısmet bakalım .....
doğuma da cnm 3 hafta kaldı ama neden se herkes daha erken bekliyo kısmet cnm ama son adet tarihime göre 3 hafta kaldı hayırlısı bakalım cnm ..
dualarınız iyi dilekleriniz içinde ayrıca tşkrl çiğdem ....
oh ne güzel, iyi haberlerini bekleyeceğim dört gözle :)
bizim tatilimiz 4 gündü, fas'a gittik biz, güzeldi, değişiklik oldu :) bi daha fırsat bulur muyuz belli olmaz diyerek düştük yola
sen neler yaptın? dinlenmişsindir umarım güzelce :)
ben de boleyn kızı serisine devam edeceğim ama ocakta türkiyeye gelince alabileceğim kitaplarımı maalesef, o arada elimde küçük arı var, füreya bitince de onu okurum diyorum :)
kızı da anasını aratmıyor merak etme, o da çok sürükleyici :)
ay bişey kalmamış, ne kadar güzel :) nazar değmesin, minik kızın hayırlısıyla kucağında 3 hafta sonra.
hayırlısıyla, sağlıkla, güzellikle gelsin i,nşallah.
karats+,AskMelegi+,minikkuzucum+,darkangellove58+,babu+
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|BAT
hperi|22.11.2010
busecan35|23.11.2010
aysenik|25.11.2010
karats|30.11.2010
minikkuzucum|12.12.2010
[/table]
GÜNÜ GEÇENLER
[table="head"]İsim|BAT
fatmaerozkan|06.11.2010
maonyaaa|08.11.2010
makca|12.11.2010
trhn1677|12.11.2010
edammm|20.11.2010
Nimett07|20.11.2010
KUBI|20.11.2010
n_a_z|20.11.2010
FRLANG|20.11.2010
ua27|21.11.2010
[/table]
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|36 hafta|Kız
impaladeniz|25 hafta|Erkek
babu|25 hafta|Kız
darkangellove58|23 hafta|Kız
CNNYSR|21 hafta|Erkek
ozpar|21 hafta|Erkek
betus19|17 hafta|?
banu77|17 hafta|?
guzel83|10 hafta|?
rafiyee|9 hafta|?
_dreamlike_|8 hafta|?
[/table]
aaaaaaaaa handan gelmiş olayyyyyyyyyy
hoşgeldin cnm valla ya şükür kavuşturana
bizde seni özledik cnm neyse çok şükür tatil bitti tüm hatunlar burda
aaaaaaaaa handan gelmiş olayyyyyyyyyy
hoşgeldin cnm valla ya şükür kavuşturana
bizde seni özledik cnm neyse çok şükür tatil bitti tüm hatunlar burda
saol teyzesi umarım bebişin sağlığı yerindedir...bayramda şehir dışındaydık sürekli gezdim, alışveriş yaptım:) tabii kendime cok az sey aldım genelde minik hanıma aldık:)) oyuncak bile aldım pek bi eksiği kalmadı:))))
evet çiğdemcim az kaldı cnm:18::18::18::18:
aminnnn cnm sağol Allah razı olsun rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah hayırlısıyla.........
saol teyzesi umarım bebişin sağlığı yerindedir...bayramda şehir dışındaydık sürekli gezdim, alışveriş yaptım:) tabii kendime cok az sey aldım genelde minik hanıma aldık:)) oyuncak bile aldım pek bi eksiği kalmadı:))))
evet çiğdemcim az kaldı cnm:18::18::18::18:
aminnnn cnm sağol Allah razı olsun rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah hayırlısıyla.........
günaydın canımmm ben de cok özledimmmm...nasıldı bayramm?? gidebildiniz mi bi yerlere?karats+,AskMelegi+,minikkuzucum+,darkangellove58+,babu+
günaydın banucum ne olsun ütü yapıyordum bitmek üzere sizlere bi bakim dedim az kalmıştı bıraktım geldim :)))
cnm bendedktra gittin sandım cumartesi günü nasıl geçti diye merak ediyordum neyse hayırlısı cnm bu akşam görürsün meleğini hayırlısıyla....
