gunaydın kızlar nazcım bak dedım cıktı sılıkte olsa bebıs olucanı demıstım vede sabah sabah cok guzel bır haber aldım gozun aydın canım rabbım bızede nasıp etsın
ay benımde son 2 gunum kaldı ara ara bel agrım ve kasıklarda ara ara sancım oluyor ınşlh regl olmam yaaaa:84:
gunaydın kızlar nazcım bak dedım cıktı sılıkte olsa bebıs olucanı demıstım vede sabah sabah cok guzel bır haber aldım gozun aydın canım rabbım bızede nasıp etsın
bunu nasıl diyecemi bilmiyrm çiğdem.eşimde hep sorun vardı zaten ereksiyomu denir buna.yapamıo.şey olmuo yaniii.
annesi benim burnumda getirdi ilk 3ay vajinusmusum die.kolaysa oğlununda burnundan getirsin.annesine söledim daha önce olabilir gayet normal dediii.tabii oğluna toz konduramıooo
ewet cnm doğru dedin wallaa aminnn allah tüm isteyenlre nasip etsin saol cnm
günaydın sevgicik hoşgeldin nasılsın...geç kaldı merak ettik..
hımmm o zaman aşılama için harekete geçin bence. eşin ne diyor, nasıl karşılıyor bu durumu?
keçiboynuzu, bal, badem vesaire şeyler denedin mi? tarçın da cinsel gücü arttırıyormuş diye biliyorum. bitkisel kürler dene bi süre bence, sonra da eşini de alıp doktorun yolunu tutarsın aşılama vesaire için.
sıkılma bunu söylerken, sonuçta hepimiz bebk istiyoruz
günaydın kızlar
naz tebrik ederim cnm
ayşe cnm nabrrr
öyle takviyeler yapıomki 80kilodan 100kiloya çıktıııı
günaydın kızlar
naz tebrik ederim cnm
ayşe cnm nabrrr
evet ımjulı haklı hemen asılamaya gecın vede ıstek artırıcı kecı boynuzu pekmezının ıcıne fındık fıstık cevızı azcık rondoda parcalayıp pekmeze katıp yatmadan yedır esıne sonucu gorursun bak
evet ımjulı haklı hemen asılamaya gecın vede ıstek artırıcı kecı boynuzu pekmezının ıcıne fındık fıstık cevızı azcık rondoda parcalayıp pekmeze katıp yatmadan yedır esıne sonucu gorursun bak
kiloyu almayacak, enerjiyi harcayacaksınız kızz
günaydın busecimminikkuzu ben, senden kopya çektim nik değiştirdim
kız keçi boynuzu pekmezi hareketliliğide arttırıyomukı bizde de var yicek inş benim adam sinir ya ben ağzına vercem kendiliğinden yapmıyo bide kendi düşünsün biraz bıktım valla
bende elımle yedırıyodum kendılınden yemezdı aynıymısız pekmez konusunda ama pekmezın cok faydası var hem enerjık oluyo hemde hareketlılıgı artırıyomus sperm yonunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?