Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay benımde son 2 gunum kaldı ara ara bel agrım ve kasıklarda ara ara sancım oluyor ınşlh regl olmam yaaaa:84:

bunu nasıl diyecemi bilmiyrm çiğdem.eşimde hep sorun vardı zaten ereksiyomu denir buna.yapamıo.şey olmuo yaniii.
annesi benim burnumda getirdi ilk 3ay vajinusmusum die.kolaysa oğlununda burnundan getirsin.annesine söledim daha önce olabilir gayet normal dediii.tabii oğluna toz konduramıooo

gunaydın kızlar nazcım bak dedım cıktı sılıkte olsa bebıs olucanı demıstım vede sabah sabah cok guzel bır haber aldım gozun aydın canım rabbım bızede nasıp etsın

ewet cnm doğru dedin wallaa aminnn allah tüm isteyenlre nasip etsin saol cnm

hımmm o zaman aşılama için harekete geçin bence. eşin ne diyor, nasıl karşılıyor bu durumu?
keçiboynuzu, bal, badem vesaire şeyler denedin mi? tarçın da cinsel gücü arttırıyormuş diye biliyorum. bitkisel kürler dene bi süre bence, sonra da eşini de alıp doktorun yolunu tutarsın aşılama vesaire için.
sıkılma bunu söylerken, sonuçta hepimiz bebk istiyoruz

sonuçta kaynanan toz konduramasa bile artık sende bi, sorun olmadığını herkes biliyor, içini rahat tut. tıp çok ilerledi.

Son düzenleme:

evet ımjulı haklı hemen asılamaya gecın vede ıstek artırıcı kecı boynuzu pekmezının ıcıne fındık fıstık cevızı azcık rondoda parcalayıp pekmeze katıp yatmadan yedır esıne sonucu gorursun bak

kız keçi boynuzu pekmezi hareketliliğide arttırıyomukı bizde de var yicek inş benim adam sinir ya ben ağzına vercem kendiliğinden yapmıyo bide kendi düşünsün biraz bıktım valla

cnm yapmadığım şey kalmadııı.onuda yapıyrmmm.çok isteksizz

kız keçi boynuzu pekmezi hareketliliğide arttırıyomukı bizde de var yicek inş benim adam sinir ya ben ağzına vercem kendiliğinden yapmıyo bide kendi düşünsün biraz bıktım valla

bende elımle yedırıyodum kendılınden yemezdı aynıymısız pekmez konusunda ama pekmezın cok faydası var hem enerjık oluyo hemde hareketlılıgı artırıyomus sperm yonunden

bende elımle yedırıyodum kendılınden yemezdı aynıymısız pekmez konusunda ama pekmezın cok faydası var hem enerjık oluyo hemde hareketlılıgı artırıyomus sperm yonunden

hareketliliği arttırıyomu cidden pekmezi keçi boynuzu ay yesin işte o zaman bu ay gene ilaç tedavisi başladık bu akşam zorla ağzına tıkcam ayyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…