- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
ayyyyyy sultannnn güldürdün beni kızzz
yerim seni kıdemli kuş
inşallah canım inşallah senn ne zaman canım gününinşallah verirsin canım bende heyecanlandım nedense
ufffff kafayı yicem yaaa aklımdan çıkmıyo şu lanet şey sigara..... eşim bi tane bile bırakmamış ewde ztn içmicem biliyorum ama çok zor yaaa((
canım birşeylerle oyalanmaya bakkk...
aklına getirmemeye çalışşş...
ewet ii yapmış cnmm
ayy hoşuma gitti kıdemli kuşş
inşallah canım inşallah senn ne zaman canım günün
yonca hanım 1 tane bıraksa ne olacakdı sanki o sana sen ona mı bakacakdın
oohh iyi yapmışş
inşallah bişey olmaz canım eğer varsa da zaten 18 aralıkta adet görcem görürsem tabi
öle yapmaya çalışıyom cnm yaa deli gibi örgü örüyom
saol kuzum hepimi için inşallah :)) sende evdesin 2 gün neden yasak var peki sayımmı yapılıyor :)güzel bir gün olsun handancım
hadi yaaa tamm full yazıyorum kızlar her lafınıza cvp..:79::79:
63 olunca kusura bakmayın kıdemli oluyorum:86::86:
ayy yapma lütfen yoncaa,zararlarını düşün aslında sigara içmediğini düşün kendini tiksindirecek bişeyler düşün işte..ufffff kafayı yicem yaaa aklımdan çıkmıyo şu lanet şey sigara..... eşim bi tane bile bırakmamış ewde ztn içmicem biliyorum ama çok zor yaaa((
kızlar 24 aralıkta izmire gidiyoruz eşimle burç clup otele islami bir otelmiş burası eşimin sohbet hocaları götürüyor çok heyecanlıyım 17- veya 18 aralıkta da adet olcam ya inşallah olmam da 3 müz gideriz izmire
saol kuzum hepimi için inşallah :)) sende evdesin 2 gün neden yasak var peki sayımmı yapılıyor :)
ayy yapma lütfen yoncaa,zararlarını düşün aslında sigara içmediğini düşün kendini tiksindirecek bişeyler düşün işte..
kızlar iyiki varsınız sizin sayenizde kötü düşüncelerden kurtuldum pozitif bakmaya başladım hayata
kızlar iyiki varsınız sizin sayenizde kötü düşüncelerden kurtuldum pozitif bakmaya başladım hayata
ayy inşallah bebiştendir cicim,acaba beklemesenmi çarşambayı nasıl olsa değer yükselmiştir elbet oradan anlaşılır..kızlarrr yaaa benim belim ve kasıklarım çok agrıyorrr
su gibi ve top top akıntım varr...
devamlı çamaşır değiştiriyorummm...
kızlarrr yaaa benim belim ve kasıklarım çok agrıyorrr
saol kuzum hepimi için inşallah :)) sende evdesin 2 gün neden yasak var peki sayımmı yapılıyor :)
ayy yapma lütfen yoncaa,zararlarını düşün aslında sigara içmediğini düşün kendini tiksindirecek bişeyler düşün işte..
kızlarrr yaaa benim belim ve kasıklarım çok agrıyorrr
sevgi tatile gidiyordu değil mi birkaç günlüğüne o yüzden yok...
ayy inşallah bebiştendir cicim,acaba beklemesenmi çarşambayı nasıl olsa değer yükselmiştir elbet oradan anlaşılır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?