Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlar
sabah giremedim eşimle dışarıda işlerimiz vardı yeni geldim,banyoya girmem lazım 12 buçukta doktora gidicem..
sizler nasılsınız??

günaydın handancımmm ben iyiyim kendi adıma, doktorla randevun harika geçer inşallah, dualarım seninle, güle güle git, güle güle gel. bize güzel haberlerini getir inşallah

günaydın kuşş kaçda kalktınızda sabah işleri halletiniz maşallah
haddi bakalım güzel haberlerle gelll

8 de kalktık kuşum :)) yakın yerdeydi mutfağa dolap almaya gittik..

ayy inşallah ama biliyomusunuz benim karnım ağrıyor ve akıntım başladı,sanırım benimkiler kendi kendine çatlamaya başladı..bakalım doktor ne dicek eğer kendileri çatladıysa yada çatlamak üzereyse aşılama yapmayabilir.neyse gidince öğrenicem..

hoşgeldin cnmm iyiyz bzler şükür sende gzl hbrler werirsen dr dönüşü daha ii olucaz
hoşbuldum canımm,vallahi inşallah yoncacım,bakalım yukarıda yazdım ya yumurtalarım kendi çatlıyor olabilir bakalım :))
günaydın handancımmm ben iyiyim kendi adıma, doktorla randevun harika geçer inşallah, dualarım seninle, güle güle git, güle güle gel. bize güzel haberlerini getir inşallah
kuzumm teşekkür ederim inşallah,habire doktora gitmektende sıkıldım yaa,gitmekten değilde gidince yapılan şeyden :)))))

hımm hayırlı olsun canım güle güle kullanın sanırım sen evi baştan inşaat ettirdin
sen deki benimkilerin kendi çatlamasına bakmayın siz verin takviyede benimkiler akıllansın
dualarımız sennle canm

hayırlısı olsun bitanem, akıntın başlayınca çatlama oluyor demek değil, çatlama 3-5 güne olacak demek sadece.
hadi bakalım, durumdan haberdar et, aklım sende :)

Son düzenleme:

sen sıkıldın ben ocakta başlayacağım bakalım benim süreç nasıl işleyecek, şimdiden merak halindeyim, durmadan merkez araştırıyorum

hepimiz için hayırlısı olsun kuzucum, bu kez kaçamayacak pıtırcığın elinden

saol canım yok bee balkonu mutfağa katınca masayı cam önüne koyduk eski masa yerindede boşluk kalınca bi dolap alalım dedik benim az dolabım vardı mutfakta sığmıyordum iyi olucak şimdi..

amin kuşum saol iyiki varsınız
hayırlısı olsun bitanem, akıntın başlayınca çatlama oluyor demek değil, çatlama 3-5 güne olacak demek sadece.
hadi bakalım, durumdan haberdar et, aklım sende :)
orasıda öyle aslında haklısın evet :))

hayırlısı bakalım tamam merak etmeyin haber veririm..
hadi işlh çatır çatır çatlıyolardır cnmm dualarımız seninlee
saol canımm hayırlısı

hadi kızlar ben banyoya giriyorum,çıkmadan vaktim kalırsa uğrarım yine,öptüm sizi çok
hepinizi seviyorum teşekkür ederim

gülcüm teşekkür ederim
Amin inşallah
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin..

anaaaaa yapışmamsı lazım bnde hep yapıyom fırın torbası lullanmadınmı yenmez artık o çiğdem

Makyajın amacı güzelliğini göstermektir; ama çok makyajın amacı: Güzelliğini göstermek değil, yüzünü gizlemektir.

fırını 200 derecenin üzerine getirdiysen poşet yapışıyor :))))

kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm,bu arada doktor dönüşü pazara bide anneme uğrayacağım eve akşam üstü dönerim anca merak etmeyin beni...

sultaaaaaaaaaaan fotonu koysana cnmm bi çok mrk ediyorum senii istersen bnde koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…