Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yok canım ben çarşamba yaptırıcamm...
şuan için bir gelişme yok kimsedee...

üzülme canım en kısa zamanda sana da nasip olur inşş...

eda artık efemle de benimle de hiç ilgilenmiyor artık bize yemek tarifi de vermiyor:78: :84:

kübracım çok sevindim , çok geçmiş olsun canım :) bende olmadı ama filmden sonra hamile kalma ihitmali yükseliyormuş, inşallah önümüzdeki ay bebişin gelir :)

ayyy eşim aradı test alayım die...
bende kararsızım dedim oda alıyım o zaman dedii:18::18:
sabah yaparım belkii

ay yap artık yarın bakalım, ne olacaksa olsun sultancım ben inanıyorum ki haberler güzel
heyecanlandım valla

çiğdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşşş buldukk

hoşgeldin tubiş :) nasılsın? yeni açtım ben, çıkacağım az sonra da

hele sizz bii söleyindeeee akşama ne yapacanızı hangisininkii daha zengin menüysee ona giderimmmm

hele sizz bii söleyindeeee akşama ne yapacanızı hangisininkii daha zengin menüysee ona giderimmmm

kuşum ben yemeğimi çoktan hazırladımm...hadi gellll :))

mercimek çorbası, etli biber dolması, beşamel soslu fırın makarna :))

Son düzenleme:
bak ne güzel daha yolun başındayım diyorsunn...
tebrik ediyorum seniii

kaç yaşındasın bu arada??

ben 23 yaşındayım canım eşimde 24 yaşında 2senelık evlıyım 2010 subak ayından beri çocuk istiyoz işte bedne pko oldugunu ögrenınce karar verdık sonra eşiömdede sorun cıkınca bu aya kadar geldık iştee.sen kaç yasındasın ne zamandır istiyorusnuz cocuk sorun varmı

kızlar eşim pc başındaydı kapatmış sayfayı. tubişim bugün bizde bişey yok. eşim dün yemeğe çıkaramamıştı bugün götüreyim dedi. birazdan yemeğe gidicez. yarın içinde edadan bi tarif bekliyorum. et sote yapmaktan bıktım bana etle yapılabilecek güzel değişik bi tarif versin.

oo kubiiiiiiiiiiiii cnm çokkk sevindiim sonucunun güzell çıkmasınaaaaaşimdi gelsin bebişler.filimden sonra şansında artıooo biliosun dimiii

:85::85::85::85:
SAĞOLUN KIZLAR biraz ağlayınca rahatladım :85::85::85:
daha kırmızılar yok demi nasılsa ama ara ara karnım ağrıyo

cnm çay istio ama dişimden dolayıı içemiyrmm.dikişlerime zarar verioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…