ben geldim,sultancım bi sen varsın herhalde,nasılsın???
Bende varım amaaa
iyiydi canım,şeker ölçümüm yapıldı,normal çıktı,bende 6 haftada 2.5 kilo almışım,doktor normal ama,bunun üstüne çıkmamak için dikkat et dedi...bebeğim 600 gr,b iraz geriden geliyor normal tarihine göre,ama inş bu ay daha güzel gelişecek,doktorum çok sorun değil dedi..tek sorun tansiyonum çok düşük 8e 5 çıkıyor hep...doktor çok yorma kendini,ayaklarını yükseğe kaldırıp dinlen dedi.aklıma başka bişey gelmiyor,genel olarak iyiydi yani..yılbaşından sonra artık diğer kontrol..
olsun o kadarcık da canını sıkma
okulda da dersleri oturarak anlatsan
kiloyu kafama takmıyorum zaten hiç canım,bebeğim iyi gelişsin önemli olan,bu ay protein ağırlıklı beslenmeye bakacam artık..okulda da idare ediyorum,çok ayakta kalmamaya çalışıyorum zaten,çocuklarda küçük ya,yanlarına oturup okuma falan yaptırıyorum..şimdiye kadar sorun olmadı ama,artık çok ayakta kalırsam zorlanıyorum,akşamı iple çekiyorum o zaman.2ayım kaldı canım artık sabredecem,şu çocukların hepsi okuyup yazmaya geçse,çektiğim zorluğa değdi deyip gönül rahatlığıyla ayrılacam izine..
senin kaçıncı ayındı canım..
maşşallah ne çabuk büyüdüüü
çağan beyy
bende anlamadım vallahi,daha dün gibi geliyor,kan tahlilinin sonuucunu aldığım gün...darısı başına inş canımm
inşallah inşallah.....bende böyle dermiyim acaba ne çabuk geçti daha dün
beklerken bebişi:97::97:
dersin canım niye demeyesin...ama daha vakti var demekki...senin için en doğru zamanda gelecektir bebeğin..
sen kan tahlilini ne zaman yaptırmıştın..
ve idrar testinde çıkmışmıydı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?