• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım bekliyorum zaten aspirin almamaya karar verdimm...
çünkü belirtilerimin devam etmesi çok garipp..
psikolojik olsa negatifi gördükten sonra devam etmezdi değil mi??
en iyisi beklemek ve görmek...
zaten dün dr a girişim yapıldıı..eğer 1 hafta daha olmazsam gider görünürüm canımm...

eh hadi o zaman hayırlısı diyelim :) bekleyelim biras daha :nazar:

bebeişim iyi canım..bugün ayrıntılı ultrason randevumuz vardı..yarım saat baktı doktor,herşey normal görünüyor dedi.ama bizimki bağdaş kurmuş,elleri yüzünde durmakta direnince,cinsiyeti göremedik,fotoda çekemedik,doktor meyvesuyu falan iç,biraz yürü bi daha bakalım dedi..meyve suyu,çikolata ve soğukta uzun bi yürüyüşten sonra bizimki bağdaşı çözdü,kesin erkek olduğunu tescilledik..ama yüzünü göremedik,alnı ve gözlerinin olduğu bi fotoyu 15 dk uğraşarak zor çekti doktor...bizim oğlan utangaç çıktı,yüzünü göstermedi bize..

yerim ben onu, maşallah oğluşa :nazar: aman da utanırmış, göstermezmiş kendini :emir_bebek: :nazar:

gecikme uzar da ve gebelik çıkmazsa en azından düzensilik hakkında doktora gidersin edoşum, öznurun da söylediği gibi düzensizlik te normal değil :/

düzeltiyorum, karışıklık için kusura bakma, doğru senin 2. gecikmendi bu. pardon.

tatlım benim adet düzensizliğim yok ki..
dr a gösterdim ben adet tarihlerimi not alırım her ay..
doktor gayet normal dedii...
her kadın senede 2 kere gecikme yaşar dedi..
sorun olması için üst üste adet geçikmesi olması gerekmiş..
benim adet düzensizliğim yok yanii tatlımm...

yanlıs hatırlıyorsun canım ben geçen ay geçikmedimm :))
bu sene boyunca 2. gecikmem bir de haziranda geçikmiştim ama bir sorun çıkmadı...
her kadının yılda 2 yada 3 kere geçikme yaşaması normalmiş..
benim bütün yıl boyunca 2. geçikmem şeker...

özparcım geçikme yaşayan nimett...
sen beni onla karıstırdın sanırım :))

olabilir canım,karıştırdım ben kussura bakma..benim hafıza çok güçlü değildir zaten..pardonn şekerr

hoşbulduk edammmm nasılsın cnmmm....?

çok iyiyim gülcümmm...
bu gece ben yanlızım malesefff...

sevindim cnm ii olduğuna ya bu arada harbiden senin durum çok karışık cnm ya hala içimden bi ses hamilesin diyo kafam karıştıı yaff:44::44::44::44:
olsun cnm ben seni yanlız bırakmam bu gece nasıl olsa sancıdan uyuyamıycam dün gece 2 de uyudum sabah 7 buçukta kalktığım halde:31::31:

canım yumurtlama günümde çalışma olmadı bizdee...
ama 17. günden sonra sık sık çalışma olduu...
adetten bir kaç gün öncede adet günümden bir gün öncede oldu...
adet olmam gereken zamanda adet olmadığım içinde çalışmalar olduu...
ama anlamadım gitti değerim niye 2.60 çıktıı...

bekleyelim görelim bakalım :nazar:
gene heyecan yaptım bak :29:

çiğdemm handan yokken size isyan çıkartım dedim o olunca beniii dövüooo.gerçi o gülen yüzzz kalkmış hanii oklava olannn:86:
tmm kendime geldimm handanı aratmadınız haaa.bu arada handanı çok özledim hiç görüşemiyoruzzzz:87:gelsede beni dövseee:83:

eee handan bize iyi öğretmiş demek ki pozitif düşünce gücünü :1:
kendine geldiğine sevindim canım, hayat kısa,i inan ki değmez bu kadar üzüldüğüne, hasta edeceksin kendini, rahatla biraz :29:

İMJULİ merhabaa canımmm :))

Bende hatta çoğumuz böyleyiz amaa aşırısı daha değişik durumlara yol açabilir...Örneğinn bayadır böyle ağlamıyordum negatif çıkınca üzülürüm amaa aşırı değil.Dün çok kötüydümm ilk testim pozitif çıktı sonraa kan testi verdim ve negatif oturdum ağladım ağladım ama elime ne geçtii hiç bişey davul gibi gözlerr bir sürüde ıslanmış peçeteler ne olduu eşim baba olabildimi ağladım diyee ben gebe kalabildimmi hayırr.Dün kararımı verdimm tedavime d evamm amaa olmazsada olmazz yoksa bu şekilde gebe kalamayacağımı kendimde biliyorum stresle hiç bişey olmaz...Amaaannn eşim beni tek aldıı çocuksuzdumm napalım olmuyorsa olmuyorr herşeyin hayırlısıı çocuk yerine beni sevsinn...Lütfen kendine gell ve rahatla yoksa sen böle yaparsann gerçekten çocuk mocuk olmaz...Yaa gel sende bana katıl akışına bırakk gerçekten karar verr amaa bak görr ben tamamen vazgeçtim stresten önümüzdeki 3 ay içerisinde gebe kalırsam demişti dersinn...

