günaydın arkadaşlarrrr....
1..gülüm çok güzel haberlerle gelecen....eminim dualarım seninle..
2..yonca ve eda geldiğimde güzel haberleri almak istiyorum ben 9 doğracam be sizin sonuçları beklicem die:95::95:
tatlım 5 günüm bitmek üzere yarın sabah tahlil yaptırmaya gidiyorum tamam kızma tatlımm :))
Bugün niye kimsecikler yok
sultan kursta galiba handan nerde eda nerde banu bi geldi bi yok oldu yonca test yaptırmayamı gitti acaba filizde yok oooo herkesler yok
mrb arkadaşlar uzun zamandır nete giremedim.bu arada pkolu olduğumu öğrendim.1 aylık klomen ve çatlatma iğnesinden sonra bugün kan testi yaptım negatif.çok kötüyüm çok.ağlamaktan bi hal oldum.bugün öğretmenler günü belki hediyem olur sandım ama malesef.ne günahım var da cezasını böyle çekiyorum diye düşünüyorum.eltilerimin görümcemin 2 şer çocuğu var.onların yanında kendimi eksik hissediyrm.artık insanların yüzüne bile bakmak istemiyrm.çok kötüyüm.eşimi mutlu etmek istiyorum.çok mu zor yaaa.
slm kızlar biz geldik ama iyi haberlerle gelemedik dua eden ve merak eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun neyse anlatmaya başlıyiim hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım bu dktr ilk defa muayene olucaktım yani bilmediğim dktr neyse başladı muayene etmeye öle tepkiler verdi ki anlatamam kaç haftalıksın dedi 37 dedim bazı ölçümler 33 haftalık çıkıyo suyun iyice azalmış daha neler neler ama o an verdiği tepkiyi görseniz bi sorun mu var diyorum ben sorun var demedim diyo ama yok ta demedim sert sert iyice çıldırdım tabi ben baya sürdü muayene ama ya ayrıntılı ultrason gibi en baştan bi sürü ölçüm yaptı bu zamana kadar neden gelmedin diyo dedim nasıl gelmedim kontrollerime geliyorum ve ayrıca daha cumartesi akşam acildeydim suyun iyi herşey norml dedi dedim o cumartesiydi diye bi tepki verdi ya çok olumsuz koonuşuyo korutuyo ama açıklama da yapmıyo gerizekalı neyse profösörümüzün görmesi lazım dedi birazdan tekrar alıcaz dedi bekleme salonunda napıcağımı şaşırdım ama gözümden akıyo yaşlar neyse tekrar çağırdılar ama bi görseniz tüm dktr tepemde ölçümler yapıyolar vs vs neyse diğer tanıdığım dktr açıklama yaptı bakma sen buna dediler tepki verdiği kadar bi sorun yok korkma sakin ol dediler ya birde düşünüyorum 1 hafta içinde nasıl 5 hafta birden geriler bi bebek aklım almadı ...ama suyum azalmış tehlike şu anda yok ama dikkat etmem lazım mış 2800gr dedi 3 kilo ile doğum olur dedi ama biraz geri kalmış kilosu neyse kızlar kafam o kadar karışık ki hala kendime gelemedim daha anlatırım kafamı toparlayınca ama rabbim bu durumu kimseye yaşatmasın düşmenıma bile hele tüm dktr tepemde hepsi bir hararetli bi şekilde konuşuyo offfff....ama hemşire kızınız ince belli olucak dedi tek iyi haber bu kızlar ......
ben de az sonra çıkacağım denizcim, evde tadilat vardı yazamadım bi süre
tamam canım sonra görüşürüz. bende çıkıp eve gidip yemek yapcam daha eleman alacaktı ya benimki arıyor 3 gündür tele bakmıyor çocuk
nasılsın kuzucummm
iyiyim edoşium sen nasılsın :) hasta olacak gibiydim ama biraz uzandım falan , sonra da evde tadilat vardı ona kalktım, uyumuşum o arada, iyi geldi çok.
az sonra da yemeğe çıkacağım.
sen nasılsın? nasıl hissediyorsun :)
edam naptın?ne zamandır görüşemedik.
iyiyim canım ama sersem gibiyim dün gece 15 saat uyudum ondan sanırımm çok fazla uykum geliyor..
bugün kızlar yok ortada sanırım handanın tadilatı başladı...
yonca neden haber vermedi acaba merak ettimm...
canım birşey yapmadım beklemedeyim 5 gün geçtii...
yarın sabah tahlil yaptırıcam 6 gün olmuş olacak daha bekleyemem meraktan çatlayacam
yonca bugün mü kan verecekti? hay allah müsait olmadı herhalde.
doğru ya, handanın tadilat işleri vardı, çıkmış aklımdan.
canım birşey yapmadım beklemedeyim 5 gün geçtii...
yarın sabah tahlil yaptırıcam 6 gün olmuş olacak daha bekleyemem meraktan çatlayacam
tüm kalbimle bütün dualarım seninle edoşum :) sabahtan mı gideceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?