Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aman gülüm sık dişini...ama çok sık olursada ağrın git tabii.
benim kardeşimde hep hafta sonuna gelmesin die dua ederdi cts sabah bi başladı ağrısı
gitmicem die inat etti:))
kaynanası zor ikna etti..götürdük hast. hemen doğuma almışlardı :))

bilmiyrum cnm ya birazdan çıkarım uyumaya çalışıcam yalancı sancıysa en azından uyur rahat ederim ..
hadi ya ama cnm nasııl olsa benim gittiğim hastanede sürekli dktr var geceleri ve hafta sonları 2 nöbetçi dktr oluyo cnm ama işte yarın gece yanlızım eşim nöbette olucak:18::18:

ızlar ben çıkıyorum dayanamıycam uyumaya çalışiim biraz uyuyamazsam yada doğurmazsam gelirim k.i.b grş öpüyorum byee....

bel ağrımmm var güll sinirim sıkışık ben bile hissediyrmmmm((((eyilemiyrmmm((beterin beteri bu olsa gerek.oysaki ne kadar umutluydum 2010 bitmeden gebe kalacam diodummmmm.

ızlar ben çıkıyorum dayanamıycam uyumaya çalışiim biraz uyuyamazsam yada doğurmazsam gelirim k.i.b grş öpüyorum byee....

güle güle canım iyi gecelerr...

kendine çok dikkat ett...

uyumaya çalış belki rahatlarsınn...aklımız sendee...

kızlar yrn 20lik dişimi çektiricem ameliyat gibi çekilio dikiş atılıo.geçen yılda 1ini çektirmiştimmm.300ytl istiolarrr ne kadar fazlaaaa yaaa.burda bu işlemi yapan bi kaç doktor var ondanmı bu kadar pahalı cerrahi oldu içinmi anlamadım..çektirmesemmi diyorumm çok pahalı die ama ağrıo.sonrada diyorum eşim beni düşünüomiki ben onu düşünüm

cnm annemler gelicek annemler değilde ananem de var ilk defa gelicek evime yaşlı insanlar ..
hee iyi en azından ailen yani yardım ederler sana..
slmm kızlarrr ben geldiiiimmmmm
selam canım hoşgeldin
tamam canım sende kendine iyi bak iyi geceler,bende çıkacağım şimdi..Öpüyorum çok

cnm annemler gelicek annemler değilde ananem de var ilk defa gelicek evime yaşlı insanlar ..
hee iyi en azından ailen yani yardım ederler sana..
slmm kızlarrr ben geldiiiimmmmm
selam canım hoşgeldin
tamam canım sende kendine iyi bak iyi geceler,bende çıkacağım şimdi..Öpüyorum çok

canım sağlığından önemli değil...
seni rahatsız ediyorsa tabi ki çektirmelisinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…