cnm çay istio ama dişimden dolayıı içemiyrmm.dikişlerime zarar verioo
kıs acındırma kendini acık sabret. ona bakarsan benim canım neler istiyo da bebişe zararı olur diye yiyip içemiyom.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs acındırma kendini acık sabret. ona bakarsan benim canım neler istiyo da bebişe zararı olur diye yiyip içemiyom.
ben 23 yaşındayım canım eşimde 24 yaşında 2senelık evlıyım 2010 subak ayından beri çocuk istiyoz işte bedne pko oldugunu ögrenınce karar verdık sonra eşiömdede sorun cıkınca bu aya kadar geldık iştee.sen kaç yasındasın ne zamandır istiyorusnuz cocuk sorun varmı
ay makarnaya bayılırım yaa bugunde diyete başlamıstım ama agzım sulandı valla![]()
:85::85::85::85:
negatif
aşk olsun kız nie acındırımkiii
çay suyunu koy kızz geliyrmm bu sefer sizeee![]()
kızlar eşim pc başındaydı kapatmış sayfayı. tubişim bugün bizde bişey yok. eşim dün yemeğe çıkaramamıştı bugün götüreyim dedi. birazdan yemeğe gidicez. yarın içinde edadan bi tarif bekliyorum. et sote yapmaktan bıktım bana etle yapılabilecek güzel değişik bi tarif versin.
kız araya niye aracı koyuyorsun bana söylesenee
tepsi kebabına ne dersinnn![]()
![]()
ben çıkıom bebeişlerrrrr yrn yazılım var ama hiç çalışasım yokkk.nie yazıldımki sanki oula onun yerine takıya nakışa gitseydimm keşke.yazılılar başlı başına bi stres....:95:
gece uğrraımm yineee grşrzz canlar
gel kıs. geldin de gelme mi dedik. ben sana çayda yaparım kahve deiçerük beraber. ama eda gibi yemek yapamam ha baştan söleyim
![]()
ben çıkıom bebeişlerrrrr yrn yazılım var ama hiç çalışasım yokkk.nie yazıldımki sanki oula onun yerine takıya nakışa gitseydimm keşke.yazılılar başlı başına bi stres....:95:
gece uğrraımm yineee grşrzz canlar
eda hanım geçmişi dikkatli okursanız bizim de bir istiğimiz var senden![]()
ay aynı anda yazdık valla.bugün değil dur arada kaynamasın. yarın alayım sana zahmet olmazsa. kapatcaz dükkanı çünkü şimdi.
cevap veredim gı sen görmemişin. yarın verir misin tarifi dedim. kapatıyoruz dükkanı şimdi çıkmak zorundayım. şimdiden teşekkürler. öpüyorum kocaman iyi akşamlar.![]()