iyiydi canım,şeker ölçümüm yapıldı,normal çıktı,bende 6 haftada 2.5 kilo almışım,doktor normal ama,bunun üstüne çıkmamak için dikkat et dedi...bebeğim 600 gr,b iraz geriden geliyor normal tarihine göre,ama inş bu ay daha güzel gelişecek,doktorum çok sorun değil dedi..tek sorun tansiyonum çok düşük 8e 5 çıkıyor hep...doktor çok yorma kendini,ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlen dedi.aklıma başka bişey gelmiyor,genel olarak iyiydi yani..yılbaşından sonra artık diğer kontrol..
edacım hoşgeldin yarın büyük günnnn
canım geçmişi okuyordum çıkmışsınn...
evet yarın sabah büyük günn...umarım herşey yolundadırr...
hayırlısıysa güzel haberle dönerim inş..
kız edaaa o kadar ifadeyi görünce
bende hamilesin sandım heycan yaptım birdenn:95::95:
ben bu kez kesin çıktım kıslar..sizleri başbaşa bırakıp,bıraz dinleneyim...öptüm ikinizide...yarına iyi haberlerinizi almak için şimdiden sabırsızlanıyorum...dualarım sizinle...
selamm herkese Çocuğu olmayan herkese Rabbim çok tatlı ikizler versin inşallahhhhh
kızzzz sultannn çıkıyorum demeden çıkmışsınnn...
acaba geri dönecek misin kuşumm ??
geldim geldim..giderken el salladım ya kuzu..
merhaba;
aranıza yeni katıldım.okadar dostca yazıyorsunuz ki bende dahil olmak istedim.
bende bebek isteyenlerdenim.
üç ay önce yüzüm gülmüştü fakat çok sürmedi dış gebelik miş
bu ayda 4gün gecikti çok sevindim beta hcg yaptırdım 0,40 çıktı.tam bir hayal kırıklığı..
arkadaşlar bana tavsiyeleriniz var mı?
22 yaşındayım.3yıllık evliyim.
günaydın arkadaşlar hepinizee hayırlı cumalarrr sultancıgım üzülme bidahaki ay inş.canım
günaydın cnm
ayy bgn cumamı yaa ne çabuk geçti bu hafta:)
merhaba;
aranıza yeni katıldım.okadar dostca yazıyorsunuz ki bende dahil olmak istedim.
bende bebek isteyenlerdenim.
üç ay önce yüzüm gülmüştü fakat çok sürmedi dış gebelik miş
bu ayda 4gün gecikti çok sevindim beta hcg yaptırdım 0,40 çıktı.tam bir hayal kırıklığı..
arkadaşlar bana tavsiyeleriniz var mı?
22 yaşındayım.3yıllık evliyim.
evet canım yaa sorma günler su gibi akıp geçiyor valla :) bide bebişler gelse cokdaha güzel olcak
günaydın arkadaşlar hepinizee hayırlı cumalarrr sultancıgım üzülme bidahaki ay inş.canım
günaydın kızlaaarsultanım cnmm bnm hiç moralini bozma tatlım war bi zmnı bidahakine işlh...
kızlarrr ben geldim hepinize günaydınlar hayırlı cumalar hepinizi çok özledim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?