Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

handan kuş yokk...
gül desen annesini buldu bizi unuttu:59:
eskisi gibi kaldık başbaşa edacık..!!

slm kızlar ii geceler tatlı rüyalar size bi lm vermeden uyuyamadım ama erkenden uyumuşsunuz tavukmusunuz kıssss:9::9:

benim kızım bile hala uyumadı tekme atıp duruyo teyzeleri gibi tavuk diğiill:9::9::9:
yok sultancım ya hiç unuturmuyum sizi inan şimiden çk özledim hepinizi ayrı ayrıııı :14:
ama artık ancak cnm misafirlerle ilgilenebiliyorum onda da genelde yatıyorum baya ağırlaştım oturamıyrum bile norml bi şekilde hakikaten bu sn günler ama gene arada böyle uğrayabildiğim kadar uğramaya çalışıcam kendinize ii bakın hepinizde allaha emanet olun öpüyoruz sizleriii grşz gene :58::58:
beni sakın unutmayın kızlar bu arada:22::95::95::95::95::95:
inşş bidagaki geldiğimde hepinizden ayrı ayrı güzel haber almak dileğiyle ii geceler byeee....:69::69::69:

slm kızlar ii geceler tatlı rüyalar size bi lm vermeden uyuyamadım ama erkenden uyumuşsunuz tavukmusunuz kıssss:9::9:

benim kızım bile hala uyumadı tekme atıp duruyo teyzeleri gibi tavuk diğiill:9::9::9:
yok sultancım ya hiç unuturmuyum sizi inan şimiden çk özledim hepinizi ayrı ayrıııı :14:
ama artık ancak cnm misafirlerle ilgilenebiliyorum onda da genelde yatıyorum baya ağırlaştım oturamıyrum bile norml bi şekilde hakikaten bu sn günler ama gene arada böyle uğrayabildiğim kadar uğramaya çalışıcam kendinize ii bakın hepinizde allaha emanet olun öpüyoruz sizleriii grşz gene :58::58:
inşş bidagaki geldiğimde hepinizden ayrı ayrı güzel haber almak dileğiyle ii geceler byeee....:69::69::69:

gülüm unuturmuyuz hiiiç sadece merak ediyoruz nasıl olduğunu
:48::48::48:

günaydın herkese :)

sultancımmm :) erkenden yapmışsın testi, 10 gün gecikmeden sonuç bile vermeyebilir idrar testi, güvenilir bulmuyorum ben hiç.
biraz daha bekle, ya da kan testi yaptır :)

Beklemekte olduğun şey ancak sen onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.(K. İskender)

Beklemekte olduğun şey ancak sen onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin "sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.(K. İskender)

:46::46:süpermiş valla tam benlik şuan....günaydın canım..:38:
ayy ne biliyim millet 3-4 gün önceden silik görüyo
bende bi umut işde..evt erken aslındada ne biliyim meraktan da 9 doğruyo insan
akşam karın ağrım çoktu kesin gece olurum die bekledim :)) ama hala bişey yok
beklemek en güzeli tabii...

tamam canım hatırlat yarın yazayımmm :))

edoşum ben de tiramisu tarifi istiyorum zahmet olmazsa ;) ben hiç yapmadım da, burda da orjinal italyan kedi dili bisküileri görünce yapayım dedim :) isterseniz sizlere de gönderebilirim tabii :))

:46::46:süpermiş valla tam benlik şuan....günaydın canım..:38:
ayy ne biliyim millet 3-4 gün önceden silik görüyo
bende bi umut işde..evt erken aslındada ne biliyim meraktan da 9 doğruyo insan
akşam karın ağrım çoktu kesin gece olurum die bekledim :)) ama hala bişey yok
beklemek en güzeli tabii...

bekle canım, bikaç gün daha geçsin. haklısın biliyorum çok zor geliyor ama işte güven vermiyor idrar testi,. beklemek zor geliyorsa kan testi yaptır,i uzak mı sana hastane çok?

bekle canım, bikaç gün daha geçsin. haklısın biliyorum çok zor geliyor ama işte güven vermiyor idrar testi,. beklemek zor geliyorsa kan testi yaptır,i uzak mı sana hastane çok?

yok canım çook yakında karın ağrım varya bugün gelir kırmızılar :85:die gitmiyorum

gülcüm, inşallah yakında iyi haberlerini alacağız, dinlenmene bak, yorma kendini artık :)
çok özledim seni, kendine çok iyi bak. senin kadar olmasa da sabırsızlıkla bekliyoruz biz de kızını :))
sevgiler..

evt canım :))tşkler unutmadığın için:)):38:
uyanmasını bekliyorum arayacamda :61:

inşallah sonuç iyi çıkar. haber alınca bana da haber ver, merak ediyorum :)

iyiyim tatlımm acılmaya calısıyorum :))

hoşbulduk canımmm...

kızlar edacık ne zaman test yaptıracak?

edoş çarşamba testi yenileyecek. ilk yaptırdığında sonuç 2.6 çıktığı ve adeti halen gelmediği için geç döllenme olduğunu sanıyoruz. ebe bi komşusu varmış, o da öyle söylemiş. eğer bu ara regl olursan düşükle atarsın demiş, yani regl olursa kimyasal gebelik yaşamış olacak :/
inşallah çarşamba ölçtürdüğünde değer düzgünce yükselmiş olur :)

inşallah sonuç iyi çıkar. haber alınca bana da haber ver, merak ediyorum :)

edoş çarşamba testi yenileyecek. ilk yaptırdığında sonuç 2.6 çıktığı ve adeti halen gelmediği için geç döllenme olduğunu sanıyoruz. ebe bi komşusu varmış, o da öyle söylemiş. eğer bu ara regl olursan düşükle atarsın demiş, yani regl olursa kimyasal gebelik yaşamış olacak :/
inşallah çarşamba ölçtürdüğünde değer düzgünce yükselmiş olur :)
ayyy insallah kuzucukk artık hamile haberlerimiz hiiiiç eksik olmasın insaallaahhh...

Back
X