canım hoşgeldin valla msjını okurken korktum bian olumsuz bişey oldu sandım canım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
selam kızlar. nasılsınız? bu sabah aşımı vurunmaya gittim. önce kontrollerini yapalım dediler. olur dedim. kilo tansiyon falan derken bebeğin kalp atışlarına baktılar. ebe yanındaki bayanı çağırdı bi bakar mısın diye ödüm koptu bi aksilik var heralde diye. gerçi hareket edip duruyordu ama korktum yinede. bebeğin kalp atışı çok yüksek neden ki dedi. aşı yüzünden heyecanlanıyorum geçende de benim nabzım yüksekti dedim. sen aşıyı ol 15 dakika falan bi otur tekrar gel bakalım dediler. olur dedim ama noluyo falan diyorum kendi kendime inşallah bişey olmaz heyecandandır falan ama ağlayacaktım nerdeyse. aşıyı vurundum 15 dakika bekledim. benimle bekleyen yeni doğum yapmış kadınlar vardı onların bebişlerine falan baktım. çok tatlılardı allah bağışlasın miniciklerdi. vakit geldi tekrar baktılar annesi aşıdan kurtulunca o da rahatlamış dediler. ooooohhh dedim bende:81: işte böyle kızlar.
güle güle kuşş..
çiğdemcik sanada afiyet bal şeker olsun
afiyet bal şeker olsun:)
afiyet olsunnn canımmm...
görüşürüzzz :))
canım o arayı kapatabileceğini sanmadıgım için sağlıksız olabilir diyorumm..
ama bir yerde okudum kadının adeti geciyor değeri 1.2 çıkıyor şüpheli 1 haftaya tekrarla diyorlar kadın tekrarladığında olması gereken değeri bile geçtiği görülüyorr...
ama ben o kadar şanslı olur muyum bilemem canımm..
selam kızlar. nasılsınız? bu sabah aşımı vurunmaya gittim. önce kontrollerini yapalım dediler. olur dedim. kilo tansiyon falan derken bebeğin kalp atışlarına baktılar. ebe yanındaki bayanı çağırdı bi bakar mısın diye ödüm koptu bi aksilik var heralde diye. gerçi hareket edip duruyordu ama korktum yinede. bebeğin kalp atışı çok yüksek neden ki dedi. aşı yüzünden heyecanlanıyorum geçende de benim nabzım yüksekti dedim. sen aşıyı ol 15 dakika falan bi otur tekrar gel bakalım dediler. olur dedim ama noluyo falan diyorum kendi kendime inşallah bişey olmaz heyecandandır falan ama ağlayacaktım nerdeyse. aşıyı vurundum 15 dakika bekledim. benimle bekleyen yeni doğum yapmış kadınlar vardı onların bebişlerine falan baktım. çok tatlılardı allah bağışlasın miniciklerdi. vakit geldi tekrar baktılar annesi aşıdan kurtulunca o da rahatlamış dediler. ooooohhh dedim bende:81: işte böyle kızlar.
kızlarr işim cok bugün yazamıyorum pek
annesi bebeişi heyecanlandırdınmı
ama zaten bebk kalbi hızlı atar mış ki öyle duymuştum kalp atışları hızlı diye :26:
sağolun cicilerrr :)
inşallah şanslısındırgüzel haberler, sonuçlar duyarız senden inşallah. bütün dualarım seninle edoşum :)
denizcim geçmiş olsun, ana - oğul birlikte heyecan yaptınız yani
çok geçmiş olsun. bu arada avatarın da pek yakışıklıymışmaşallah efeciğe.
teşekkür ederiz teyzesi. sen nasılsın iyisin?
iyiyim denizcim ne olsun :) heyecanlı günler, ovulasyon zamanı
kızlar geldim gidiyorum gibi oldu ama elektriğimi kesecekler az sonra, geldiğinde görüşürüz
kızlar bu arada ben çıkmadım mutfakta yemek yapıyordummm
kolay gelsin canım neler pişiriyorsun bakalım?
doğru normalde de hızlı atıyor. ama benim bebişinki o hızlıdan da hızlı atmışmış stresten:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?