Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

edacımm canımmm hayırlısı böyleymiş demek ki...canın saolsunn...bi daha ki ay daha cok calısınnn durmak yokkk:')

katılıyorum :13:

kubi geçenlerde girmişti, regl olmuş, rahim filmi için gün bekliyordu öyle hatırlıyorum ama tarih vermedi galiba. ayşeden haberim yok :26:
bu ay kocişe acımıyorum zaten söyledim, ben unutsam da sen hatırlatacaksın, çok çalışacağız çoook diye

inşallah arka arkaya gelsinler artık, lütfen yaniii

bal, tarçın, çörekotu da kullanacak mısın yeniden?
tarçın erkekte de işe yarıyormuş, öyle tatlı yapıp üstüne döküp bol bol yedirebilirmişiz, bi yerde okumuştum

canımmm kocişin işinden dolayı kampa mı girebiliyoruzz...
bakalım artık hayırlısı...
kendini muaf tutma canım her an herşey olabilir...
sonucta bu ay eşin yanındaydı... neden olmasınnn...

evet sultancım, umutsuz olmak yok yola devam

yaa sonuçta bu işler hiç belli olmuyor kimi 1 kere yapıyor hamile kalıyor kimi 2 yıldır durmadan yapıyor(şekil a) ama olmuyor..Ben artık şuna eminimki bu işin hiçbir mantığı yok,Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek nasılsa yada hayırlısı değilsede hiç olmayacak.Ben artık bu inançla mutluluğu buldum kızlar..O yüzden sadece elimden geleni yapıyorum ama eskisi gibide kafayı yemiyorum niye niye diye..

edoşum eşine de ki ayda 1 kere ile bu iş zor kocacım sen bana gün aşırı uğra :))))
ne kadar çok o kadar şans

kız ayda bir olmuyor ki

ama nedense yumurtlama günlerimde ya küsüyorum ya görevde oluyorr...

gelsin dicem yumurtlama günlerinde iletişi kesip çalışma yapalım dicem

canına minnet zatennn...asla yok demez işine gelirr

yapma bence, bakalım. umudumuz tam, devam edi,yoruz işte her ay

ayyy bari adet olsamda günüm belli olsaaa...
acaba ne yapabilirim adet olmak içinn...
hiç adet olmayacak gibiyim nedenseee...

bence bişey yapma, bekle biraz daha. ne bileyim geç döllenme falan... hani umutlandırmak da istemiyorum ama doktora mı gitsen acaba? kendin bişey yapmadan önce?

anamm başa geçmişim..

sıradaki gelsin

hee doğru hatırladım kübrayı..
evet yaa acımak yok,işleri ne ki çalışacaklar tabi :))
inşallah kuzum inşallah.

ben regl günlerim yaklaşınca stres oluyorum, regl olunca da mutlaka ağlıyorum 3 gün sürüyor sonra kendimi toparlıyorum. ama hiç aklımdan çıkmıyor :78:
saya saya buldum geçen, 17 ay olmuş ben bu işe karar vereli.
ocakta sonlandıracağım bu işi, inşallah hayırlısıyla sağlık sorunlarımız ortaya çıkmadan henüz herşey yolundayken çözülsün istiyorum bu iş. son çare tüp bebek

küsme sen de tut kendini azıcık

çok haklısın handancım bak ilk gebeliğim tek ilişkiyle tuttu...
ama bak 6 aydır korunmuyorum 2 si boş geçti 4 aydır tutmadıı..
bende hep diyorum ki zamanı değilmiş demek kii..
kafama takmıyorum hiçç..ama eşimin ısrarı üzerine daha dikkatli davranmaya karar verdimm..

evet yani hep o dönemde bişiler çıkar mutlaka..
O yüzden diyorum ya keşke onlara ihtiyacımız olmasa bu iş için :))
Vallahi artık bebiş için barışacaksınız küs olsanız bile,diceksinki bak çok üzülüyosun sonra olmayınca o yüzden gel barışalım :127:

dozu azalt benim gibi :) gün aşırı sabahları 1 tatlı kaşığı yedim ben, çünkü yumurtamın sağlıklı büyüdüğünü bildiğim için abartmayayım dedim :)

geldim ...eşim geldide onunla konuşuyodum.....

çiğdemciim sıradaki lafına güldüm ..ben gülünce eşim sordu neye gülüyon die onada dedim oda güldü...

ayyy cnm daha çok yeniymişiniz bn handana katılıyorum en doğru zmnda wersin rabbim hiç üzülme eşinide sen tesellii et

evet canım aslında daha çok erken benim için ama eşim illa bebek istiyorr...
bende kıramıyorumm...
yapıcam artık bir tanee allahın izniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…