ayyy inanır mısın kazadan sonra korktum hamileysem bir zararı olmuş mudur diyee...
eşimde hemen onu düşünmüşş..
ayyy hayırlısıyla yarın sabah gidip öğrenecem inşş...
bizde tadilat vardı yaa unuttunuzmu dün bütün gün ustalar vardı doğramalar değişti balkonu içeri kattık duvarlar kırıldı falan bugünde bütün gün temizlik vardı kadınla ikimiz hiç oturmadan çalıştık..belin bacaklarım kollarım heryerim ağrıyor ellerim yara oldu deterjandan,çok yorgunum çoooooook..bi iki iş daha kaldı ama onlar haftaya artık..çoğu bitti çok şükür ama bende bittim
ama ben sen yorulma die söylemişdim...
denize söylemedik biliyo die kız sitem etti insan söylemez mi die..tesadüf görmüş..
ondan dedim kuş okumada bizimle konuş diee
bizde tadilat vardı yaa unuttunuzmu dün bütün gün ustalar vardı doğramalar değişti balkonu içeri kattık duvarlar kırıldı falan bugünde bütün gün temizlik vardı kadınla ikimiz hiç oturmadan çalıştık..belin bacaklarım kollarım heryerim ağrıyor ellerim yara oldu deterjandan,çok yorgunum çoooooook..bi iki iş daha kaldı ama onlar haftaya artık..çoğu bitti çok şükür ama bende bittim
buluyoduk canım ama bu kadar yoğun olacağını düşünemedik..gözümüz seni aradı hep
ne var özleyemeyiz mi??
korkma birşey olmaz o sıkı sıkı tutunuyordur annesine inşallah.Herşeyin hayırlısı edoşum,inşallah bebişin gelmiştir..
bende bugün klomene başladım unutuyodum az daha bu telaş içinde..
ayyy canım çok yorulmussundur sen şimdi...
bolca dinlennn kendine ancak öyle gelirsin canımm...
bakalım adetim yarın sabah 7 gün geçmiş oluyorr...
hayırlısıyla bir sonucu öğrenseydim çatlayacam bu gidişlee...
ayyy canım dikkat et unutmaa sonra bebişimizin gelmesi uzamasınn...
ben 2. denemenden çok umutluyum hayırlısıylaa..
hemde nasıl edoşumm yaa hakikaten yoruldum uzun zamandır bu duyguyu yaşamamıştım bu kadar :)))
birkaç gün yemek bile yapmayı düşünmüyorum :))
evet hepimiz çatlicaz vallahi,hayırlısı inşallah..
yok telefonumun alarmını kurdum bitene kadar hatırlatıcak :)
vallahi benimde içimden bir ses 2.deneme tutacak diyor ama bilemiyorum ki zaten fazlada düşünmüyorum,bu ev telaşı iyi oldu,şimdi ufak tefek şeyler de var yeni perde yeni yer döşemesi gibi onları yaparken kendi derdimide unutacağım için süper olacak oturup düşünmemiş stres yapmamış olucam..
en iyisini düşünüyorsun canımmm...
bende olsa bende öyle yapardımm :))
bencede sana çok iyi gelecekkk...
bir bakmışsın 2. denemen de çok güzel sonuc almıssınn...
stres en büyük düşman zaten buna inanıyorumm...
inşallah hayırlısı hepimiz için şekercimm...
duy da inanma :))))
kız sultan niye sustun bakimmm?
geldim canım geldim...
ayyy hadi hayırlısı inşallah bu sefer olacak...
ama bu konuyu çok sık konuşmayalım ki sennde sürekli aklına sokmayalım sen rahat rahat işe ver kendini
adım çıkmış 9 a inmez 8 e
evettt sultan ne yapıyorsunda sustun??
Belis Denizci Bebek Odası
buda benim denizci bebek odam. bunun yatağı ve uyku seti bu fiyata dahil değil. birde bu küçük beşikle verilen fiyat biz büyüyen beşikli olanını aldık.
aynen aynennn inmeeeeeeeez
hepimiz için canikom inşallah..
tamam konuşmak yok o zaman :)))
kursta neler yapıyorsun bakalım son zamanlarda hiç resim koymadın kuşumm??
aynen aynennn inmeeeeeeeez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?