handan kuş yokk...
gül desen annesini buldu bizi unuttu
eskisi gibi kaldık başbaşa edacık..!!
slm kızlar ii geceler tatlı rüyalar size bi lm vermeden uyuyamadım ama erkenden uyumuşsunuz tavukmusunuz kıssss
benim kızım bile hala uyumadı tekme atıp duruyo teyzeleri gibi tavuk diğiill
yok sultancım ya hiç unuturmuyum sizi inan şimiden çk özledim hepinizi ayrı ayrıııı
ama artık ancak cnm misafirlerle ilgilenebiliyorum onda da genelde yatıyorum baya ağırlaştım oturamıyrum bile norml bi şekilde hakikaten bu sn günler ama gene arada böyle uğrayabildiğim kadar uğramaya çalışıcam kendinize ii bakın hepinizde allaha emanet olun öpüyoruz sizleriii grşz gene
beni sakın unutmayın kızlar bu arada:95::95::95::95::95:
inşş bidagaki geldiğimde hepinizden ayrı ayrı güzel haber almak dileğiyle ii geceler byeee....
Beklemekte olduğun şey ancak sen onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.(K. İskender)
tamam canım hatırlat yarın yazayımmm :))
süpermiş valla tam benlik şuan....günaydın canım..
ayy ne biliyim millet 3-4 gün önceden silik görüyo
bende bi umut işde..evt erken aslındada ne biliyim meraktan da 9 doğruyo insan
akşam karın ağrım çoktu kesin gece olurum die bekledim :)) ama hala bişey yok
beklemek en güzeli tabii...
bekle canım, bikaç gün daha geçsin. haklısın biliyorum çok zor geliyor ama işte güven vermiyor idrar testi,. beklemek zor geliyorsa kan testi yaptır,i uzak mı sana hastane çok?
günaydın canikolar nasılsınınz??? özledim valla sizinle konusmayı...
slm kızlar ii geceler tatlı rüyalar size bi lm vermeden uyuyamadım ama erkenden uyumuşsunuz tavukmusunuz kıssss
benim kızım bile hala uyumadı tekme atıp duruyo teyzeleri gibi tavuk diğiill
yok sultancım ya hiç unuturmuyum sizi inan şimiden çk özledim hepinizi ayrı ayrıııı
ama artık ancak cnm misafirlerle ilgilenebiliyorum onda da genelde yatıyorum baya ağırlaştım oturamıyrum bile norml bi şekilde hakikaten bu sn günler ama gene arada böyle uğrayabildiğim kadar uğramaya çalışıcam kendinize ii bakın hepinizde allaha emanet olun öpüyoruz sizleriii grşz gene
beni sakın unutmayın kızlar bu arada:95::95::95::95::95:
inşş bidagaki geldiğimde hepinizden ayrı ayrı güzel haber almak dileğiyle ii geceler byeee....
yok canım çook yakında karın ağrım varya bugün gelir kırmızılar :85:die gitmiyorum
bekleyelim o zaman :) kardeşinin sonucu bugün mü çıkıyordu :26:
iyiyim tatlımm acılmaya calısıyorum :))günaydın banucumhoşgeldin.
biz iyiyiz sen nasılsın
hoşbulduk canımmm...günaydın canım hoşgeldin....
evt canım :))tşkler unutmadığın için:))
uyanmasını bekliyorum arayacamda
iyiyim tatlımm acılmaya calısıyorum :))
hoşbulduk canımmm...
kızlar edacık ne zaman test yaptıracak?
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız?
ayyy insallah kuzucukk artık hamile haberlerimiz hiiiiç eksik olmasın insaallaahhh...inşallah sonuç iyi çıkar. haber alınca bana da haber ver, merak ediyorum :)
edoş çarşamba testi yenileyecek. ilk yaptırdığında sonuç 2.6 çıktığı ve adeti halen gelmediği için geç döllenme olduğunu sanıyoruz. ebe bi komşusu varmış, o da öyle söylemiş. eğer bu ara regl olursan düşükle atarsın demiş, yani regl olursa kimyasal gebelik yaşamış olacak :/
inşallah çarşamba ölçtürdüğünde değer düzgünce yükselmiş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?