Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

karats,hperi+,imjuli+,

kimler gelmişşşş:93::93:

hayırdır :68:kuzuuuuu

ooo çiğdoşmu gelmiş,ama bende görünmüyor isim :26:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

1. hperi
2. karats+

hoşgeldin kuzum naber?

iyiyim kızlar :) eşim duştaydı bi uğrayayım dedim.
öğleden sonra tv ve bilgisayarı aynı anda açtım ama tvde duyduğum haberden dolayı takıldım kaldım, gelemedim buraya :( haydarpaşa garı'nda çıkan yangına çok üzüldüm :((

siz nasılsınız?
ben kalamayacağım, çıkar benimki birazdan :)

iyiyim kızlar :) eşim duştaydı bi uğrayayım dedim.
öğleden sonra tv ve bilgisayarı aynı anda açtım ama tvde duyduğum haberden dolayı takıldım kaldım, gelemedim buraya :( haydarpaşa garı'nda çıkan yangına çok üzüldüm :((

siz nasılsınız?
ben kalamayacağım, çıkar benimki birazdan :)

yaa sorma canım yaa kahroldum bende bütün gün bu duruma,kasıtlı yaktılar orayı otel yapacaklar galiba,geçen seneden beri ihale haberleri falanda vardı zaten..yazık oldu çok üzüldüm..

yarın görüşürüz o zaman kuzum,kendine iyi bak öptüm çok..

MucizeM_80 hoşgeldin aramıza :)

sultan ve handan, yarın görüşürüz kızlar, çok öpüyorum sizi, iyi geceler :)

bu arada mihrimah sultan çok güzel, okuyun bi an evvel :) valide sultan çıkacak yakında ;)

yaa sorma canım yaa kahroldum bende bütün gün bu duruma,kasıtlı yaktılar orayı otel yapacaklar galiba,geçen seneden beri ihale haberleri falanda vardı zaten..yazık oldu çok üzüldüm..

yarın görüşürüz o zaman kuzum,kendine iyi bak öptüm çok..

çok ağladım çok üzüldüm :(( projeler falan sözkonusuyken kasıt aramamak mümkün değil ki :(

görüşürüz yarın uzun, çıktı benimki

MucizeM_80 hoşgeldin aramıza :)

sultan ve handan, yarın görüşürüz kızlar, çok öpüyorum sizi, iyi geceler :)

bu arada mihrimah sultan çok güzel, okuyun bi an evvel :) valide sultan çıkacak yakında ;)

iyi akşamlar canım..görüşürüz
:46::46:evet evet evet
3 aynı anda başlarız valideyede :76:

Son düzenleme:
okudum cnmmm .ilk gün duydunda kötü oluosunda sonra geçiooçiyiki geçio yoksa hayat çekilmez.yapılan baskıları bir bilsen handan bana hak verirsin.sanki benim elimdeymiş gibi davranıolar.başına gelmeyen hiç bişiyi anlamazmışş.ama bugünn hiçç üzülüp ağlamadım bilakis çok mutkuyummmmm:61:
2010un bitmesine az kaldııı.inşş hep duam oydu biliosun 2010 bitmeden gebe kalmak ve biliyrm ki eda sen sultan ve ben çok geçmeden gebe kalıcazz içime doğuo.bu ay fizik gtedavimi olup öbür ay bol bol çalışma yapacamm:76:

okudum cnmmm .ilk gün duydunda kötü oluosunda sonra geçiooçiyiki geçio yoksa hayat çekilmez.yapılan baskıları bir bilsen handan bana hak verirsin.sanki benim elimdeymiş gibi davranıolar.başına gelmeyen hiç bişiyi anlamazmışş.ama bugünn hiçç üzülüp ağlamadım bilakis çok mutkuyummmmm:61:
2010un bitmesine az kaldııı.inşş hep duam oydu biliosun 2010 bitmeden gebe kalmak ve biliyrm ki eda sen sultan ve ben çok geçmeden gebe kalıcazz içime doğuo.bu ay fizik gtedavimi olup öbür ay bol bol çalışma yapacamm:76:

kuşum senden çok umutluyummm...
güzel şeyler düşün güzel şeyler olsunnn :))

Back
X