Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eda gülün annesi doğum içinmi gelmiş haberin varmı????

ay kimbilir ne kadar heycanlıdırlar.evleri bayramm evi gibidirrr.inşş çabuk zamanda rabbim bizede yaşatırrr:61:

okudum cnmmm .ilk gün duydunda kötü oluosunda sonra geçiooçiyiki geçio yoksa hayat çekilmez.yapılan baskıları bir bilsen handan bana hak verirsin.sanki benim elimdeymiş gibi davranıolar.başına gelmeyen hiç bişiyi anlamazmışş.ama bugünn hiçç üzülüp ağlamadım bilakis çok mutkuyummmmm:61:
2010un bitmesine az kaldııı.inşş hep duam oydu biliosun 2010 bitmeden gebe kalmak ve biliyrm ki eda sen sultan ve ben çok geçmeden gebe kalıcazz içime doğuo.bu ay fizik gtedavimi olup öbür ay bol bol çalışma yapacamm:76:

heh işte şöylee,hep böyle olsan yaa ne güzel..Umut dolu poztif...
İnşallah tuğbacım hayırlısı olsun hepimiz için..
Evet bol bol çalışalım,boş oturmak yok :9:

kızlarrr bugün değerimi en üst kattaki ebeye gösterdimm...
aynur abla değerimin normale göre yüksek oldugunu gec döllenme olabileceğini ve testi tekrarlamam gerektiğini söyledi..
adete bir iki gün önce gebe kaldıysan değerin çok normal dedi..
eger negatif olsaydıı 0 larda çıkması gerektiğini söyledi..
eğer bu süre zarfında adet olursam adetle düşük yaşayacağımı söyledi..
çarşamba yada perşembe testimi tekrarlayacam bakalım sonuc yükselmiş mi...

eda gülün annesi doğum içinmi gelmiş haberin varmı????

ay kimbilir ne kadar heycanlıdırlar.evleri bayramm evi gibidirrr.inşş çabuk zamanda rabbim bizede yaşatırrr:61:

evet canım doğum için geldii..
gülün tahmini 10 günü falan kaldı erken gelmezsee...

evet çok heyecanlıdırr...
allah yardımcısı olsunn..kolay bir doğum yaşar inş..

heh işte şöylee,hep böyle olsan yaa ne güzel..Umut dolu poztif...
İnşallah tuğbacım hayırlısı olsun hepimiz için..
Evet bol bol çalışalım,boş oturmak yok :9:

cnm iyiki siz varsınız.annemlerin durumunu anlatıyrm size çyle bi ailem var arkamda durmayan,kayınvalidemide biliosunuz.bazen o kadar bunalıyrmkiii bazen isyan çıkartıyrm işteeee:86::86:eşimdede sorun varrr.bu ay başıma gelmeyen kalmadı belimde fıdık ameliyat dişim,eşimdede sorun çıkıncaa iyce sıyırdımmm.ama dün tuğba87die bi arkadaş dediki oda benim gibiymiş elime dio bişi geçmedi olan bana oldu gibilerden bişiler yazdıı bande artık onun felsefesine uyup herkesi kendi haline bırakacam kimseyede üzülmücemmm:92:

aynur abla değerimin normale göre yüksek oldugunu gec döllenme olabileceğini ve testi tekrarlamam gerektiğini söyledi..
evet kuşum çarşambaya kadar olmazsan tekrarla bencede..İnşallah geç döllenmedir,haydi hayırlısı..
Peki benim 3,00 çıkmıştı ya o neydi belkide o kimyasal gebelikti..çünkü idrar testide pozitifti. Ay ne sevinmiştim yaa kalbim duracaktı heyecandan,ama sonra büyük bir hüsrandı ayy bir an tekrar yaşadım o duyguyu..

hoşgeldin öznurcummm :))

hoşbulduk canım
hoş geldinnn cnmmmm
hoşbulduk canım,bu arada msj için tekrar tşk

inş öyle olmuştur canım,varmı kasık ağrın falan?ya da başka bi belirti

hoşgeldin öznurcum nasılsın??

QUOTE]

iyiyim canım,sen nasılsın,işleri bitirdin herhalde

cnm iyiki siz varsınız.annemlerin durumunu anlatıyrm size çyle bi ailem var arkamda durmayan,kayınvalidemide biliosunuz.bazen o kadar bunalıyrmkiii bazen isyan çıkartıyrm işteeee:86::86:eşimdede sorun varrr.bu ay başıma gelmeyen kalmadı belimde fıdık ameliyat dişim,eşimdede sorun çıkıncaa iyce sıyırdımmm.ama dün tuğba87die bi arkadaş dediki oda benim gibiymiş elime dio bişi geçmedi olan bana oldu gibilerden bişiler yazdıı bande artık onun felsefesine uyup herkesi kendi haline bırakacam kimseyede üzülmücemmm:92:

gayet yerinde bi karar oldu bu canım benim.

inşşş cnm gebesindirr.zaten yumurtlama gebe kalınacak die bişi yokki.dün dedim ya ablamda adetinden bir gün çnce gebe kalmışşş.inşş gebesindirrrr:emir_bebek:

hadi bakalım inşallah canım..Sen mutsuz oldukça sorunları üzerine çekiyosun,bırak rahat ol biraz..
hoşbulduk kuşummm...
iyidir canım dinleniyorum senden naberrr??
iyilik bendende canım eşimi bekliyorum yoldaymış gelir 10 dakikaya

kızlar çoğu kadın gebe kalırmış ama bebek büyümeden onu düşürürmüş bunun farkında bile olmuzmış.bi doktor anlatmıştıı tv de.ozmn handan sende düşürmüşsündürr.
eda kendine dikkat et cnm ayağını kaldır yattt

Back
X