:124::124::124:
hoşbuldum canım evet yaa hasret sona erdi kavuştuk nihayet..
:122::122:
şükür valla handancım nasılsın? ben iyiym şükür, bi değişiklik yok
müstakbel hamilelerimiz sayısı azalmış, günü geçenler çoğalmış :) ayın 20si hamiş patlaması yaşanacak inşallah
evet teyzesi sağlıkla büyür inşallahhh..:)) süpermiş. eksiği kalmadığına göre ona düşen de sağlıkla büyümek :))
amin canım inşallah.
ayy bende vallahi,biz buradaydık cicim gitmedik bi yerlere klasik ziyaretlerle falan geçti işte ama yinede keyifliydi aile arkadaşlar hergün bir aktivite vardı :))günaydın canımmm ben de cok özledimmmm...nasıldı bayramm?? gidebildiniz mi bi yerlere?
bu arada sitenin yeni halini hiiiiiiiiiiiiç begenmedim cok kötü olmuşşşş
evet canım hayırlısıyla görecegim inşallah...artık o kadar hareketli ki dısardan cok net belli oluyo, göbegimde dalgalanmalar oluyo...sabah 6.30 da baslıyo gece yatana kadar devam ediyo...kızım da benim uyku saatlerime alıştı sanırım:)) ama tatillerde kötü oluyo tabi:)) haftasonları da 6.30da kalkıyorum kızım sayesinde:)) bayramda da sabahın köründe dikildik hep:)))) ama hiç dokunmuyo tabi ben razıyım erkenden kalkmaya yeter ki o iyi olsun...
kuşummmmm aynen öyle bayram gibi bugün kavuştuk nihayet birbirimizehoşgeldin kuşummm nasılsın şükür kavuştuk sanki bugün bayram gibi:))
maşallah ya günü geçenlere bak ama hala kızlardan da ses yok sanırım..bayılırlar merakta bırakmaya:))
edanın düne kadar bişeyi yoktu inşallah haladaa yoktur inş..
ay evet şekercim karıştırmadın bu hafta yoğun bir hafta olacak sanırım bakalım bugün aricam adamları hangi gün gelecekler diye..tabi senin işlerin başlayana dek
tadilat ne zman başlıycaktı cnm karıştırmadım demi sizin evde tadilat başlıycaktı:26:
hoşgeldin kuşummm nasılsın şükür kavuştuk sanki bugün bayram gibi:))
maşallah ya günü geçenlere bak ama hala kızlardan da ses yok sanırım..bayılırlar merakta bırakmaya:))
Bende iyiyim canım,bayramda burdaydık,ziyaretler misafirler derken bir koşturmaca geçti gitti işte..
Evet inşallah bende heyecanla bekliyorum günü geçenlerin haber vermesini :)) bugünde benim günüm,sabah lekeler gelmeye başladı ama bu ay ne göğüsüm şişti acıdı nede karnım ağrıdı çok tuhaf acaba kistmi oldu diyorum aşılama sonrası..Neyse hayırlısıyla bi hastalansam doktora gidicem hemen muayeneye bakalım 2.aşılama denemesi gerçekleşecek bu ay..
hoşgeldin kuşummm nasılsın şükür kavuştuk sanki bugün bayram gibi:))
Bende iyiyim canım,bayramda burdaydık,ziyaretler misafirler derken bir koşturmaca geçti gitti işte..
Evet inşallah bende heyecanla bekliyorum günü geçenlerin haber vermesini :)) bugünde benim günüm,sabah lekeler gelmeye başladı ama bu ay ne göğüsüm şişti acıdı nede karnım ağrıdı çok tuhaf acaba kistmi oldu diyorum aşılama sonrası..Neyse hayırlısıyla bi hastalansam doktora gidicem hemen muayeneye bakalım 2.aşılama denemesi gerçekleşecek bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?