- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
üzgünüm kızlarr negatif sonuç 2.6
tuğbacık burdakilerden 5 kişi hamiş değilki ...şuanda burda olanlar :)))
edacım sıkma canını tatlım,hayırlısı buymuş demekki...amanormalda 0 1 arası falan olmuyormuydu bu,negatifse..
edacım sıkma canını tatlım,hayırlısı buymuş demekki...amanormalda 0 1 arası falan olmuyormuydu bu,negatifse..
haziranda yaptırdıgım 0.08 di...
bu niye böyle oldu anlamadımm...
hb kıslarr...aşıdan beri kayfim yok fazala..bende ağrı ve halsizlik yaptı nedense,kolumun üzerine yatamıyorum,2 gecedir,tek tarafa yatmaktan tutuldum iyice...bebişin keyfi yerinde gibi tekmeleyip duruyor..yarın sabah 11 de ayrıntılı ultrasona girecez,ordan da12 de doktor kontrolüne..inş herşey yolunda gider..dua edin bize teyzelerii..
aaa üzüldüm ama olsun önümüzdeki aya inş edacım kaçıncı günündesin sen bugün ???
canım biraz ani oldu ama sıkıntılı degilim cok sükür esim de bn de böylesinin daha iyi oldugunu düşünüyoruz bebegimle daha cok ilgilenebilecegim artık:)
evet canım cok sinir bi şey cidden nasıl da heveslenmiştim kalkarken bi güzel temizlik yaparım sonra da yemek yaparım büroya giderim diye ama bütün hayallerim suya düştü:)) dus da almam lazım
neyse ben bari süpürme ve toz alma işini yapayım sonra belim agrır uzanırım kesin..kendime gelince aranıza katılırım tekrar sekerler mujkkkkkkkkkkkkkkkkk
hayırlısı olsun banucum, çok yorma kendini evde :) kolay gelsin, görüşürüz gene. uğra arada
hoşbuldum canımmm bende çok özledim aklım sizdeydi hep..
evet kuzum yaa çoğu bitti en azından toz pislik işler bittiperde yer falan öyle ufak işler kaldı onlarda haftaya artık..Sen nasılsın
güle güle oturun kuzum :) hayırlı uğurlu olsun
hoşbuldum çiğdemcim nasılsınn
iyiyim yoncacım teşekkür ederim
yaaa çiğdem bu ne güzel bir video böyle iyiki paylaştın,mucizevi bir olay yaaa muhteşem
ben de düzgün yükleyip yükleyemediğimi merak etmiştim :78: beğendiğine çok sevindim.
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız?
hoşgeldin kübra, nasılsın?
selam kıslar,benim geçmiş bayağı birikmiş son 1 saattir okudum ancak bitti...
naz gözün aydın canım,çok sevindim bebişine..
sultancım beni sormuşsun canım,sağolll...son günlerde pek fırsatım olmadı,okula erken gittim 2 gün falan,dünde aşıdan sonra kendime gelemedim,acayip uyku bastırdı kafamı kaldıramadım...
edacım kaza için geçmiş olsun...heyecanla bekliyorum iyi haberini inş..
canımmm hoşgeldin :)
1. darkangellove58
2. n__a__z+
3. edammm+
4. AskMelegi+
5. hperi+
6. tben+
7. karats+
8. ozpar+
9. imjuli+
10. mutlukız
11. babu+
şaka yapıyosun bence :26:
hb kıslarr...aşıdan beri kayfim yok fazala..bende ağrı ve halsizlik yaptı nedense,kolumun üzerine yatamıyorum,2 gecedir,tek tarafa yatmaktan tutuldum iyice...bebişin keyfi yerinde gibi tekmeleyip duruyor..yarın sabah 11 de ayrıntılı ultrasona girecez,ordan da12 de doktor kontrolüne..inş herşey yolunda gider..dua edin bize teyzelerii..
dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider öznurcum.
hadi canım dalga geçiyonn
5 e kdr negatif diye biliyorum ben
kıslar ben acil çıkıyorum,eşim uyandı ama daha kahvaltı yok ortada...öptüm hepinizi
olabilir cnm döllenmeden atıyo zaten hayırlısı hepimizin hakkındabenimde idrar testim pozitif çıktığında bhcg 3.0 çıkmıştı..birşeyler var ama yok gibi bir netice sanırım artık yumurta dölleniyor ama tutunamıyormu nedir bilmiyorum.
benim bu yumurtlama dönemimde çalışma olmadı ama bir gün önce olmustu ben ondan ümitliydimm..
ama kuzucugada dediğim şeyi bu ay yapmayacam bakalımm ne olacakkk..
ben etkilenmedim de eşim üzüldü
valla doğru söylüyorummm canımmm...
benim bu yumurtlama dönemimde çalışma olmadı ama bir gün önce olmustu ben ondan ümitliydimm..
ama kuzucugada dediğim şeyi bu ay yapmayacam bakalımm ne olacakkk..
ben etkilenmedim de eşim üzüldü
kıslar ben acil çıkıyorum,eşim uyandı ama daha kahvaltı yok ortada...öptüm hepinizi
benimde idrar testim pozitif çıktığında bhcg 3.0 çıkmıştı..birşeyler var ama yok gibi bir netice sanırım artık yumurta dölleniyor ama tutunamıyormu nedir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?