Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kıslar ben acil çıkıyorum,eşim uyandı ama daha kahvaltı yok ortada...öptüm hepinizi

tatlım çok normal aşının etkileri bunlar bi kaç güne geçer ama geçmiş oolsunn...ooo tekmeliyo demek yiğenim o sağlıklı olsunda herşeye razıyız annesi....
hayırlısıyla cnm inşş güzel haberi alıcaz ayrıntılıdan da ama çok zevkli cnm bebeğini her zamankinden daha uzun görüceksin :))

aaa üzüldüm ama olsun önümüzdeki aya inş edacım kaçıncı günündesin sen bugün ???

benim bu yumurtlama dönemimde çalışma olmadı ama bir gün önce olmustu ben ondan ümitliydimm..

ama kuzucugada dediğim şeyi bu ay yapmayacam bakalımm ne olacakkk..

ben etkilenmedim de eşim üzüldü

herşey yolundadır merak etme,kendine iyi bak görüşürüz canım

benimde idrar testim pozitif çıktığında bhcg 3.0 çıkmıştı..birşeyler var ama yok gibi bir netice sanırım artık yumurta dölleniyor ama tutunamıyormu nedir bilmiyorum.
olabilir cnm döllenmeden atıyo zaten hayırlısı hepimizin hakkında

benim bu yumurtlama dönemimde çalışma olmadı ama bir gün önce olmustu ben ondan ümitliydimm..

hım olsun tek çalışmaylada olabiliyo o değilde sen regl kaçgün geçti diye sordum
kuzucuğa dediğin şey ne anlamadım :26:

valla doğru söylüyorummm canımmm...

ama ama ama sen hamileydin biz çok inanmıştık

neyse canınız sağ olsun... o zaman bu ay kampa girin gıı handanla aynı ayda hamiş kalırsınız ben şuanda
kendimi muaf tutuyorum 4 gün sonra katılırmıyım bilememm ama katılmayım :96::96::96:

haziranda yaptırdıgım 0.08 di...
bu niye böyle oldu anlamadımm...

edoşum gecikmen sürecek mi bakalım, inanamadım ben ya, çok mu güvenmişim kendime tahmin konusunda acep
hay allah...

kıslar ben acil çıkıyorum,eşim uyandı ama daha kahvaltı yok ortada...öptüm hepinizi

kolay gelsin canım, görüşürüz

benimde idrar testim pozitif çıktığında bhcg 3.0 çıkmıştı..birşeyler var ama yok gibi bir netice sanırım artık yumurta dölleniyor ama tutunamıyormu nedir bilmiyorum.

yani herhalde öyle oluyor ya, ben geçen ay çok emindim kendimden, sonra üzüntülü bikaç gün geçirdim, eşim de dedi ki döllenme olacaktı bak üzüldün diye tutunamadı :26: gecikmeyi ona yordu yani.

hayırlısı neyse o olsun hepimiz için kızlar. ne desem boş şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…