Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyyy sitede sorun vardı...
senden kaynaklanmıyo canmmm....

eşim göreve gidiyo ayın 6 da o yüzden ara veriryoz elimizde olmuyan sebeplerden..:))
hmmm anladım cnm ya sen genede bu aydan ğmidini yitirme herşey allahtan ewet ya kmse gelmedi halaa eda nerdesiiiiiiiiiin???

huufff 2 ay mı yok bu defa :/ allah sabır versin kuzucum sana, inşallah bebişin seninledir bu ay

inşallah canım inşallah..bende 10 günlüğüne ank gitcem..

eda saat 10dan sonra gelir sonucu 10 ggibi çıkar demişdi..inşallah bu sefer güzel haberle gelir..

Son düzenleme:
kızlar doktorumda tüp tıkanıklını anlatıolarrrrrrkorkuyrm buda çare olmaz die.açıldı ama içimdeki korkuyu anlatamam.
aytuğ ameliyat çözüm değil gibi bişi dedi.

adetimin 16.günü ve biz hiç deneme yapmadıkkk

inşallah canım inşallah..bende 20 günlüğüne ank gitcem..

eda saat 10dan sonra gelir sonucu 10 ggibi çıkar demişdi..inşallah bu sefer güzel haberle gelir..

ocakta ankarada olacağım ben, ben ordayken gelsen buluşurduk seninle ne güzel :)

edoş iyi haberlerle gel, bütün dualarım seninle

deneme neden yapmadınız? dokturn korun mu demişti, hatırlayamadım ? hoşgeldin canım bu arada, günaydın.

günaydın kızlar

günaydın sevgi, hoşgeldin

bu seferde eşimde sorun çıkıo deniyoruz olmuooo.bunu kimi anlatacam nasıl çare bulacam bilmiyrmmmmmdoktor adetinin 12sinden snr her gün yada gün aşırı deneyin dediii

nazz cnm hayırlı olsun.eda msnde yazmış naz hamile dieeee.allahım seni ve bebeğini korusunnnbizlerede dua et.

hoşbulduk canım şimdi geçmişe bakıyordumda çok güzel bir haber okudum gözün aydın olsun tatlım çok ama çok sevindim hamiş olmana
allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

amin sewgicim Allah razı olsuun bnde hala inanamıyorum kesemi grmedende inanamıcam wallahii:)))

nazz cnm hayırlı olsun.eda msnde yazmış naz hamile dieeee.allahım seni ve bebeğini korusunnnbizlerede dua et.

:) saol cnmm bnm Allhım sizede göstersin cnm tüm dualarım bebeğim we sizin için Rabbim sizede göstersin bol bol dua edin herşey allahtan cnm

gunaydın kızlar nazcım bak dedım cıktı sılıkte olsa bebıs olucanı demıstım vede sabah sabah cok guzel bır haber aldım gozun aydın canım rabbım bızede nasıp etsın

aaayy çok güzel olurdu yaa..:78::78::78::78::78:

olur inşallah canım bigün yaa

bu seferde eşimde sorun çıkıo deniyoruz olmuooo.bunu kimi anlatacam nasıl çare bulacam bilmiyrmmmmmdoktor adetinin 12sinden snr her gün yada gün aşırı deneyin dediii

eşinde nasıl sorun çıktı, ne oldu ben mi hatırlamıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…