• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Bugün niye kimsecikler yok
sultan kursta galiba handan nerde eda nerde banu bi geldi bi yok oldu yonca test yaptırmayamı gitti acaba filizde yok oooo herkesler yok

cnm benimm allahın slmını nie almıımmmmm:69:

tubiş günaydın :71: canım doktoruna sorsaydın ya keşke :26:

ben de MR mesajına verdiğim cevaba kızdığını sandım, ama neyse canım tamam, kusura bakma. :16:

Bugün niye kimsecikler yok
sultan kursta galiba handan nerde eda nerde banu bi geldi bi yok oldu yonca test yaptırmayamı gitti acaba filizde yok oooo herkesler yok

kimseler yok sorma, sabahtan beri gelemediler :44:

iyiyim tatlım iş güç aynı koşturuyorum..cuma gelsin diye bekliyorum dört gözle:)))))

ortaladık haftayı gene :1: azıcık kaldı bak.

öğlen oldu bu arada :56:

hepinize afiyet olsun kızlar, öğleden sonra görüşürüz.
inşallah gelir kızlar da kalabalık oluruz :71:

mrb arkadaşlar uzun zamandır nete giremedim.bu arada pkolu olduğumu öğrendim.1 aylık klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bugün kan testi yaptım negatif.çok kötüyüm çok.ağlamaktan bi hal oldum.bugün öğretmenler günü belki hediyem olur sandım ama malesef.ne günahım var da cezasını böyle çekiyorum diye düşünüyorum.eltilerimin görümcemin 2 şer çocuğu var.onların yanında kendimi eksik hissediyrm.artık insanların yüzüne bile bakmak istemiyrm.çok kötüyüm.eşimi mutlu etmek istiyorum.çok mu zor yaaa.

mrb arkadaşlar uzun zamandır nete giremedim.bu arada pkolu olduğumu öğrendim.1 aylık klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bugün kan testi yaptım negatif.çok kötüyüm çok.ağlamaktan bi hal oldum.bugün öğretmenler günü belki hediyem olur sandım ama malesef.ne günahım var da cezasını böyle çekiyorum diye düşünüyorum.eltilerimin görümcemin 2 şer çocuğu var.onların yanında kendimi eksik hissediyrm.artık insanların yüzüne bile bakmak istemiyrm.çok kötüyüm.eşimi mutlu etmek istiyorum.çok mu zor yaaa.
aaa canım niye böyle oldun sen herşeyin hayırlısını istemek lazım canım demekki senin hakkında hayırlı olanda buymuş hemen olmayacakta seni biraz bekletecek bebişin lütfen ağlama üzülme bak bugün sizlerin günü öğretmenler günün kutlu olsun bu arada

evet canım bugün biraz daha az düne göre o yüzden burayada yazabiliyorum
iyi barii canım özledik vallaaa senii konusamadık hiççç...
ben de MR mesajına verdiğim cevaba kızdığını sandım, ama neyse canım tamam, kusura bakma. :16:

kimseler yok sorma, sabahtan beri gelemediler :44:

ortaladık haftayı gene :1: azıcık kaldı bak.
evet iki güncük kaldı bugunu saymazsak:)) sayarsak 2,5:)))
öğlen oldu bu arada :56:

hepinize afiyet olsun kızlar, öğleden sonra görüşürüz.
inşallah gelir kızlar da kalabalık oluruz :71:
saol canım sana da afiyet olsunnn...
canım bu kadar üzme kendini. felsefemizi unutmussun girmeye girmeye hani hep pozitif olacaktık?? lütfen böyle seyler düşünmemeye calıs canım...biliyorum söylemesi kolay uygulaması zor ama elimizden baska bi sey gelmiyor...sogan kürü uygulayarak pko'yu yenen cok kişi var onlarla ilgili bi konu da var hatta ona bi bak istersen belki işine yarar...

saolun kızlar da beni anlayamazsınız.çünkü anlamanız için yaşamanız lazım.yine de saolun

bu hafta sonu doktor kontrolüm var yine banucum şekerime bakılacak gerekirse şeker yüklemesi yapılacak
aşıyı vurunduğumda aile hekimimiz rutin kan tahlillerini yaptırmıştı aç karnına şekerim 64 çıkmıştı düşük demişti bakalım kontrolde ne çıkacak

kızlar hepinize merhaba. umarım iyisinizdir. ben çok iyiyim allaha şükür. sevgicim benden şeker yükleme testi felan isteyen olmadı ama ben zorunlu diye yaptırıyorum ay yaptırmasam mı yoksa bilemedim.dr. u aradım böle böle test nasıl olacak dedim git laboratuvarda yaptır dedi. aşı zamanım geldi yoksa önce sağlıkocağına gitsem de onlara mı danışsam??? bu arada prettycim öğretmenler günün kutlu olsun ve bütün öğretmenlerin de...

slm kızlar :40: pertıcım canım senı anlıyoruz desekde dedıgın gıbı yasamak lazım bu olayı ama burdakılerın yarıdan cogununda aynı seyı yasadıgı ıcın bebek ozlemınden dolayı bır cok sıkıntı yasamıslardır tek sen yasamıyosun kı mesala ben eltımın gorumcemın cevremdekı esımın benım arkadaslarımızın hepsının cocukları oldu bende senın gıbı cok agladım esımı mutlu edemıcem dıye ama rabbım nasıp etmeyınce aglasanda sızlasanda olmayınca olmuyor ıste rabbıme dua etmekten baska caremız yokkı uzme yıpratma kendı olurmu burdakıler senı anlasa da anlamasada bır sekılde senın yanındayız bunu bıl anlamında dıyorlardır..

:52:bakın bana gunum yaklastı gene strese gırmeye basladım olcammı olmıcam mı regl dıye :18::18:

tükenmeyen_ümitler canım yenısın galıba hg :42::42:

kızlar hepinize merhaba. umarım iyisinizdir. ben çok iyiyim allaha şükür. sevgicim benden şeker yükleme testi felan isteyen olmadı ama ben zorunlu diye yaptırıyorum ay yaptırmasam mı yoksa bilemedim.dr. u aradım böle böle test nasıl olacak dedim git laboratuvarda yaptır dedi. aşı zamanım geldi yoksa önce sağlıkocağına gitsem de onlara mı danışsam??? bu arada prettycim öğretmenler günün kutlu olsun ve bütün öğretmenlerin de...
selam canım iyiyim evet çok şükür..
Sağlık ocağındakilerde doktoruna yönlendiriler canım seni onlar şeker yüklemesi yapmıyorlar bildiğim kadarıyla yinede danış sen bi

Back
X