- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
geldiimmm :))kuş çok iş yapmışsın ya ondandır uykun ...:76:
Amin inşallah
yaa ne misafiri çağrıyosun sen halaaa doğurdun doğuracan
aman gülüm sık dişini...ama çok sık olursada ağrın git tabii.
benim kardeşimde hep hafta sonuna gelmesin die dua ederdi cts sabah bi başladı ağrısı
gitmicem die inat etti:))
kaynanası zor ikna etti..götürdük hast. hemen doğuma almışlardı :))
slmm kızlarrr ben geldiiiimmmmm
slmm kızlarrr ben geldiiiimmmmm
ızlar ben çıkıyorum dayanamıycam uyumaya çalışiim biraz uyuyamazsam yada doğurmazsam gelirim k.i.b grş öpüyorum byee....
ızlar ben çıkıyorum dayanamıycam uyumaya çalışiim biraz uyuyamazsam yada doğurmazsam gelirim k.i.b grş öpüyorum byee....
tamam canım...elinden geldiği kadar düşünme ağrını
allahıma emanet oll
hee iyi en azından ailen yani yardım ederler sana..cnm annemler gelicek annemler değilde ananem de var ilk defa gelicek evime yaşlı insanlar ..
selam canım hoşgeldinslmm kızlarrr ben geldiiiimmmmm
tamam canım sende kendine iyi bak iyi geceler,bende çıkacağım şimdi..Öpüyorum çokızlar ben çıkıyorum dayanamıycam uyumaya çalışiim biraz uyuyamazsam yada doğurmazsam gelirim k.i.b grş öpüyorum byee....
iveeeeet :))
hee iyi en azından ailen yani yardım ederler sana..cnm annemler gelicek annemler değilde ananem de var ilk defa gelicek evime yaşlı insanlar ..
selam canım hoşgeldinslmm kızlarrr ben geldiiiimmmmm
tamam canım sende kendine iyi bak iyi geceler,bende çıkacağım şimdi..Öpüyorum çokızlar ben çıkıyorum dayanamıycam uyumaya çalışiim biraz uyuyamazsam yada doğurmazsam gelirim k.i.b grş öpüyorum byee....
kızlar yrn 20lik dişimi çektiricem ameliyat gibi çekilio dikiş atılıo.geçen yılda 1ini çektirmiştimmm.300ytl istiolarrr ne kadar fazlaaaa yaaa.burda bu işlemi yapan bi kaç doktor var ondanmı bu kadar pahalı cerrahi oldu içinmi anlamadım..çektirmesemmi diyorumm çok pahalı die ama ağrıo.sonrada diyorum eşim beni düşünüomiki ben onu düşünüm
hımmm gece teksin yaniii...
dün gece de ben tektimmm...
seninkide benimki gibi sabah mı geliyor yoksa akşama kadar çalışıyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?