Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

denizcim bende ortadakine benzer bi park yatak aldım burdan hemde fiyatıda çok uygundu yaza ev alıcağız o zamana kadar onda yatar ev aldıktan sonrada genç odasına dönüşebilen bebek odalarından alıcağım oyun parkındada oynar artık miniğim

sağol sevgicim inşallah dediğiniz gibi olur ...
evet diğer dktr normal hayatına devam et ama dikkat et dedi ...
ha bu arada kızlar gata da özeldeki gibi sürekli tek dktr gitmiyosun aynı anda bi çok dktr var hangisine denk gelirsen ona muayene oluyosun bilgilerin dosyanda toplanıyo ...
ama o salak dktr hariç hastaneden şimdiye kadar çok memnunum .....

sağolun desteğiniz için kızlar sizinde canınızı sıktım ama..hakınızı helal edin..
ben biraz dinleneyim bişeyler yerim daha sonra grş kendinize iyi bakın grş ....

sen çok dikkat et öyleyse, ama çok fazla stres yapmanın şu an ne sana ne de prensesine faydası olur, bunu sakın unutma. kıyamam ben sana bir sonraki hafta kontrolünde herşey yoluna girmiş olur eminim. üzme kendini bu kadar çok, eğer anormal bişey olsaydı seni orda tutarlardı, ya da daha önceden de belli olurdu. stres zarar verir çok, yapma lütfen.

nasıl üzüldüm

sultan kurstada eda ile handandan haberim yok bugün hiç gelmediler mrk ettim bende valla

ben birazdan gelirim kızlar diğer odaya gitmem gerekte

tamam canımm...ben daha almadım park yatagı bu ay arabasını alınca onu gelecek aya kaydırdık kıyafet olarak eksiğimiz kalmadı hatta bir yas, iki yas bile aldım:)) park yatak, uyku seti, hava nemlendirici cihaz, göğüs pompası, ateş ölçer, termometre, küvet kaldı almadığımız bi de ufak tefek bi şeyler vardır unuttugum..onları da artık yavas yavas alıırm sanırım..

göğüs pompasını hemen almak mı gerekiyor? ben onu eğer ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyordum. benimde alacağım yan yatırma yastığı, kapı süsü, sızdırmaz alt açma, biberon, şampuan, pişik kremi, bebek malzemelerini koyacağım çanta ve ateş ölçer var. büyük olanları bu ay halledicez eşimle. hatta dün mobilyayı konuştu anlaştı o her an gelebilir. arabayla ana kucağını da aynı yerden alıcaz zaten bu ay. aman benim ne çok alacağım varmış daha yav. ben kıyafet çok aldım. 10 çiftten fazla patik aldım. 2 büyük 5 tane falan küçük hastane çıkışı seti aldım. 15 tane falan tulum 7 battaniye bi havlu bi bornoz seti 10 tane falan şapka 10-15 tane de alt üst takım aldım.

Son düzenleme:
anaammm benim de eksik onlar:) kapı süsünü kendim yapıcam sanırım su an arastırma asamasındayım:)) bebek kozmetik ürünlerinde hangi markayı alacagıma karar vermedim onu da arastırıyorum hala:) göğüs pompasını hemen alcam canım cünkü iki hafta önce dogm yapan arkadaısmın hastanede sütü gelmedi pompayla hallettiler iyi ki almısım dedi..ben de büyük set hastane cıkısından bi tane, 6 tane de küçüklerden aldım, tulum 3 tane aldım ona bile fazla dediler pek giydirilemiyomus hemen uzadıkları için, alt üst takımları ve elbiseleri saymadım hiç ama yeterli gelir sanırım:)) 6 battaneye, havlu seti aldım ama bornoz seti almadm henüz sen sayınca ben de yeni eksikler buldum bak:)))

annem ve kayınvalidem tarafından imal edilen örgü yelek, hırka, bolero ve patikleri sayamıyorum bile o kadar coklar ki günde 3 posta kıyafet değiştirse yine de hepsini bitiremez sanırım :)))

iyi oluyor tabi birbirimizden fikir alışverişinde bulunuyoruz. göğüs pompasını ben alalım desem bile eşimin gerek olmayabilir gerek olursa alırız diyeceğini tahmin ediyorum. o yüzden de bırakayım istedikleri anda o tutuşsun bende ona ben sana söylemiştim diyeyim :))

bebek kozmetiğinde bende çok kararsız kaldım ama chicco ya da nivea alıcam sanırım en çok bu ikisini tavsiye ediyorlar gibime geldi.

evet canım iyi oluyo böyle cidden sen anlat eşine hastanede sütüm gelmeyebilir o zaman ne yedircez efecige ac mı kalsın falan de dayanamaz alalım der kesin:)))
bebek kozmetiğinde bende çok kararsız kaldım ama chicco ya da nivea alıcam sanırım en çok bu ikisini tavsiye ediyorlar gibime geldi.
evet ben de o ikisinden birini alcam sanırım ama eczacı olan kuzenime de sorayım bi öle karar vercem..bebek eşyaları için olan cantayı da almadım ben daha baktım gecenlerde 150 tl falan civarı fiyatları hiç gerek yok o kadar vermeye, bebek magazalarında cok pahalı oluyo ben normal cantacıdan byük bi canta alıp halletcem o işi:))

Son düzenleme:

kız sen çok pahalı mağazalara bakıyon heralde. bizim burada bi yerde vardı 14 tl den başlıyodu 25-30 a kadar çıkıyordu çok tatlı çantalar vardı. dünde park yatağa bakarken tesadüfen gördük chicco nun orjinal çantası içinde alt açma kirli torbası bir sürü özel gözü felan vardı 23 tl ye indirmişler. birde mart annelerinde kızlar konuşuyordu içinde kozmatik setiyle nivea çantalar 50 tl imiş. orjinal niveaymış biçok sitede varmış öle diyorlardı. ay hatta bakcam du merak ettim

anaaa ne güzel cantalı demek süper olur valla fiyatı da cok iyiymiş:))

selam kıslar ben geldim,geçmişi okuyup geliyorum hemen

anaaa ne güzel cantalı demek süper olur valla fiyatı da cok iyiymiş:))

evet evet bu setten bahsediyorlar. 50 tl ye de var başka bi sitede. içindekiler bedavaya gelmiş oluyor. yada çanta bedavaya gelmiş oluyor

Nivea atta çantası 015

bakalım chicco nun var mı böyle orjinal seti????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…