Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bende iyiyim.cumaya dişimin dikişleri alınacakk.belim içinde fizik tedaviye gidyrm işteee.inşş herşey yoluna gircekkk

canım inanır mısın dolabı açıp et görsem kendimi zor tutuyorumm...
dün etli dolma yapmıstım etini eşime dograttım ama bir lokma bile yiyemedimm...
varlığı beni çok rahatsız ediyorr...
bakalım hayırlısıyla ne olacak durumumm..

canım geçmişte sağlıklı olmaz demişsin..sakın öyle düşünme..sonuçta bu değer her gün aşağı yukarı iki katına çıkarmış..değerin bu şekilde yükselmemişse sağlıksızdır,o zamanda çok ilerlemeden adet görmüş gibi düşük yaparsın zaten.ama geç döllenmeyse değerinin sonradan normale dönmesi son derece doğal olur zaten...
sen sağlıksız olacak diye düşünme,içini ferah tut...bende belki hatırlarsın hamile olduğumu bilmeden diş röntgeni çekinmek gibi bi aptallık yapmıştım,o zaman doktorum öyle dedi bana da..sağlıksızsa zaten ilk günlerde sen istesende bebek tutunmam demişti..ama bebek sana tutunmuşsa zaten sağlıklıdır...

canım geçmişte sağlıklı olmaz demişsin..sakın öyle düşünme..sonuçta bu değer her gün aşağı yukarı iki katına çıkarmış..değerin bu şekilde yükselmemişse sağlıksızdır,o zamanda çok ilerlemeden adet görmüş gibi düşük yaparsın zaten.ama geç döllenmeyse değerinin sonradan normale dönmesi son derece doğal olur zaten...
sen sağlıksız olacak diye düşünme,içini ferah tut...bende belki hatırlarsın hamile olduğumu bilmeden diş röntgeni çekinmek gibi bi aptallık yapmıştım,o zaman doktorum öyle dedi bana da..sağlıksızsa zaten ilk günlerde sen istesende bebek tutunmam demişti..ama bebek sana tutunmuşsa zaten sağlıklıdır...

canım değerim açığı kapatırsa çok sevinirim..
ama değeri düşük devam etmek istemem...
o zaman çok sorun yaşıyorsunn...
benim demek istediğim açığı tam kapatırsa sorun yok ama ilerlese bile düşük kalırsa sağlıksız olur ondan çok korkuyorum..zaten bu şekilde devam ederse kimyasal gebelik olucak ve adetle birlikte atıcamm..
ayy ne bileyim canım yaa kafam iyice karışıyorr..
belirsizlik çok kötü birşeyy..

edaaa lütfen negatif düşünüpp negatifliği üstüne çağırmaaaaaaa.nie sağlıksız bi gebelik olsunkii aklına bile getirmeee.kız handan devreye girrrrrrr negatif düşünen birini yakaladımm:60::60:

canım inanır mısın dolabı açıp et görsem kendimi zor tutuyorumm...
dün etli dolma yapmıstım etini eşime dograttım ama bir lokma bile yiyemedimm...
varlığı beni çok rahatsız ediyorr...
bakalım hayırlısıyla ne olacak durumumm..
hadi hayırlısı bakalımm :))))
bende iyiyim.cumaya dişimin dikişleri alınacakk.belim içinde fizik tedaviye gidyrm işteee.inşş herşey yoluna gircekkk

evet canım yakında süper olacak herşey

canım değerim açığı kapatırsa çok sevinirim..
ama değeri düşük devam etmek istemem...
o zaman çok sorun yaşıyorsunn...
benim demek istediğim açığı tam kapatırsa sorun yok ama ilerlese bile düşük kalırsa sağlıksız olur ondan çok korkuyorum..zaten bu şekilde devam ederse kimyasal gebelik olucak ve adetle birlikte atıcamm..
ayy ne bileyim canım yaa kafam iyice karışıyorr..
belirsizlik çok kötü birşeyy..

çok haklısın canım..ama dediğin gibi yükselmezse değer adet olacaksın..ama yükselirsede sağlıklı,normal olacak...şimdiden olumsuz düşünüp kendini üzme demek istedim..tabi gönül sağlıklı olmasından yana..biraz daha sabret,içine ferah tutmaya çalış ki,herşey yoluna girsin:21:

edaaa bencee sen gebesinn baksana ettende tiksinmişsinnn:52:

ayyy et lafını duyunca bilr midem agzıma geliyorr..
bunu dün farkettim etli biber dolmasına et doğrayamadımm...
eşimi çagırdım zaten lojmandaymıs gelip dogradı :9:
dolabın alt tarafına koymus bugünde et yemeği yaparım diye dolabı açınca kendimi zor tuttum..
ama bilemiyorum canımm..bakalım yarın sabah büyük ihtimal gidicem kan testine ne çıkacakk..

güle güle kullan edoşum güzel günlerde
örmesi kolaymı bende yapabilirmiyim acabaaa???

tşk ederim canım benimm...
örmesi çok kolay yanlız devamlı döndüğü için ip çok dolanıyor devamlı onu açmak zor..
bence yapabilirsin ben 1 günde bitirdimm...
sen neden yapamayasın ki..

tşk ederim canım benimm...
örmesi çok kolay yanlız devamlı döndüğü için ip çok dolanıyor devamlı onu açmak zor..
bence yapabilirsin ben 1 günde bitirdimm...
sen neden yapamayasın ki..

beceri eksikliğinden :)))
ben bilmemki öyle şeyler sadece metrelerce atkı örebilirim dümdüz :))))

Back
X