kız ne bilim test yapmışsınızdır die düşündümm ben olsamm dayanamazdımdaaa.
üst komşumun oğlu ağlıo aynı yıl evlendikk onun bebeği 2 yaşında olduu.o ağladıkca bende burda duygulanıomm.keşke beimde evimdeee çoçuk sesi olsa die geçiriom içimdenn
sabrediyorum zaten daha yolun başındayım bakalım neler olcak
eda artık efemle de benimle de hiç ilgilenmiyorartık bize yemek tarifi de vermiyor:78: :84:
eda artık efemle de benimle de hiç ilgilenmiyorartık bize yemek tarifi de vermiyor:78: :84:
kızzzz akşama sizedeyimm bana ne pişiricennnn
çok acıktımdaaa
kızlar ben geldim doktordan korkulcak bişey yokmuş yaaarahim filmim başarıyla güzel geçti sadece ilacı verirken adet sancısı gibi okadar 2 dkka bile sürmedi doktorum bu ay çok çalış dedi filimden sonra hamile kalabilirsin belki dedi annemin teyzemin yanında çok çalış dedi bu ay :) ve sonuç tüplerimin ikiside açık herşey çok güzel dedi ama şuan biraz kanamam var buda normalmiş çok mutluyum kızlar ama bir hafta filim yüzünden çok ağladım masada kalcam zannediyodum hiç korkulcak bişey değilmiş nette biraz baktım kendimi korkuttum çok zayıfladıım neyse herşey çok güzel gelsin bebişler
ayyy eşim aradı test alayım die...
bende kararsızım dedim oda alıyım o zaman dedii:18::18:
sabah yaparım belkii
çiğdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşşş buldukk
hele sizz bii söleyindeeee akşama ne yapacanızı hangisininkii daha zengin menüysee ona giderimmmm
bak ne güzel daha yolun başındayım diyorsunn...
tebrik ediyorum seniii
kaç yaşındasın bu arada??
kuşum ben yemeğimi çoktan hazırladımm...hadi gellll :))
mercimek çorbası, etli biber dolması, beşamel soslu fırın makarna :))
:85::85::85::85:
negatif
:85::85::85::85:
negatif
canım benim kıyamam ağlama. önümüzdeki ay inşallah yaaa.
önümüzdeki ay değilde şubata artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?