Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende 24 yaşındayım canım 17 aylık evliyimmm...
bizde bir sorun yok çok şükürr...
gecen sene bu ay hamile kaldım 3. ayın sonunda kalp atışları durdu...
ondan sonra 6 ay korundukkk...
6 aydır korunmuyoruz ama 2 ayı boş geçti..
bu 4. ayımız deniyoruz bakalımm hayırlısıylaa...

analdım canım hayuırlısı olsun sorun olmaması güzelmiş hamıle kalmanda cok güzel en azından hamıle kalabılıyorusn kalp atıslarının durmasına uzuldum.ama inş.bu sefer herseyın hayırlısı olsun rabbımsaglıcakla versın

haklısın canım da üzülmeden de edilmiyo işde...:85:

eevbt oyle ama işte yapcak bişey yok benımd eyarın adet tarıhım ama gercı ben cok dzüenli olmuyorum pko oldugu için bazne 45günde oluyorum bazen 60 ama 2aydır düzenliyim maşallah :nazar: siz ne kadar zamandır şistişyorsunuz cocuk yaş kaç

analdım canım hayuırlısı olsun sorun olmaması güzelmiş hamıle kalmanda cok güzel en azından hamıle kalabılıyorusn kalp atıslarının durmasına uzuldum.ama inş.bu sefer herseyın hayırlısı olsun rabbımsaglıcakla versın

canım ben de hep diyorum geç olsun ama sağlıklı olsun....
önemli olan buu canımm..

eevbt oyle ama işte yapcak bişey yok benımd eyarın adet tarıhım ama gercı ben cok dzüenli olmuyorum pko oldugu için bazne 45günde oluyorum bazen 60 ama 2aydır düzenliyim maşallah :nazar: siz ne kadar zamandır şistişyorsunuz cocuk yaş kaç

inşallah senden güzel haber alırız..
bizde şubatta başladık çalışmaya 10 aydır ama 2-3 ayı düzenli olmadı
önümüzdeki 2 aya kadar yine yok !!
yaşım 27 canım ...
bakalım karın ağrıları aralıklarla geliyo sabahada kırmızılar gelir gibi:85:

inşallah senden güzel haber alırız..
bizde şubatta başladık çalışmaya 10 aydır ama 2-3 ayı düzenli olmadı
önümüzdeki 2 aya kadar yine yok !!
yaşım 27 canım ...
bakalım karın ağrıları aralıklarla geliyo sabahada kırmızılar gelir gibi:85:

inş.ama pkolu oldugum için gecıkmede yapabılırım bendım kasıklarım agrıyorr bide belim bende çok sorun var ben pkoluyıum eşimde varıkosel hayırlsı bakalımbende 23 yasındayım

inş.ama pkolu oldugum için gecıkmede yapabılırım bendım kasıklarım agrıyorr bide belim bende çok sorun var ben pkoluyıum eşimde varıkosel hayırlsı bakalımbende 23 yasındayım

hımm..anladım canım hayırlısı hiç belli olmaz..dert veren allah dermanında veriri canını sıkma
beni arkadaşıma %99 bebeğin olmaz dedndi geçen hafta eşine bağlı eşinn spermlerin kuvvetliyse
tüp bebek ihtimali var onda bile umutlu bız bune bile şükredelim canım umudunu kaybetme___etmeyelimm:48:

Son düzenleme:
evet ist gelde görüşelim az bşi kaç sayfa okudumda sürekli yemnek tarıhı verıyorsun bakıyorumda arkadaşlara bi akşaöm yemege geliriz size:))

tabi canım her zaman beklerimmm :))

canım ben 5 sene türk mutfagı eğitimi aldımm...
birazcıkta fransız ve italyan mutfagı biliyorumm..

kızlar tarif isteyincede veriyorumm...

tabi canım her zaman beklerimmm :))

canım ben 5 sene türk mutfagı eğitimi aldımm...
birazcıkta fransız ve italyan mutfagı biliyorumm..

kızlar tarif isteyincede veriyorumm...

ohh ne güzel valla :) maşallah tamam gelirim canım abnada tarif veroırısın artık

Back
X