gül bence bugünde yarında doğum yapar.allah yar ve yardımcısı olsunn.ayyy çabuk zamanda bu duyguları bzide yaşatsınn.bebeklere çıldırıyorummm.kendi bebeğimi kim bilir ne kadar severimmmm
hadi hayırlısı fıstıkkk biz de seni öptükkkkselam kızlar aşılamamı oldum geldim herşey yolunda şimdi uzanıyorum biraz merak etmeyin beni..
öpüyorum çok hepinizi...
selam kızlar aşılamamı oldum geldim herşey yolunda şimdi uzanıyorum biraz merak etmeyin beni..
öpüyorum çok hepinizi...
merhaba sekerler nasılsınız?
hadi hayırlısı fıstıkkk biz de seni öptükkkk
kıslar merhaba ben yürüyüş yaptım geldim. şükür gecelik işini de hallettim. handancım hayırlı olur bu kez inşallah. umarım herşey yolunda gider. tubişim aslında her gün giriyorum da denk gelemiyoruz heralde.
tamam canım benim, dinlenmene bak, jhayırlısı olsun inşallah
merhaba babucummm
hoşgeldin deniscim, ben de yeni geldim, kitabımı alıp uzanmıştım biraz.
gecelik işini halletemene sevindim, bi iş daha çıktı kafandan
evet aynen valla. aklımda bikaç şey kaldı. onları da alacaktım bugün mavi renkli olanını bulamadım ondan kaldı. yan yatırma yastığı falan. pembe alsam hiç uygun olmayacaktı. kapı süsü de aldık bugün o da çıksın aklımdan herşey o gelmeden tam olsun iş sadece onu beklemeye kalsın diye. bide malum önümüz kış belki böyle rahat rahat gezerek alamam bi daha. gerçi babamızın alması gerekenler öylece duruyo son ayda alacakmışsen nasılsın, neler yapıyorsun?
ne yapayım ben aynı valla değişik bişey yokgöğüslerim acımaya başladı bugün, reglime 2 haftam var.
bence alabileceklerini havalar güzelken al, sonra kış bastırınca ve sen ağırlaşınca zor olur zaten :) eşine de diyecek bişey bulamadım vallabu arada site gitti geldi yine
ay 2 hafta demişim, 1 haftam var
amin inşallah denizcim, sağol çok.
eşimin burda işyerinden arkadaşlarından birinin eşi dış gebelik yaşamış. anlamamış doktorlar, düşük yapıyorsun demişler, eve göndermişler, kanaması çok artınca hastaneye yatırmışlar yeniden ama o arada çok kan kaybetmiş, tüpü patlamış yazık((
buralarda hastane teknolojileri o kadar kötü ki, ameliyatla herşeyini almış olabilirler, daha kendisine söylenmemiş ne olduğu, yoğun bakımdan dün çıktı zaten(
allah korusun yaa. çok geçmiş olsun.ben bebekle ilgili bu tarz olaylara hiç dayanamıyorum. ne bileyim insanın apandisti patlar bişey olur hani başka hastalık olur o ayrı. tabi allah kimseye en ufak acı yaşatmasın ama ona hastalık deyip geçebiliyoruz. ama bebekle ilgili olduğu zaman sağlık problemlerinin yanısıra insanlarda manevi çöküntü de çok fazla oluyor çünkü işin ucunda hayal edilmiş bi bebek oluyor. bütün hayallerin yıkılması falan hastalığın çok dışında maneviyatla ilgili şeyler. allah kimseye herhangi bi hastalık özellikle de bebişle ilgili bi acı yaşatmasın.
allah beterinden saklasın denizcim, bu örnekler var ki yatıp kalkıp halimize şükredebiliyoruzbenim aklıma hemen kendi dış gebeliğimde yaşadıklarım geldi tabii ister istemez, ama benimkini eşim de ben de çok dikkatli takip etmiştik, tabii o sırada ankara'da olmamız da büyük şanstı.
allah korusun elbette, allah kimseye bebeğiyle ilgili sıkıntı yaşatmasın(
neyse konuyu değiştirelim yahu, efeciğin odası hazır herhalde artık büyük ölçüde :)
oda takımı sipariş verildi işte. hatta belkide gelmiştir ama biz ocakta kurduracağımız için şimdilik onların deposunda duracak. o gelmeyince de ben odada halı perde ile ilgili bişey yapmak istemiyorum. uymaz falan acele etmeyeyim dedim.
tabii canım, eşyaların geldkten sonra yaptır bence de daha iyi olur. rengini modelini falan tutturman daha kolay olur.
havalar nasıl? soğumaya başladı mı?
bugün hala bahar havası vardı. hatta annem uzmanlar soğuyacak dedikçe inadına ısınıyor bu havalar dedi. ama sanıyorum yarından sonra soğumaya başlayacak. sizin orada nasıl?
düne kadar çok güzeldi, henüz 20 derecenin altına düşmemişti ve güneşliydi ama dün gece bastıran yağmurla biraz serinledi bugün. 16-18 derecelerde ama hava yağışlı olduğu için üşütüyor tabii biraz.
burası da akdeniziklimi aslında ama merak ediyorum en çok ne kadar soğuyacak bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?