günaydınn kuşum ::79::79:
handancım hoşgeldin, nasılsıniyi haftalar olsun hepimize
günaydınnn canımmmm...
hoşgeldinnnn...
güzel bir hafta bizi bekliyordur umarımmm...
handancımmmmm günaydın tatlımmm naberr??
cuma günü temizlik yapıyodum yaa sonra uyuyup kalmısım gelemedim tekrar kusuruma bakmayınn haber de vermedimm
kolay gelsinn handancımmmm....
kolay gelsinn handancımmmm....
saol edoşum bitmeyen işler işte,hergün aynı :)))
canımm kendi büromuzdayım calısmaya devam :)) ama daha rahatım tabi sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım güzelce sonra cıktım evden:) istediğim saatte de eve gidicem özgür bi çalışma ortamım var:))günaydın banucummm nasıl gidiyo ev hayatı
canımm kendi büromuzdayım calısmaya devam :)) ama daha rahatım tabi sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım güzelce sonra cıktım evden:) istediğim saatte de eve gidicem özgür bi çalışma ortamım var:))
canımm kendi büromuzdayım calısmaya devam :)) ama daha rahatım tabi sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım güzelce sonra cıktım evden:) istediğim saatte de eve gidicem özgür bi çalışma ortamım var:))
aman aman dikkat et,bekle tabi sakın yorma kendini.evet canım yaa ev işleri bitmezz...
ben de derin temizliğe girişicem ama çarşambayı bekliyorumm...
ooooohhh süper vallahi :81: :81:canımm kendi büromuzdayım calısmaya devam :)) ama daha rahatım tabi sabah 8 de kalktım kahvaltımı yaptım güzelce sonra cıktım evden:) istediğim saatte de eve gidicem özgür bi çalışma ortamım var:))
:)) olsun üzülme bak biz izlediklerimizi aktarıyoz nasılsa..
sen ne yapıyosun canım..sanırım ankaradasın sende:))
sultan kuş sende belirtiler nasıl?
Klasik her ayki durumumuz kuşum,aslında bir yandan umutluyuz ama bir süredir yaşadığımız hayal kırıklıklarının etkisiylede olmamış gibi hissediyoruz..Test yapmayacaksan beklemekten ve fazla düşünmemeye çalışmaktan başka yapıcak birşey yok..İnşallah hayırlısı olsun,inşallah bu ay güzel bir sürpriz olsun..ayy bilmiyorum kş çook karışık duygular içideyim bütün ay rahhattım ama bi kaç gündür
meraktan ölcem...
bana test yapmak yaramıyo ya yapınca 1 saate kalmaz kırmızı geliyo bu seferde yapmıcam diom!!
gögüs belirtim dün akşamdan beri dokununca sızlıyo hafif..şimdilik oo
ama sanki yine olmadı gibi his var offf çok karışık dedim yaa artık anla yazımdan da:78:
:97::97::97::97::97::97::97:
kızlar üstüne görme ne demek siz biliyormusunuz?
ayy bilmiyorum kş çook karışık duygular içideyim bütün ay rahhattım ama bi kaç gündür
meraktan ölcem...
bana test yapmak yaramıyo ya yapınca 1 saate kalmaz kırmızı geliyo bu seferde yapmıcam diom!!
gögüs belirtim dün akşamdan beri dokununca sızlıyo hafif..şimdilik oo
ama sanki yine olmadı gibi his var offf çok karışık dedim yaa artık anla yazımdan da:78:
Klasik her ayki durumumuz kuşum,aslında bir yandan umutluyuz ama bir süredir yaşadığımız hayal kırıklıklarının etkisiylede olmamış gibi hissediyoruz..Test yapmayacaksan beklemekten ve fazla düşünmemeye çalışmaktan başka yapıcak birşey yok..İnşallah hayırlısı olsun,inşallah bu ay güzel bir sürpriz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?