Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet yaaa. hakikaten nasıl uğraşıyo yapıyo hayret ediyorum doğrusu. eşi çok şanslı. benimkine ben günde bu menüden anca bi çeşit yapıyom. kendisi de diyor zaten çeşit çeşit yapmana gerek yok ilk yediğimle tıkanıyorum zaten tek çeşit olsun yeter diyor ama ben onda bile çeşit bulmakta zorlanırken edayı tebrik etmemek mümkün değil

kızlar ben geldim doktordan korkulcak bişey yokmuş yaaa rahim filmim başarıyla güzel geçti sadece ilacı verirken adet sancısı gibi okadar 2 dkka bile sürmedi doktorum bu ay çok çalış dedi filimden sonra hamile kalabilirsin belki dedi annemin teyzemin yanında çok çalış dedi bu ay :) ve sonuç tüplerimin ikiside açık herşey çok güzel dedi ama şuan biraz kanamam var buda normalmiş çok mutluyum kızlar ama bir hafta filim yüzünden çok ağladım masada kalcam zannediyodum hiç korkulcak bişey değilmiş nette biraz baktım kendimi korkuttum çok zayıfladıım neyse herşey çok güzel gelsin bebişler

denizcim bebeğin çok tatlı allah analı babalı büyütsün

hadi sevindim hayırlısı cnm bebişin gelir inş
ya rahım filmi banada dedi dr öbür aya

canım eşim yemek konusunda acayip detaycıı...
çeşiti çok seviyor azar azar olsun ama çeşit olsun diyorr...
ve malesef her yemeğide yemiyorr..
tek anlaşamadıgımız konu bu maleseff

tşk ederim güzel sözlerin için tatlımmm...

naz cım sen heralde hamilesin şaşırdım ne güzel bir haber bu allah kucağına almayı nasip etsin peki kaç aydan beri düşünüyodun bebek için uyguladığın bişey var mıydı çok mu soru sordum

hoşgeldin canım hadi hayırlısı çok sevindim senin adına canım Allah hayırlısı ile verir inşallah bebiş canım çok geçmiş olsun.

gözün aydın,biz sana söyledik o kadar iç acımıyor diye ama hiç dinlemedinki..Bak kendini boşuna harap etmişsin o kadar,neyseki sonuç güzel herşey yolunda maşallah..

canım sonucunun temiz çıkmasına çok sevindimm...
bu ay kampa girin mutlakaa
hadii bakalımm gelsin artık bebişinnn

hoşgeldin canım hadi hayırlısı çok sevindim senin adına canım Allah hayırlısı ile verir inşallah bebiş canım çok geçmiş olsun.

sağol cnm seni tanıdığıma sevindim hepimiz inşalah hep beraber hamile kalıcaz topiğimizin adı hamişli pozitif bayanlar olcak

edam maşallah sana ya nasıl yapıyorsun sen bunları ben pek becerikli değilim de mutfakta

canım benim günde en az 3-4 saattim mutfakta geçiyorr...
eşim çok seçiçi oldugu için böyle çeşit yapıyorum mutlaka..
yemek yapmayıda çok seviyorumm...
aynı menüyü tekrarlamayı sevmiyorumm..
değişik şeyler denemeyi her zaman çok seviyorumm..

ewet cnmm saol bn eylülde orunma hapını bıraktım we bu ay allahın izniyle hamile kaldım derısı sanada cnm

gözün aydın,biz sana söyledik o kadar iç acımıyor diye ama hiç dinlemedinki..Bak kendini boşuna harap etmişsin o kadar,neyseki sonuç güzel herşey yolunda maşallah..

ama ilkden çok korktum tepemde bir sürü kocaman alet üstüme düşcek diye korktum aslında korkulcak bişey yok ama insanı o oda korkutuyoo ama allaha şükür atlattım içim rahat ama doktorum çok iyi ne güzel doktor temiz tahlillerin dediğinde tühhhh demişim doktorda şaırdı sevincime ne dedğimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…