Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

nazz ya sen ne zaman test yapmışdın...:26:
kan testni ne zaman :26:ve şuan karın ağrın varmı halaa:26:

efet :26: şimdi değil de 3 gün kala başlarım kendimi dinlemeye :18:

ayyy çok kötü bi durum yaaa kendini dinşemek negatif çıkmasından
daha kötü şüpelerim hamile dio içten içe seviniliyo
kırmızıyı görünce
inşallah hadı kuzu bi hamiş haberi daha duyalım..
edayla ben ticker başa döndük ama tık yok :83::83:

günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
hoşbuldum cnmm iyiyim şükür sen nasılsın

nazz ya sen ne zaman test yapmışdın...:26:
kan testni ne zaman :26:ve şuan karın ağrın varmı halaa:26:

cnmm bn adetim 1 hafta geçmişti yaptım yani 5 gün geçince idrar yapmıştım silik çizgimi görmüştüm 7. günüde kan yapmıştım değerim 445 çıkmıştı şuan pek karnım ağrımıyo ama adetime yaklaştığım gnler çok ağrımıştı hatta bn eşime kesin hastalancam demiştim ama olmadıı

benim deneme sayım epey oldu biliyorsun, ben ocak ayına tüp bebek merkezi araştırıyorum artık, kafaya koydum. bakalım benim nazlı bunu duyar da kendiliğinden gelirse sürpriz olur, yoksa bu aydan sonra aklım tüp bebekte artık ne yazık ki :/

sen kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsun? gecikmelerin oluyordu zaten değil mi kuzum? düzenlemek açısından tarçın, bal, çörekotu kullanmayı denedin mi sen hiç?

offff benimde adet günü olan 28_29_30 günlerde karın ağrım çok vardı
2 gün kala gögüs acılarım başladı..ama 2 gündür karın ağrım yokk nerdeyse gögüslerede dokununca hafif:97:

günaydıııınnnn şekeriiimmmm hoşgeldin, nasılsın
iyiyim tatlım sen nasılsın??
hoşgeldiniz banuu hanım..artık sık göremiyoruz sizi sahalarda
bide bizlerede eylem yapıyodunuz...
evet canım is değisikliği nedeniyle böyle oldu yeni ortama adapte olmaya calısıyorum bu hafta gecsin tekrar dönerim eski düzene:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…