:nazar::81::81::81::81::81::81::81:
süpersin vallaaaa..arkandayım sonunna kadar:48:

tatlım benim adet düzensizliğim yok ki..
dr a gösterdim ben adet tarihlerimi not alırım her ay..
doktor gayet normal dedii...
her kadın senede 2 kere gecikme yaşar dedi..
sorun olması için üst üste adet geçikmesi olması gerekmiş..
benim adet düzensizliğim yok yanii tatlımm...

tamam tamam kusura bkma, ben de dalmışım. düzeltmiştim zaten mesajı ama geç oldu tabii :)
so sorry hayatım :16:

bekliyorum canım hayırlısıylaaa...

zaten çok inanmıştım ben senin hamile olduğuna, aman hadi bakalım hayırlısıyla güzel şeyler olsun :nazar:

sevindim cnm ii olduğuna ya bu arada harbiden senin durum çok karışık cnm ya hala içimden bi ses hamilesin diyo kafam karıştıı yaff:44::44::44::44:
olsun cnm ben seni yanlız bırakmam bu gece nasıl olsa sancıdan uyuyamıycam dün gece 2 de uyudum sabah 7 buçukta kalktığım halde:31::31:

canım dün komsuya çaya çıktım yaa onlarda normal görünmüyor dedii..
benim bildigim 0 larda çıkması lazım dedi..
anlamadım gittii..
neyse bir hafta bekleyeyimde olmazsam kan testimi tekrarlar dr uma gösteririmm..

bekleyelim görelim bakalım :nazar:
gene heyecan yaptım bak :29:

belirtilerim bitmediği süreve heyecanda bitmeyecek sanırımm..

eğer gec döllenme yoksa bir an önce adet olup rahatlamak istiyorumm...

bekliyelim bakalımm sonuc ne olacak??

güzeller, ben çıkıyorum artık, yarın sabah görüşürüz :24:
aaa tabii yarın pazar olduğundan herkes burda olmaz ama olanlarla görüşürüz artık, öpüldünüz çok. kendinize çok cici bakın :16:

naz da gelip haber vereydi keşke merak ettim çok :emir_bebek: :nazar:

akşama gelirse handan'ı da çok öptüm.

tamam tamam kusura bkma, ben de dalmışım. düzeltmiştim zaten mesajı ama geç oldu tabii :)
so sorry hayatım :16:

zaten çok inanmıştım ben senin hamile olduğuna, aman hadi bakalım hayırlısıyla güzel şeyler olsun :nazar:

önemli değil kuşummmmmmmmm :))

herkes çok inanmıştı canım yaa belirtilerim çok yüksek çünkü...

senin oğlanda benim gibi çikolata sevioo ozmnnn cnmm:61:

öyle galiba canım..bende aksine hiç yemesem aklıma gelmez..

yerim ben onu, maşallah oğluşa :nazar: aman da utanırmış, göstermezmiş kendini :emir_bebek: :nazar:

efendi bi bebek olacak benim oğlum..babası küçükken çok fenaymış,bütün ailesi yaka silkiyor,bende aksine sesi soluğu çıkmayan,oyuncaklara dalıp oturduğu yerden bile kalkmayan bi çocuktum.
oğlum bana benzeyecek,akıllı,efendi bi delikanlı olcak diyorum eşime çıldırıyo..ortalığı ayağa kaldırsın da gör sen o zaman diyo:)

hoşbulduk cnm ...ya artık cnm sürekli sancı var doğum yaklaştığı için artık ne gecem var ne gündüzüm...
sen nasılsın bebiş nasıl..yerim ben 0nu yaaa minicik şimdi elleri ayakları :nazar::nazar:

bebeişim iyi canım..bugün ayrıntılı ultrason randevumuz vardı..yarım saat baktı doktor,herşey normal görünüyor dedi.ama bizimki bağdaş kurmuş,elleri yüzünde durmakta direnince,cinsiyeti göremedik,fotoda çekemedik,doktor meyvesuyu falan iç,biraz yürü bi daha bakalım dedi..meyve suyu,çikolata ve soğukta uzun bi yürüyüşten sonra bizimki bağdaşı çözdü,kesin erkek olduğunu tescilledik..ama yüzünü göremedik,alnı ve gözlerinin olduğu bi fotoyu 15 dk uğraşarak zor çekti doktor...bizim oğlan utangaç çıktı,yüzünü göstermedi bize..

:1::1::1::1::1::1:cnm senin oğlan bayaa terbiyeliymiş ama gene benim kıza ulaşamamış bu güne kadar şeyini göremedik 6 ci ayda tahmini kız dedi dktr ve hala göstermedi hep saklıyo ya çok terbiyeli olucak yada şeyi kıymetli olucak diyorum:30::9:
ama sevindim cnm herşeyin güzel çıkmasınainşş doğuma kadar hep böyle güzel geçirirsiniz sağ salim kucağına alırsın oğlunu:nazar::nazar:maşş desene tatlıyı seviyo seninki:nazar::1:
ama daha yüzünü çok görürsünüz cnm merak etme çok şükür herşey yolunda yaa ...

güzeller, ben çıkıyorum artık, yarın sabah görüşürüz :24:
aaa tabii yarın pazar olduğundan herkes burda olmaz ama olanlarla görüşürüz artık, öpüldünüz çok. kendinize çok cici bakın :16:

naz da gelip haber vereydi keşke merak ettim çok :emir_bebek: :nazar:

akşama gelirse handan'ı da çok öptüm.

tamam canım yarın ben burda olurum çünkü eşim 7 de gelip 12 de tekrar göreve gidecek bende sizinle olurummm...

nazı bende çok merak ediyorum..gelsede haberleri yazsa artıkk...

kendine çok iyi bak öpüyorum seniiiiiiii :))

Back
X