gerçekten çok zorr..biz hala alışamadıkkk...
nasıl alışıcaz onuda bilmiyorumm...
haziranda öldü halaa eksikliğini hissediyoruzz...
bende çok sayıda ve çeşitli hayvanlar besledim ama kuşumuz gibisi olmadı hiç bir zaman...
evet eşime o kadar almayalım dedim ama eşimde böyle bir kuşun yavruları olmalı nesli olmalı dedi tutturdu alıcam diye aldıı...
tşk ederm hperi hoşbuldumm adet gördüm die yapmamıştım 15 ekimdn buyana adet görmynce şüphelendm sizce bu durum nedir gebelk varmıdır..
canım yaaa kolay değil tabiii...
bir sorun yoksaa normal doğum yapacaksın dimi canımmm??
bende hep merak ederim çocugumun kime benzeyeceğini...
hep eşime derim şu sana benzesin şu bana benzesinn...
tşk ederm hperi hoşbuldumm adet gördüm die yapmamıştım 15 ekimdn buyana adet görmynce şüphelendm sizce bu durum nedir gebelk varmıdır..
hımm çok yeniymiş sizinki, baksana benimkinin üzerinden 13 koca yıl geçmiş, hala kuş deyince aklıma ilk gelen o oluyor maalesef :2: unutmak mümkün olmuyor canım benim, ama alışıyorsun işte zamanla.
eşin de inat etmiş anlaşılan
evet canım normal istiyorum ama bakalım kısmet
teşekkür ederm hoş buldumm kanama oldu die yapmadım ama 3 ay sürünce adet görmediğim bil- sıkıntı var herhalde dedim adet gördüğün halde yasmin ilacını bırkpta hamile kalma durumu nasıldır bilmiorum..ilk defa böle bişi yaşıorum..
yapmadım canım ya ilişkiden sonra beklemediğim adet gördm ondan emin olmadım şimdi içimde kuşku oldu..
kızlarrr ben çıkıyrmmmm.okula gidicemmmmm..sınavım varrrr
grşmk dileğiyle mutlu kalın
ben senin yerinde olsam hemen gider bi test alırım eczaneden..
aynen valla :)) doktorada çoktaan gitmiştim.Bu işler ihmale gelmez hiç..yani ben daha önceden kimbilir kaç kez test yapmıştım şimdiye kadar
testlerin doğruluk derecesinin düşük olduğu için pek yapmak istemdm daha doğrusu inanmadım olacağına hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyo..bi nebze kendmce teselli veriorum biraz daha bekleym belki yanılıorumdur die die dediğn gibi 2 ay oldu yarını düşnyrm neyle karşılaşcığıma hazırlıorum kendimi şimdiden ilişki sonrası adet görme kanamanın olması bidaha görmemek bunlar yeterlimidir sizce..??
testlerin doğruluk derecesinin düşük olduğu için pek yapmak istemdm daha doğrusu inanmadım olacağına hayal kırıklığına uğramak beni çok korkutuyo..bi nebze kendmce teselli veriorum biraz daha bekleym belki yanılıorumdur die die dediğn gibi 2 ay oldu yarını düşnyrm neyle karşılaşcığıma hazırlıorum kendimi şimdiden ilişki sonrası adet görme kanamanın olması bidaha görmemek bunlar yeterlimidir sizce..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?