• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

cnm iyi düşün güzel düşün ki sonuç ta güzel olsun hem neden olmadı diyosun ki belirtiler için çok erken hem her insan da aynı belirtiler olmaz ki hem bazı insanlarda belirti bile olmuyo inşallah meleğin seninledir ........test yapmayı düşünüyomusun yoksa gününün geçmesini mi bekliyceksin cnm..

valla bu ay kampa girdik bu ayda olmaz yuh yanii:60:
bu ay kendimi hiç bebeğe odaklamadım canım ilk defa bu kadar rahatım...:97:
hayırlısı ne yapalım :79:
test yapmıcam canım sıkıldım test yapıyom 1 saat sonrada kırmızı geliyo..
bu sefer bekleyip kan vercem

Son düzenleme:
valla bu ay kampa girdik bu ayda olmaz yuh yanii:60:
bu ay kendimi hiç bebeğe odaklamadım canım ilk defa bu kadar rahatım...:97:
hayırlısı ne yapalım :79:
test yapmıcam canım sıkıldım test yapıyom 1 saat sonrada kırmızı geliyo..
bu sefer bekleyip kan vercem

anladım cnm hakında hayırlısıı...
inşallah güzel haberi alıcaz bu ay hepinizden arka arkaya nedense içimde böyle bi his var bu ay baya hamiş çıkıcak gibi.....

evet yonca bütün gün senden haber bekledikk...

ne dedi doktor anlat hadi :))

kızlaaarrr:) geldim sabah erken çıktık snrda kayınwaldemlere gittik şimdi geldik ewe
dr gittim ultrasona soktu kesemi gördük:)) ama bebişi kalp atışlarını anca 14 gün snr fln duyabiliriz dedi öle işte
kızlar ne deişik bşy ya küçücük siyah bi nokta gördüm :)))

kızlaaarrr:) geldim sabah erken çıktık snrda kayınwaldemlere gittik şimdi geldik ewe
dr gittim ultrasona soktu kesemi gördük:)) ama bebişi kalp atışlarını anca 14 gün snr fln duyabiliriz dedi öle işte

hayırlı olsun canımmm..çok sevindimm...
umarım sağlıklı bir hamilelikle bebişini alırsın kucagınaa :46:

amin cnmm yaa darısı sana işlh... ama şimdi 14 günü bklicez kalp atışını duymak için çok heyecanlı:)))

amin canım inşş...
şimdi 14 gün geçmezzz...
sağlıklı olsundaa güzel haberlerini alalımda en önemlisi bu şekerrr...

hayırlı olsun cnm inşallah çok rahat srunsuz bi hamilelik geçirirsin......

amin canım inşş...
şimdi 14 gün geçmezzz...
sağlıklı olsundaa güzel haberlerini alalımda en önemlisi bu şekerrr...
ewet cnm haklısın :))) bn çıkıyorum cnmm sze hbr wermek için girdim yrn giremem pzt grşrz artık ii geceler canlarım öp çoookk:3:

Back
X