hmmm anladım cnm ya sen genede bu aydan ğmidini yitirme herşey allahtan ewet ya kmse gelmedi halaa eda nerdesiiiiiiiiiin???ayyyy sitede sorun vardı...
senden kaynaklanmıyo canmmm....
eşim göreve gidiyo ayın 6 da o yüzden ara veriryoz elimizde olmuyan sebeplerden..:))
ayyyy sitede sorun vardı...
senden kaynaklanmıyo canmmm....
eşim göreve gidiyo ayın 6 da o yüzden ara veriryoz elimizde olmuyan sebeplerden..:))
sevgi ve banu neden yok halaaa :26:
bu proğramı tuba izlese keşke..
huufff 2 ay mı yok bu defa :/ allah sabır versin kuzucum sana, inşallah bebişin seninledir bu ay
inşallah canım inşallah..bende 20 günlüğüne ank gitcem..
eda saat 10dan sonra gelir sonucu 10 ggibi çıkar demişdi..inşallah bu sefer güzel haberle gelir..
kızlar doktorumda tüp tıkanıklını anlatıolarrrrrrkorkuyrm buda çare olmaz die.açıldı ama içimdeki korkuyu anlatamam.
aytuğ ameliyat çözüm değil gibi bişi dedi.
adetimin 16.günü ve biz hiç deneme yapmadıkkk
günaydın kızlar
günaydın kızlar
günaydın sevgi, hoşgeldin
ocakta ankarada olacağım ben, ben ordayken gelsen buluşurduk seninle ne güzel :)
edoş iyi haberlerle gel, bütün dualarım seninle
gnydın cnmm h.g:)
günaydın kızlar
hoşbulduk canım şimdi geçmişe bakıyordumda çok güzel bir haber okudum gözün aydın olsun tatlım çok ama çok sevindim hamiş olmana
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
nazz cnm hayırlı olsun.eda msnde yazmış naz hamile dieeee.allahım seni ve bebeğini korusunnnbizlerede dua et.
aaayy çok güzel olurdu yaa..:78::78::78::78::78:
bu seferde eşimde sorun çıkıo deniyoruz olmuooo.bunu kimi anlatacam nasıl çare bulacam bilmiyrmmmmmdoktor adetinin 12sinden snr her gün yada gün aşırı deneyin dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?