Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar bu arada,biz oğluşumuzun adını Çağan koymaya karar verdik..ilk isim düşündüğümüzde ben eşime öneri olarak söylemiştim(kabul etmez kesin diye düşündüm ama),o günden beri kafaya taktı,başka bi isme ikna edemiyordum..dün dedim çekiliş yapalım senin adın çıkarsa sen koy,benim adım çıkarsa ben koyayım adını diye...neyse kura çektik,eşimin adı çıktı,bişey diyemedim..5 dk sonra gülmeye başladı,noldu dedim...uyanık iki kağıdada kendi adını yazmış,benimde saflığıma denk geldi herhalde hiç uyanmadım..sonra vicdanı el vermeyince itiraf etti..neyse tekrar kura çektik yine onun adı çıktı...Bundada vardır bi hayır dedim artık,oğlumuzun adını babası koyacak..o da Çağan istiyor..şimdiden alışsın seninde kulağın diye her gün soruyor Çağan napıyor diye:60::60:

bencede çook güzel isim
ismiyle yaşasın:93::93:

aminnnnn..
bende aslında başta beğendim sonra biraz söylemesi zor,bide noktalı harflerden oluşuyor diye vazgeçmiştim..aklımda da öyle sabit bir isim yoktu..çınar,doruk,rüzgar gibi isimler olabilir dedim ama eşimde onları beğenmedi işte..artık direnmiyorum zaten..

eşim dün bana oğlum olursa doruk olsun istiyorum dedi..
ben de biz isimlere bekarken karar vermiştik değiştirmek yok dedimm..
o da tamam bende 2. oğluma koyarım dedi...
bende yaparsam koyarsın dedimm :9: :9: :9:

ama 4 isimde çok güzelmişş...

edaooşşşş yrnn inşş güzel haberlerle gelirisnn kii ben buna inanıyrmmmmm.
yrn grşrzz kızlarr çıkmak zorundayımmm:88:

demekki kısmeti çağanmış cnm çok güzel adıyla yaşasın.sen hangi ismi istiodun cnm

güzel bir isim bence canım,anlamı ne peki?
ayy nasıl kandırmış seni çok güldüm :)) ama içide rahat etmemiş kıyamamış karısına :)))

kıyamaz tabi..bende ona kıyamıyorum..hiç bişey gizleyemem,hemen itiraf ederim...
anlamı bayram,şenlik demek canım..oğlumuz evimize şenlik getirecek inşş

kıyamaz tabi..bende ona kıyamıyorum..hiç bişey gizleyemem,hemen itiraf ederim...

anlamıda çok güzelmişşş :nazar:,evinize bayram şenliği gelecek desenizee :9:

kızlar ben çıkıyrmm yarın yine sınavım varrr:84::84:
onu çalışayımmmmm edadan haber gelsinde çıkıcammm
görüşürüz iyi akşamlar canım allah zihin açıklığı versin..
:nazar: maşallah canım.
anlamıda çok güzelmiş,evinizin neşesi geliyor hayırlısıyla..
bendeeeeeeeeeeeee :25:
ama fazlasını bile haketti..
evet hakketti ama işte bende sonradan üzülüyorum,en azından herkese 1 şans verilmesinden yanayım herkes hata yapabilir hayatta..gerçi çzür falanda dilemedi ya neyse düşününcede müstahak diyosun amaan ..

kızlar ben çıkıyrmm yarın yine sınavım varrr:84::84:
onu çalışayımmmmm edadan haber gelsinde çıkıcammm
hoşçakal canım,öptüm...

bencede çook güzel isim
ismiyle yaşasın:93::93:

amin ,sağol canım..

eşim dün bana oğlum olursa doruk olsun istiyorum dedi..
ben de biz isimlere bekarken karar vermiştik değiştirmek yok dedimm..
o da tamam bende 2. oğluma koyarım dedi...
bende yaparsam koyarsın dedimm :9: :9: :9:

ama 4 isimde çok güzelmişş...

bizimkide aynı...normalde ikimizde kız istiyorduk,doktor erkek dedi ya..ben üzülmeyim diye,(üzülmedik tabi önemli olan sağlıklı,sıhhatli olması) ,ikincisi kız olur nolacak diyo..bende ilkini doğurmadan ikincisini hiç düşünme bence dedim..sanki kendi doğuruyo beyimm..

evet hakketti ama işte bende sonradan üzülüyorum,en azından herkese 1 şans verilmesinden yanayım herkes hata yapabilir hayatta..gerçi çzür falanda dilemedi ya neyse düşününcede müstahak diyosun amaan ..

evet fazlası bile müstahak ama kıyamıyorsun iştee..
zaten ben bu adamı oldu olası çok begenirim tabi bıyıksız halini...
o yüzden hiç kıyamıyorumm :9: :9:

bizimkide aynı...normalde ikimizde kız istiyorduk,doktor erkek dedi ya..ben üzülmeyim diye,(üzülmedik tabi önemli olan sağlıklı,sıhhatli olması) ,ikincisi kız olur nolacak diyo..bende ilkini doğurmadan ikincisini hiç düşünme bence dedim..sanki kendi doğuruyo beyimm..

aynı bizim muhabbet yaaa..
onlara göre hava hoş nede olsa onlar dogurmuyorr..
benimkinin canı o kadar azdır ki sen nasıl polis oldun diyorum :9:
iyi ki sen doğurmayacaksın hiç çocugumuz olmazdı diyorumm :9:

aynı bizim muhabbet yaaa..
onlara göre hava hoş nede olsa onlar dogurmuyorr..
benimkinin canı o kadar azdır ki sen nasıl polis oldun diyorum :9:
iyi ki sen doğurmayacaksın hiç çocugumuz olmazdı diyorumm :9:

oturdukları yerden doğuruyor canım onlar..ne varki onlara doğurmaya...

oturdukları yerden doğuruyor canım onlar..ne varki onlara doğurmaya...

sorma canım yaaa...
ben bazen nasıl doğurcam dediğimde annelerimiz nasıl dogurmus diyor hemde evde kendi başlarınaa..
ben de dediyorum ben senin annen değilimm :9: :9:
kendi tırnağını biraz derin kesse 3 gün söylenirr...

Back
X