Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

karats+,AskMelegi+,minikkuzucum+,darkangellove58+,babu+

Günaydın canikolar,iyi haftalar herkeseee

ayy çok şükür kavuştuk yaaa çok özledim sizi

aaaaaaaaa handan gelmiş olayyyyyyyyyy
hoşgeldin cnm valla ya şükür kavuşturana
bizde seni özledik cnm neyse çok şükür tatil bitti tüm hatunlar burda

ben de boleyn kızı serisine devam edeceğim ama ocakta türkiyeye gelince alabileceğim kitaplarımı maalesef, o arada elimde küçük arı var, füreya bitince de onu okurum diyorum :)

kızı da anasını aratmıyor merak etme, o da çok sürükleyici :)

ay bişey kalmamış, ne kadar güzel :) nazar değmesin, minik kızın hayırlısıyla kucağında 3 hafta sonra.
hayırlısıyla, sağlıkla, güzellikle gelsin i,nşallah.

saol teyzesi umarım bebişin sağlığı yerindedir...bayramda şehir dışındaydık sürekli gezdim, alışveriş yaptım:) tabii kendime cok az sey aldım genelde minik hanıma aldık:)) oyuncak bile aldım pek bi eksiği kalmadı:))))

evet çiğdemcim az kaldı cnm:18::18::18::18:
aminnnn cnm sağol Allah razı olsun rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah hayırlısıyla.........

şükür valla handancım nasılsın? ben iyiym şükür, bi değişiklik yok

müstakbel hamilelerimiz sayısı azalmış, günü geçenler çoğalmış :) ayın 20si hamiş patlaması yaşanacak inşallah

:124::124::124:
hoşbuldum canım evet yaa hasret sona erdi kavuştuk nihayet..
:122::122:

:)) süpermiş. eksiği kalmadığına göre ona düşen de sağlıkla büyümek :))

aminnnn cnm sağol Allah razı olsun rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah hayırlısıyla.........

amin canım inşallah.

süpermiş. eksiği kalmadığına göre ona düşen de sağlıkla büyümek artık

amin canım inşallah

günaydın canımmm ben de cok özledimmmm...nasıldı bayramm?? gidebildiniz mi bi yerlere?
bu arada sitenin yeni halini hiiiiiiiiiiiiç begenmedim cok kötü olmuşşşş

evet canım hayırlısıyla görecegim inşallah...artık o kadar hareketli ki dısardan cok net belli oluyo, göbegimde dalgalanmalar oluyo...sabah 6.30 da baslıyo gece yatana kadar devam ediyo...kızım da benim uyku saatlerime alıştı sanırım:)) ama tatillerde kötü oluyo tabi:)) haftasonları da 6.30da kalkıyorum kızım sayesinde:)) bayramda da sabahın köründe dikildik hep:)))) ama hiç dokunmuyo tabi ben razıyım erkenden kalkmaya yeter ki o iyi olsun...

hoşgeldin kuşummm nasılsın şükür kavuştuk sanki bugün bayram gibi:))
maşallah ya günü geçenlere bak ama hala kızlardan da ses yok sanırım..bayılırlar merakta bırakmaya:))
edanın düne kadar bişeyi yoktu inşallah haladaa yoktur inş..

Bende iyiyim canım,bayramda burdaydık,ziyaretler misafirler derken bir koşturmaca geçti gitti işte..

Evet inşallah bende heyecanla bekliyorum günü geçenlerin haber vermesini :)) bugünde benim günüm,sabah lekeler gelmeye başladı ama bu ay ne göğüsüm şişti acıdı nede karnım ağrıdı çok tuhaf acaba kistmi oldu diyorum aşılama sonrası..Neyse hayırlısıyla bi hastalansam doktora gidicem hemen muayeneye bakalım 2.aşılama denemesi gerçekleşecek bu ay..

nimet hamile kalırsam kesin haber veririm demişti gitiiği yerden demekki (

ayy bende vallahi,biz buradaydık cicim gitmedik bi yerlere klasik ziyaretlerle falan geçti işte ama yinede keyifliydi aile arkadaşlar hergün bir aktivite vardı :))
bende hiç hoşlanmadım bu halinden,elbet alışırız kullandıkça ama eski hali çok iyiydi..
maşallah minik prensesimize büyümüşte annesini uyutmamaya başlamış bile :))
kuşummmmm aynen öyle bayram gibi bugün kavuştuk nihayet birbirimize

evet yaa günü geçen listesi ilk defa bu kadar kabarık,hayırlısıyla inşallah güzel haberler alalım..artık yeni hamilelerimiz olsun yaa yeni bebişler gelsin ailemize
tabi senin işlerin başlayana dek
tadilat ne zman başlıycaktı cnm karıştırmadım demi sizin evde tadilat başlıycaktı:26:
ay evet şekercim karıştırmadın bu hafta yoğun bir hafta olacak sanırım bakalım bugün aricam adamları hangi gün gelecekler diye..

evet canım hayırlısıyla görecegim inşallah...artık o kadar hareketli ki dısardan cok net belli oluyo, göbegimde dalgalanmalar oluyo...sabah 6.30 da baslıyo gece yatana kadar devam ediyo...kızım da benim uyku saatlerime alıştı sanırım:)) ama tatillerde kötü oluyo tabi:)) haftasonları da 6.30da kalkıyorum kızım sayesinde:)) bayramda da sabahın köründe dikildik hep:)))) ama hiç dokunmuyo tabi ben razıyım erkenden kalkmaya yeter ki o iyi olsun...[/QUOTE]

ama nasıl güzel oluyo izlemesi banu daha dur biraz daha büyüsün annesi karnını nasıl bi oyana bi buyana götürücek ama muhteşem bişey yaa...
maşş cnm oynasın ynasın oynamayınca aklımız çıkıyo.... desene senin kız erken kalmaya alışıyo baya hamarat olucak erkenden işlerini yapıcak maşş.....

ay evet yaa, bayram gibi gerçekten :)
inşallah edoş iyi haberler verir uğurlu ayında

olmamıştır, belki kullandığın ilaçlardan dolayı hormonal değişiklikler yaşamışsındır.
bu ay ben de 3 günlük gecikmeye ilave olarak 2 gün regl oldum sadece. korkuyorum artık yaşla ilgili sıkıntılarım beni boğuyor. bu ay da geçsin, ocak ayında tüp bebek için türkiyede olacağım. kararlıyım çok.
ikinci aşılaman için umutluyum çok, herşey gönlümüzce olsun handancım :)

mesajı beğendimi de kaldırmışlar halbuki biz onu kullanıyorduk (

ay evet yaa, bayram gibi gerçekten
inşallah edoş iyi haberler verir uğurlu ayında

olmamıştır, belki kullandığın ilaçlardan dolayı hormonal değişiklikler yaşamışsındır.
bu ay ben de 3 günlük gecikmeye ilave olarak 2 gün regl oldum sadece. korkuyorum artık yaşla ilgili sıkıntılarım beni boğuyor. bu ay da geçsin, ocak ayında tüp bebek için türkiyede olacağım. kararlıyım çok.
ikinci aşılaman için umutluyum çok, herşey gönlümüzce olsun handancım

kızlar bende çok iyiyim tatil dönüşü en yoğun haftam bu hafta başımı kaşımaya vaktim yok
birde site değişmiş toplu cvp nerden yazılıyor bulamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…