Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben 23 yaşındayım canım eşimde 24 yaşında 2senelık evlıyım 2010 subak ayından beri çocuk istiyoz işte bedne pko oldugunu ögrenınce karar verdık sonra eşiömdede sorun cıkınca bu aya kadar geldık iştee.sen kaç yasındasın ne zamandır istiyorusnuz cocuk sorun varmı

bende 24 yaşındayım canım 17 aylık evliyimmm...
bizde bir sorun yok çok şükürr...
gecen sene bu ay hamile kaldım 3. ayın sonunda kalp atışları durdu...
ondan sonra 6 ay korundukkk...
6 aydır korunmuyoruz ama 2 ayı boş geçti..
bu 4. ayımız deniyoruz bakalımm hayırlısıylaa...

ben çıkıom bebeişlerrrrr yrn yazılım var ama hiç çalışasım yokkk.nie yazıldımki sanki oula onun yerine takıya nakışa gitseydimm keşke.yazılılar başlı başına bi stres....:95:

gece uğrraımm yineee grşrzz canlar

kızlar eşim pc başındaydı kapatmış sayfayı. tubişim bugün bizde bişey yok. eşim dün yemeğe çıkaramamıştı bugün götüreyim dedi. birazdan yemeğe gidicez. yarın içinde edadan bi tarif bekliyorum. et sote yapmaktan bıktım bana etle yapılabilecek güzel değişik bi tarif versin.

kız araya niye aracı koyuyorsun bana söylesenee :9:

tepsi kebabına ne dersinnn :34: :34:

ben çıkıom bebeişlerrrrr yrn yazılım var ama hiç çalışasım yokkk.nie yazıldımki sanki oula onun yerine takıya nakışa gitseydimm keşke.yazılılar başlı başına bi stres....:95:

güle güle canımmm...
iyi çalışmalarrr...

kıs sen hem ne kadar mızmız aynı zamanda ne kadar güçlü bi kızsın. hayret ediyom valla sana. hem herşeyin üstesinden gelebiliyon hemde herşeye mızmızlanıyon. iyi akşamlar canım görüşürüz.

cevap veredim gı sen görmemişin. yarın verir misin tarifi dedim. kapatıyoruz dükkanı şimdi çıkmak zorundayım. şimdiden teşekkürler. öpüyorum kocaman iyi akşamlar.:54:

cevap veredim gı sen görmemişin. yarın verir misin tarifi dedim. kapatıyoruz dükkanı şimdi çıkmak zorundayım. şimdiden teşekkürler. öpüyorum kocaman iyi akşamlar.:54:

tamam canım yarın veririmmm...
iyi akşamlarrr...
ben de çok öptüm seniii :54:

sultannnnnnnnnnnnnnnnn hemen nereye gittin kuşum yaaaa...
sabah idrarıyla yapsan belki silik falan çıkardı üzülme hemenn daha erkenn...

Back
X