Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dlm denizim..nasılsın...
özlüyorum senii artık sık gelmiyosun gibime geldi şu eve int.alma ne oldukii

edam nasıl oldu ağrıların canım..

sultancım kafayı yememe az kaldı...
midem ekşiyor devamlı yanıyor bulantı devam ediyorr...
aşırı akıntım var ve başım çok dönüyorr...
agrılarımda devam ediyorrr...

yoksa artık adet olmak istiyorum yaaaaaaaaa

canım böyle beklemekle olmaz daha kötü olcaksın bebek varsa da yoksada bi git hastneye canım...

ay müşteri geldi kusura bakmayın yav. sultancım daha dün konuştuk internet işini. tamam hallederiz dedi. hatta bi bağlantı vardı orda tel yazmış dur hemen arayım dedi onu arama o iyi çekmiyor dedim iyi çeken bi tane söyledim onu aradı o da sanırım işyeriymiş açmadı. yarın bakarız dedi. şimdilik eve de ayrıca almaya gerek yok bakalım ilerideki durum ne gösterecek ben ayarlarım etraftan sana şimdilik bi bağlantı dedi. bakalım.

sağol canım bende iyiyim eskiden ne güzel internetim varfdı ama artık yokkkve böle arada girebiliyorum işte

ayyy eşim aradı test alayım die...
bende kararsızım dedim oda alıyım o zaman dedii:18::18:
sabah yaparım belkii

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende pozitif düşünmek istiyorum ama olmuyor bi türlü bazen umudumu kaybedıyorum bide pkoluyum aranızda cok hamıleler varmı

ayyy eşim aradı test alayım die...
bende kararsızım dedim oda alıyım o zaman dedii:18::18:
sabah yaparım belkii

ayyy efet nasılda unuttum bende sana soracaktım geldiler mi diye. ay kaç gün gecikti kıs alsın artık tabi yap testi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…