Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyyyyy sultannnn güldürdün beni kızzz

yerim seni kıdemli kuş

ayy hoşuma gitti kıdemli kuşş

inşallah verirsin canım bende heyecanlandım nedense
inşallah canım inşallah senn ne zaman canım günün

ufffff kafayı yicem yaaa aklımdan çıkmıyo şu lanet şey sigara..... eşim bi tane bile bırakmamış ewde ztn içmicem biliyorum ama çok zor yaaa((

yonca hanım 1 tane bıraksa ne olacakdı sanki o sana sen ona mı bakacakdın
oohh iyi yapmışş

inşallah bişey olmaz canım eğer varsa da zaten 18 aralıkta adet görcem görürsem tabi

canım dr un önermişse korkmana gerek yok hiç birşey olmazzz...
benim demek istediğim dr a sormadan ilaç kullanmaa...
şuan korkmana gerek yok çünkü dr un önermişş...

öle yapmaya çalışıyom cnm yaa deli gibi örgü örüyom

bak bizle konusuyorsun ara ara da örgü örr...
aklına getirmemeye çalışşş...
bebişini düşünnn sağlıklı olmasının önemini düşünn..
zamanla soğursun zaten kuşummm..

güzel bir gün olsun handancım
saol kuzum hepimi için inşallah :)) sende evdesin 2 gün neden yasak var peki sayımmı yapılıyor :)

hadi yaaa tamm full yazıyorum kızlar her lafınıza cvp..:79::79:
63 olunca kusura bakmayın kıdemli oluyorum :86::86:

ufffff kafayı yicem yaaa aklımdan çıkmıyo şu lanet şey sigara..... eşim bi tane bile bırakmamış ewde ztn içmicem biliyorum ama çok zor yaaa((
ayy yapma lütfen yoncaa,zararlarını düşün aslında sigara içmediğini düşün kendini tiksindirecek bişeyler düşün işte..

kızlar 24 aralıkta izmire gidiyoruz eşimle burç clup otele islami bir otelmiş burası eşimin sohbet hocaları götürüyor çok heyecanlıyım 17- veya 18 aralıkta da adet olcam ya inşallah olmam da 3 müz gideriz izmire

inşallah canımm inşallahhhh

kızlar iyiki varsınız sizin sayenizde kötü düşüncelerden kurtuldum pozitif bakmaya başladım hayata

tmm cnmm haklısınız

kızlarrr yaaa benim belim ve kasıklarım çok agrıyorrr
su gibi ve top top akıntım varr...
devamlı çamaşır değiştiriyorummm...

Son düzenleme:
kızlar iyiki varsınız sizin sayenizde kötü düşüncelerden kurtuldum pozitif bakmaya başladım hayata

cnmm bnde senin gibi düşünüyıdum hamile kalmadan önce bk şimdi hamişim:)) hele bide gzl hbrler paylaşıcaksın ozmn dahadaa keyifli olacakk...

ayy inşallah bebiştendir cicim,acaba beklemesenmi çarşambayı nasıl olsa değer yükselmiştir elbet oradan anlaşılır..

cnmm bnmde çok akıntım olmuştuu halaadaa oluyoo bide bnm sanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıyodu

3. Afrika - AB Zirvesi için 90 ülkenin başkanları burada toplanıyor. ondan yasak ama işte belli başlı güzergahlar yasak, onlar da genelde merkezi yerler.

akıntı olurmuymuş acep gebelik belirtisi?

sevgi tatile gidiyordu değil mi birkaç günlüğüne o yüzden yok...

evet eşiyle bikaç gün bi yerlere kaçacaklardı

ayy inşallah bebiştendir cicim,acaba beklemesenmi çarşambayı nasıl olsa değer yükselmiştir elbet oradan anlaşılır..

evet bence de değer yükseldiyse anlaşılır zaten ne dersin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…