edoşum sakinleş, kendini toparla sen bugün, yarın görüşürüz artık. iyi dinlen olur mu? verilmiş sadakanız varmış, tekrar tekrar çok geçmiş olsun bitanem.
kızlar ben gidiyorum şimdi, yarın görüşürüz artık, hoşçakalın :) iyi akşamlar hepinize.
gerçekten çok büyük geçmiş olsun edacım, allah korumuş. yarın yaptırırsın testi, önce siz iyi olun da. başın iyi mi? ağrın geçti mi?
canım biraz başım agrıyor ama sabah ki kadar değil...
cnm çok şükür siz iyisiniz ya önemli olan o ama bu saate kadar gelmeynce kötü bişey var diye korktuk cnm yoksa sadece test için değil siz iyi olunda ....
gerçekten çok büyük geçmiş olsun edacım, allah korumuş. yarın yaptırırsın testi, önce siz iyi olun da. başın iyi mi? ağrın geçti mi?
canım biraz başım agrıyor ama sabah ki kadar değil...
canım benim...
istersen yat biraz yada duş al rahatlarsın.
ehliyetini elinden alacaksın bunların, çıkarmayacaksın trafiğe. allah korusun gerçekten.
canım benim, çok büyük geçmiş olsun. çok rahatladım seni burda görünce, tüm gün aklımızdaydın. atlattığınıza sevindim ama böyle bişey olmuş olmasına da çok üzüldüm :/
edoşum sakinleş, kendini toparla sen bugün, yarın görüşürüz artık. iyi dinlen olur mu? verilmiş sadakanız varmış, tekrar tekrar çok geçmiş olsun bitanem.
kızlar ben gidiyorum şimdi, yarın görüşürüz artık, hoşçakalın :) iyi akşamlar hepinize.
canım benim...
istersen yat biraz yada duş al rahatlarsın.
canım şimdi duştan çıktım birazcık kendime geldimm...
sağolll tatlımmm...
kızlar ben çıkıyrmmm yine gelirimmm hoşçakalınnn
selam şekerler ben geldim,sizi özledim çok..
hayırdır eda ne oldu yaaa geçmiş olsun kazamı yaptınız?Geçmişi okumam bayaaa sürecek 4035 inci sayfada kalmışım
hoşgeldinn canımmm..
evet sabah test yaptırmaya giderken kaza yaptık bütün günüm zehir olduu...
test de yarın sabaha kaldıı...
korkuyu üstümden atmaya çalışıyorumm...sabaha göre çok daha iyiyim allaha şükür..
selam şekerler ben geldim,sizi özledim çok..
hayırdır eda ne oldu yaaa geçmiş olsun kazamı yaptınız?Geçmişi okumam bayaaa sürecek 4035 inci sayfada kalmışım
Çok geçmiş olsun canım yaa,siz iyisiniz değil mi hiç yara falan almadan atlattınız inşallah?
yaaa bende heyecanla oraya gelmeye çalışıyordum geçmişte :))) sanki film seyrederken katil kim söylemişsin gibi oldu :))))kuşum nerelerdesin sen merak ettik...
geçmişde çok önemli bişey yok merak etme
ama nazz hamilee:81:
Amin amin allah beterinden saklasın,iyisiniz ya çnemli olan o..Tekrar geçmiş olsun çok,bebişte korkmuştur şimdi :))))))sağol canım benimmm...
iyiyiz canım sadece ben kafamı vurdum çok hızlı şiddetle değil ama başım agrıdı stresten falan..
biz iyiyiz çok şükür..allah beterinden korusunn...
Amin amin allah beterinden saklasın,iyisiniz ya çnemli olan o..Tekrar geçmiş olsun çok,bebişte korkmuştur şimdi :))))))
yaaa bende heyecanla oraya gelmeye çalışıyordum geçmişte :))) sanki film seyrederken katil kim söylemişsin gibi oldu :))))
ayy ne güzel çok sevindim darısı hepimizin başına inşallah kuşum...
Amin amin allah beterinden saklasın,iyisiniz ya çnemli olan o..Tekrar geçmiş olsun çok,bebişte korkmuştur şimdi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?