hmm anladım cnm .....
hakkında hayırlısı cnm tabii çok dikkat et ama bu aradada kendini sakın strese sokma cnm fark etmeden çok önemliii .....hiçbişeyi hiç kimseyi takma kafana keyfine bak
çiğdeminde ya elektriği ya interneti kesildi galiba
tamam canım dikkat edeceğim..
annenler sende değilmi?
ohh yalnız değilsin çok seviniyorum..
evet bencede hem yardımda eder anneciğin sana..evet cnm valla ii oldu günlerin nasıl geçtiğini nasıl akşam olduğunu anlamıyorum inan...
sen kan tahlilini ne zaman yapıcaksın cnm kaç gün sonra...?
evet bencede hem yardımda eder anneciğin sana..
18 aralık canım..
canım bi içeri gidicem ben eşim çağırdı,sen burdamısın çıkıcanmı?
18 aralık demek hmmm sabırsızlıkla bekliycez hakkında hayırlısı cnm doğum yapmış olsam bile haber alabilmek için 18 de burda olucam ........
tamam gülcüm görüşürüz canım kendine dikkat et öptüm bende çok.cnm bende biraz dinleniim daha sonra gelebilirsem gelirim gene ok grş cnm öptüm bye.....
grş handancım meyvemi yedim de ondan cvp veremedim ...
aaaaaa sultan gelmiş:26:
sultannnnn:95::95::95::95::95::84::84::84::84:
EFENDİİİM...dur bağırma ağlama doğuracan şimdi....
hoşgeldin cnm ....özledim ama sizle sohbeti fırsatım varken çabuk gel diye bağırdım
keşke cnm ya doğursam artık offff beklemek çok stresli ya etrafımdakiler daha çok strese sokuyo ......hala doğmadımı diyolar sanki zorla içimde tutuyom .....
tabi canım dışardakilere o kadar basit geliyo...son günler ya artık sana da zor grliyodur canm..
eşimle bütün gün alış veriş yaptık..hava çook güzeldiii
pzt sabaha karşı gitcek
:85:gülüm ben çıkıyım canım pzt den sonra hep burdayım inşallah...
öptm kendine dikkat et...
selam kızlar aşılamamı oldum geldim herşey yolunda şimdi uzanıyorum biraz merak etmeyin beni..
öpüyorum çok hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?