aşağıya geçme sıramız geliyor bizim deaz kaldı, ben de çok inanıyorum buna, bu listede hamile kalmayan kimse kalmayacak
sen tedbiri elden bırakmamakla en iyisini yapıyorsun kuşum, kafan için rahat olsun, böylesi daha iyi :nazar
kavga dövüş değiştirdim temizlikçiyi, bu gelenin maşallahı var
aa bu arada dün eşim bana bir muhabbet kuşu aldı, sıkılmayayım diye :78: artık evde benden başka bişey daha varçiçeklerimi saymazsak tabii.
kavga dövüş değiştirdim temizlikçiyi, bu gelenin maşallahı var
aa bu arada dün eşim bana bir muhabbet kuşu aldı, sıkılmayayım diye :78: artık evde benden başka bişey daha varçiçeklerimi saymazsak tabii.
ee süpermiş kuşumm :))perşembe günü canım ..
çarşamba kursa gitcem.perş ank.:))inşallah.!!
hoşgeldin hakkında hayırlısı,peki hiç test yapmadınmı bu zamana kadar???arkadaşlar günaydınn nasılsınızz bende yeni üye oldum . bende gebelik bekliyorum..yarın doktora çıkıcam kısmetse..15 ekimden bu yana adet görmyrm çok umutlandım inşallah hayal kırıklığına uğramam inşallah..karnıın büyüdüğünü hissediorum çok dua ediorum kimyasal gebelil deildir die 3 kez korunmadım yasmin ilacınıda bıraktım ama 2.sinde ilişkiden sonra adet kanamam oldu bi orda şüphem var olmama ihtimalini düşnyrm artık nasip kısmet yarın doktora çıkıcam bu zamana kadr bekledm netleşsin die yarın son günnn....
çook sağool çiğdemciim
insallah canımmmmm bizim de öyle olurrr
perşembe günü canım ..
çarşamba kursa gitcem.perş ank.:))inşallah.!!
hayırlı olsun canımmm cıvıl cıvıl olmustur eviniz ne güzelll
ne güzel benimde bekarken 2 tane vardı yeşil ve sarı
sennki hangi renk..
aaa ne güzel cik cik çok tatlı :)))) o minicik şey bile ne kadar iyi gelir yalnızlığa..bir nefes bir can sonuçta..
arkadaşlar günaydınn nasılsınızz bende yeni üye oldum . bende gebelik bekliyorum..yarın doktora çıkıcam kısmetse..15 ekimden bu yana adet görmyrm çok umutlandım inşallah hayal kırıklığına uğramam inşallah..karnıın büyüdüğünü hissediorum çok dua ediorum kimyasal gebelil deildir die 3 kez korunmadım yasmin ilacınıda bıraktım ama 2.sinde ilişkiden sonra adet kanamam oldu bi orda şüphem var olmama ihtimalini düşnyrm artık nasip kısmet yarın doktora çıkıcam bu zamana kadr bekledm netleşsin die yarın son günnn....
evet kuzum inşallah..
ama insan evde otur otur sıkılıyor,bugün pazara gidicem mesela 2 saate yakın ayakta kalmış ve yürümüş olucam,bişey olmaz herhalde bu kadarda delirmemek lazım
tabii canım, o kadar da abartmamak lazım herhaldeçok fazla yük yapıp zorlama kendini sadece
edoş aniden kayboldu sanki :26:
maonyaaa,edammm+,darkangellove58+,hperi+,karats+,mutlukız,babu+,
selammmm kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz
çiğdemcim bnm de kuşum war hatta bnm kuşum değil canımmm çok alışıcaksın eğer dişiyse konuşurda o şimdi bnmki konuşmuyo ama bni tanıyo bi görsen başka kmseye gitmez gelir saçımın arasında yatar çok tatlı oluyolaar ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri öpemiyoru eşim öpme dedi m
pazar arabam var düt düt :))))
maonyaaa,edammm+,darkangellove58+,hperi+,karats+,mutlukız,babu+,
selam hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın??bugün sınavın var dimi..maonyaaa,edammm+,darkangellove58+,hperi+,karats+,mutlukız,babu+,
halaymı çekicezzz kızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?