Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım ne diyeyim valla bende şaşırdım şimdi rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için sende çok üzülme o kadarda takma kafana abartılacak kadar bişey yok demişlerya diğer doktorlar herşey olacağına varır yani ince belli kızında sağlıkla dünyaya gelir inşallah
çiğdem banu denizcim sağolun kızlar ama ne bilim genede içim rahat etmiyo tmm onun dediği kadar bi sorun yok ama sonuçta sorun var sizce 37 haftamda 2,800 gr çokmu az kilosu netteki hesaba ve aralık annelerine göre çok çok az ..neyse kızlar dualarınız için sağolun inşallah dediğiniz gibi olur ama çok kötüyüm hala o sitresi atamadım ağlıyorum nefes alamıyorum sanki ....
halbu ki gelişimi çk güzeldi hep 1 hafta önden gider di...
evet çiğdemcim haftaya tekrar kontrolüm var artık her hafta çağırıy nst ye bağlıyo idrar kan fean tahlil de verdim hayırlısı bakalım inşş önümüzdeki hafta biraz dah büyümüş olur kızlar bi sorun çıkmaz ......
sağolun desteğiniz için kızlar sizinde canınızı sıktım ama..hakınızı helal edin..
ben biraz dinleneyim bişeyler yerim daha sonra grş kendinize iyi bakın grş ....
ben birazdan gelirim kızlar diğer odaya gitmem gerekte
tamam canımm...ben daha almadım park yatagı bu ay arabasını alınca onu gelecek aya kaydırdık kıyafet olarak eksiğimiz kalmadı hatta bir yas, iki yas bile aldım:)) park yatak, uyku seti, hava nemlendirici cihaz, göğüs pompası, ateş ölçer, termometre, küvet kaldı almadığımız bi de ufak tefek bi şeyler vardır unuttugum..onları da artık yavas yavas alıırm sanırım..
anaammm benim de eksik onlar:) kapı süsünü kendim yapıcam sanırım su an arastırma asamasındayım:)) bebek kozmetik ürünlerinde hangi markayı alacagıma karar vermedim onu da arastırıyorum hala:) göğüs pompasını hemen alcam canım cünkü iki hafta önce dogm yapan arkadaısmın hastanede sütü gelmedi pompayla hallettiler iyi ki almısım dedi..ben de büyük set hastane cıkısından bi tane, 6 tane de küçüklerden aldım, tulum 3 tane aldım ona bile fazla dediler pek giydirilemiyomus hemen uzadıkları için, alt üst takımları ve elbiseleri saymadım hiç ama yeterli gelir sanırım:)) 6 battaneye, havlu seti aldım ama bornoz seti almadm henüz sen sayınca ben de yeni eksikler buldum bak:)))göğüs pompasını hemen almak mı gerekiyor? ben onu eğer ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyordum. benimde alacağım yan yatırma yastığı, kapı süsü, sızdırmaz alt açma, biberon, şampuan, pişik kremi, bebek malzemelerini koyacağım çanta ve ateş ölçer var. büyük olanları bu ay halledicez eşimle. hatta dün mobilyayı konuştu anlaştı o her an gelebilir. arabayla ana kucağını da aynı yerden alıcaz zaten bu ay. aman benim ne çok alacağım varmış daha yav. ben kıyafet çok aldım. 10 çiftten fazla patik aldım. 2 büyük 5 tane falan küçük hastane çıkışı seti aldım. 15 tane falan tulum 7 battaniye bi havlu bi bornoz seti 10 tane falan şapka 10-15 tane de alt üst takım aldım.
anaammm benim de eksik onlar:) kapı süsünü kendim yapıcam sanırım su an arastırma asamasındayım:)) bebek kozmetik ürünlerinde hangi markayı alacagıma karar vermedim onu da arastırıyorum hala:) göğüs pompasını hemen alcam canım cünkü iki hafta önce dogm yapan arkadaısmın hastanede sütü gelmedi pompayla hallettiler iyi ki almısım dedi..ben de büyük set hastane cıkısından bi tane, 6 tane de küçüklerden aldım, tulum 3 tane aldım ona bile fazla dediler pek giydirilemiyomus hemen uzadıkları için, alt üst takımları ve elbiseleri saymadım hiç ama yeterli gelir sanırım:)) 6 battaneye, havlu seti aldım ama bornoz seti almadm henüz sen sayınca ben de yeni eksikler buldum bak:)))
evet canım iyi oluyo böyle ciddeniyi oluyor tabi birbirimizden fikir alışverişinde bulunuyoruz. göğüs pompasını ben alalım desem bile eşimin gerek olmayabilir gerek olursa alırız diyeceğini tahmin ediyorum. o yüzden de bırakayım istedikleri anda o tutuşsun bende ona ben sana söylemiştim diyeyim :))
evet ben de o ikisinden birini alcam sanırım ama eczacı olan kuzenime de sorayım bi öle karar vercem..bebek eşyaları için olan cantayı da almadım ben daha baktım gecenlerde 150 tl falan civarı fiyatları hiç gerek yok o kadar vermeye, bebek magazalarında cok pahalı oluyo ben normal cantacıdan byük bi canta alıp halletcem o işi:))bebek kozmetiğinde bende çok kararsız kaldım ama chicco ya da nivea alıcam sanırım en çok bu ikisini tavsiye ediyorlar gibime geldi.
evet canım iyi oluyo böyle ciddensen anlat eşine hastanede sütüm gelmeyebilir o zaman ne yedircez efecige ac mı kalsın falan de dayanamaz alalım der kesin:)))
evet ben de o ikisinden birini alcam sanırım ama eczacı olan kuzenime de sorayım bi öle karar vercem..bebek eşyaları için olan cantayı da almadım ben daha baktım gecenlerde 150 tl falan civarı fiyatları hiç gerek yok o kadar vermeye, bebek magazalarında cok pahalı oluyo ben normal cantacıdan byük bi canta alıp halletcem o işi:))
kız sen çok pahalı mağazalara bakıyon heralde. bizim burada bi yerde vardı 14 tl den başlıyodu 25-30 a kadar çıkıyordu çok tatlı çantalar vardı. dünde park yatağa bakarken tesadüfen gördük chicco nun orjinal çantası içinde alt açma kirli torbası bir sürü özel gözü felan vardı 23 tl ye indirmişler. birde mart annelerinde kızlar konuşuyordu içinde kozmatik setiyle nivea çantalar 50 tl imiş. orjinal niveaymış biçok sitede varmış öle diyorlardı. ay hatta bakcam du merak ettim![]()
anaaa ne güzel cantalı demek süper olur valla fiyatı da cok iyiymiş:))