Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

18 aralık demek hmmm sabırsızlıkla bekliycez hakkında hayırlısı cnm doğum yapmış olsam bile haber alabilmek için 18 de burda olucam ........
canımm teşekkür ederim..
cnm bende biraz dinleniim daha sonra gelebilirsem gelirim gene ok grş cnm öptüm bye.....
tamam gülcüm görüşürüz canım kendine dikkat et öptüm bende çok.

grş handancım meyvemi yedim de ondan cvp veremedim ...

aaaaaa sultan gelmiş:26:
sultannnnn:95::95::95::95::95::84::84::84::84:

EFENDİİİM...dur bağırma ağlama doğuracan şimdi....

hoşgeldin cnm ....özledim ama sizle sohbeti fırsatım varken çabuk gel diye bağırdım
keşke cnm ya doğursam artık offff beklemek çok stresli ya etrafımdakiler daha çok strese sokuyo ......hala doğmadımı diyolar sanki zorla içimde tutuyom .....

tabi canım dışardakilere o kadar basit geliyo...son günler ya artık sana da zor grliyodur canm..

eşimle bütün gün alış veriş yaptık..hava çook güzeldiii
pzt sabaha karşı gitcek

Son düzenleme:
:85:gülüm ben çıkıyım canım pzt den sonra hep burdayım inşallah...
öptm kendine dikkat et...

tabi canım dışardakilere o kadar basit geliyo...son günler ya artık sana da zor grliyodur canm..

eşimle bütün gün alış veriş yaptık..hava çook güzeldiii
pzt sabaha karşı gitcek

aynen cnm benim psikolojimi ne düşünen var ne anlıyan
ii yaptınız cnm ohhh keyfini çıkarın bi yandan da aklım sende eşim gidicek diye içim daralıyo çok şükür işleri var ama çok ağır yaa offf allah yardımcıları olsun cnm tabi bizim de ......inşş bu günlerde geçicek sultanım inşş rahat bi yere tayininiz çıkıcak ...bu günleri unutucaksınız...

ben adet oldum kılzar bıanda şükür eskiden işlaçsız olamıyordum ama şimdi dogum kontrol kullanmadan olabılıyorum eşimin degerelride düzeliyor inş bebişim gelevck :)

selam kızlar aşılamamı oldum geldim herşey yolunda şimdi uzanıyorum biraz merak etmeyin beni..
öpüyorum çok hepinizi...

canım bu ay güzel haberlerini bekliyoruzz...
kendine çok dikkat ett...
bende seni çok öptümmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…