geçmiş olsun canım yaa,belindede sorun varmış galiba dikkat et kendine lütfen.kızlar yrn 20lik dişimi çektiricem ameliyat gibi çekilio dikiş atılıo.geçen yılda 1ini çektirmiştimmm.300ytl istiolarrr ne kadar fazlaaaa yaaa.burda bu işlemi yapan bi kaç doktor var ondanmı bu kadar pahalı cerrahi oldu içinmi anlamadım..çektirmesemmi diyorumm çok pahalı die ama ağrıo.sonrada diyorum eşim beni düşünüomiki ben onu düşünüm
yok kuşum yaa internetim kopup duruyor yaaa sinir oldumhandan kuşş uyudun sanırım pc başındaa isim var ses yok!!
nerdeee akşam 6 da gelir...öğleden sonra izin alırım dedi ama :44:
nerdeee akşam 6 da gelir...öğleden sonra izin alırım dedi ama :44:
benimkide yok bu gece yarın akşam gelicek ,yine yalnızlar kulübü toplanmış :)
handan nasılsın cnmmmm
hımmm gece teksin yaniii...
dün gece de ben tektimmm...
seninkide benimki gibi sabah mı geliyor yoksa akşama kadar çalışıyor mu??
bizde eşimle küsüzzz.şimdi diceksiniz siz nezmn barışıksınızkiii
sabah doktordan çıkınca çok sinirlendim.ağlamaktan bi hal oldum daha yaşım 22.kapılarına geldim geleli beni mahvettilerrr.ömrğümden ömür aldılar.eşime sesimi yükselttim.artık görüceksiniz eski tuğbayı mumla arıcaksınız.siizin yüzünüzden belimden oldummm dedim
kaynanam çoçuklarıma iyi bak die arıo beni nankör kadın kendi tatillerde ben oğulların abakıom teşekkür edecene iyi bak diooo.azıcık hakkım varsa bu kadının gözüne dursunnn.bana ne dio biliomsnuz güya şaka yapıoo altınıda değiştirdinmi dio 18 yaşındaki oğlundan yana.terbiyesiz.başka bi gelin olsaaa sen benim namussumdanmı oynucaksın derrrr.dava çıkarır.ama ben yut yut nere kaadr.yer yerimden bi çürük çıkıo.kendii sapa sağlam arsızzzzzkusura bakmayın kızlar sabahtan beri morelim çok bozukkkk.sizide üzüyrm
saol handancımmm.korunmamız lazımmış tedavim için beni en çok üzen o olduuuu.kısmet olmuo bi şekilde engelleniooo bebeğimmm
şşştt heyy :97::97::97:
bak daha yaşın çok küçük,sürekli bir sorun yaşıyorsun sanki hayatından mutlu değil gibisin.Böyle bir aileye böyle bir ortama çocuk getirmek ne kadar doğru bilemiyorum.Bence sen bu işi biraz beklemeye al,bu kadar üsteleme.Belki çocuğun olunca daha da mutsuz olacaksın,kaynanan herşeyine karışacak çocuğunu doya doya büyütemiceksin.Biraz olgunlaş,kendi hayatını mutluluğunu sağla ondan sonra bebek düşün,bu benden sana bir arkadaş tavsiyesi olsun..
kelimesi kelimesine katılıyorum canım ben yazcakdım bunları vazgeçmişdim..içimi okudun kuş..
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler tatlı rüyalar...
yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum kocamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?