Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

geçmiş olsun canım yaa,belindede sorun varmış galiba dikkat et kendine lütfen.
bazı doktorlar çekilmesini önermiyor ama tabi senin durumun belki alınmasını gerektiriyordur..Allah güç şifa versin
handan kuşş uyudun sanırım pc başındaa isim var ses yok!!
yok kuşum yaa internetim kopup duruyor yaaa sinir oldum

saol handancımmm.korunmamız lazımmış tedavim için beni en çok üzen o olduuuu.kısmet olmuo bi şekilde engelleniooo bebeğimmm

handan nasılsın cnmmmm

iyiyim canım ev tadilat işleriyle uğraşıyorum bu ara,benimde dişim kötüydü gittim geçen gün dişçiye röntgen çekildi 20 yaş dişim yokmuş hiç :)) meğer diş etime yemek girmiş o iltihap yapmış geçti neyseki..
sende ihmal etme çekilmesi gerekiyorsa çektir kurtul.

bizde eşimle küsüzzz.şimdi diceksiniz siz nezmn barışıksınızkiii
sabah doktordan çıkınca çok sinirlendim.ağlamaktan bi hal oldum daha yaşım 22.kapılarına geldim geleli beni mahvettilerrr.ömrğümden ömür aldılar.eşime sesimi yükselttim.artık görüceksiniz eski tuğbayı mumla arıcaksınız.siizin yüzünüzden belimden oldummm dedim

kaynanam çoçuklarıma iyi bak die arıo beni nankör kadın kendi tatillerde ben oğulların abakıom teşekkür edecene iyi bak diooo.azıcık hakkım varsa bu kadının gözüne dursunnn.bana ne dio biliomsnuz güya şaka yapıoo altınıda değiştirdinmi dio 18 yaşındaki oğlundan yana.terbiyesiz.başka bi gelin olsaaa sen benim namussumdanmı oynucaksın derrrr.dava çıkarır.ama ben yut yut nere kaadr.yer yerimden bi çürük çıkıo.kendii sapa sağlam arsızzzzzkusura bakmayın kızlar sabahtan beri morelim çok bozukkkk.sizide üzüyrm

canım bunları düşüne düşüne stresten hasta oluyorsun...
yazıkkk daha çok gençsinn...

saol handancımmm.korunmamız lazımmış tedavim için beni en çok üzen o olduuuu.kısmet olmuo bi şekilde engelleniooo bebeğimmm

rabbimin bir bildiği var demekki tuğbacım,lütfen böyle düşün,olmaması gerekiyor demekki hep böyle engeller çıkarıyor karşına..Sen kendini hırpaladıkça bak hep bir sorun çıkıyor,bence biraz kabullenip herşeyi akışına bırakmalısın..Bu kadar kaptırma kendini,hayatını yaşa...

bak daha yaşın çok küçük,sürekli bir sorun yaşıyorsun sanki hayatından mutlu değil gibisin.Böyle bir aileye böyle bir ortama çocuk getirmek ne kadar doğru bilemiyorum.Bence sen bu işi biraz beklemeye al,bu kadar üsteleme.Belki çocuğun olunca daha da mutsuz olacaksın,kaynanan herşeyine karışacak çocuğunu doya doya büyütemiceksin.Biraz olgunlaş,kendi hayatını mutluluğunu sağla ondan sonra bebek düşün,bu benden sana bir arkadaş tavsiyesi olsun..

kelimesi kelimesine katılıyorum canım ben yazcakdım bunları vazgeçmişdim..içimi okudun kuş..

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar...
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum kocamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…