Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edoşum sakinleş, kendini toparla sen bugün, yarın görüşürüz artık. iyi dinlen olur mu? verilmiş sadakanız varmış, tekrar tekrar çok geçmiş olsun bitanem.

kızlar ben gidiyorum şimdi, yarın görüşürüz artık, hoşçakalın :) iyi akşamlar hepinize.

güle güle cicim ...iyi akşamlar ..:80::80:

canım ehliyet verende kabahat dediğine göre ablam arkada oturuyor ona döndüm birşey söylüyordum sizi görmedim diyor...ama insan sokaktan çıkarken bir durup bakmaz mı sağına solunaa...
allah beterinden korusunn...

sağol canım çok tşk ederimm...
bizde çok üzüldük canımmm bütün günümüz zehir oldu...

canım tüm gün uzandım zaten şoku daha yeni yeni atlatıyorumm...
sağoll canım çok tşk ederimm...

tamam canım yarın görüşürüz kendine çok iyi bakk...öpüyorumm senii..

selam şekerler ben geldim,sizi özledim çok..
hayırdır eda ne oldu yaaa geçmiş olsun kazamı yaptınız?Geçmişi okumam bayaaa sürecek 4035 inci sayfada kalmışım

hayırdır eda ne oldu yaaa geçmiş olsun kazamı yaptınız?Geçmişi okumam bayaaa sürecek 4035 inci sayfada kalmışım

hoşgeldinn canımmm..
evet sabah test yaptırmaya giderken kaza yaptık bütün günüm zehir olduu...
test de yarın sabaha kaldıı...
korkuyu üstümden atmaya çalışıyorumm...sabaha göre çok daha iyiyim allaha şükür..

Çok geçmiş olsun canım yaa,siz iyisiniz değil mi hiç yara falan almadan atlattınız inşallah?

kuşum nerelerdesin sen merak ettik...
geçmişde çok önemli bişey yok merak etme
ama nazz hamilee:81:

Çok geçmiş olsun canım yaa,siz iyisiniz değil mi hiç yara falan almadan atlattınız inşallah?

sağol canım benimmm...
iyiyiz canım sadece ben kafamı vurdum çok hızlı şiddetle değil ama başım agrıdı stresten falan..
biz iyiyiz çok şükür..allah beterinden korusunn...

kuşum nerelerdesin sen merak ettik...
geçmişde çok önemli bişey yok merak etme
ama nazz hamilee:81:
yaaa bende heyecanla oraya gelmeye çalışıyordum geçmişte :))) sanki film seyrederken katil kim söylemişsin gibi oldu :))))
ayy ne güzel çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah kuşum...
sağol canım benimmm...
iyiyiz canım sadece ben kafamı vurdum çok hızlı şiddetle değil ama başım agrıdı stresten falan..
biz iyiyiz çok şükür..allah beterinden korusunn...
Amin amin allah beterinden saklasın,iyisiniz ya çnemli olan o..Tekrar geçmiş olsun çok,bebişte korkmuştur şimdi :))))))

Amin amin allah beterinden saklasın,iyisiniz ya çnemli olan o..Tekrar geçmiş olsun çok,bebişte korkmuştur şimdi :))))))

ayyy inanır mısın kazadan sonra korktum hamileysem bir zararı olmuş mudur diyee...
eşimde hemen onu düşünmüşş..
ayyy hayırlısıyla yarın sabah gidip öğrenecem inşş...

bizde tadilat vardı yaa unuttunuzmu dün bütün gün ustalar vardı doğramalar değişti balkonu içeri kattık duvarlar kırıldı falan bugünde bütün gün temizlik vardı kadınla ikimiz hiç oturmadan çalıştık..belin bacaklarım kollarım heryerim ağrıyor ellerim yara oldu deterjandan,çok yorgunum çoooooook..bi iki iş daha kaldı ama onlar haftaya artık..çoğu bitti çok şükür ama bende bittim

ama ben sen yorulma die söylemişdim...
denize söylemedik biliyo die kız sitem etti insan söylemez mi die..tesadüf görmüş..
ondan dedim kuş okumada bizimle konuş diee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…