aramıza hoşgeldinnn...
canım ben yasmin hapı 7 ay kullandım...
bıraktıgım haftada hamile kaldım canımmm...
sende kalmış olabilirsin...
Arkadaşlar ben çok stres yaptım ya yarını nasıl bekliycem benn...
merhaba canım. çok istiyormuşsun umarım hamilesindir. yarını neden bekliyorsun?
merhaba canım ..doktora gidiceğim durumu öğrencem yalnız ben çok ihmal ettim adetten önce ilişki olduğu için ihtimal vermemiştim olacağına şimdi aradan 2 ay geçti hala adet görmedm en son adetmde 15 ekimdi..ya sence bu belirtiler yeterlimidir canım karın sol tarafında şişlk seyirme,bulantılarım oluo ara ara çok deil adette görmyrm..
oy oy çok şeker canım benim göbüşte seninkinden az küçük toplamda 6 kilo aldım canım şimdiye kadar bende
ay tam yazıcam sayfa kilitlendi kusura bakma. bence sadece bunlar yeterli değil ama büyük ihtimal hamilesindir. göğüslerinde falan böyle bi sertlik bi hassasiyet var mı? kan testi yada idrar testi yaptırsana hemen. nasıl sabrediyon yaw ben olsam duramazdım.
benimde gidio arada canım sayfa önemli diil...ayy şimdi faredince zaten sabredemyrm dün akşm annem faretti hatta komik olck ama :) göğüslermde koyulaşma varr bazen kaşınıyor bazen acıyo adet görcem die bekliorum gidip bakıorum akıntm olmuş alışkın deilimki böle durumlara böle bişin olcğını bile ihtmal vermdm bende heycanlandım şimdii...
kız dünür ben senin geline buğlem ismini koymayı düşünüyorum eşimede söyledim beğendi
iyi canım bak çok az diyordun bende sadece 2-3 kilo aldın sandım. doğurana kadar bi 3-4 kilo daha alsan en ideal hamilelik kilosunu almış oluyorsun. ya bende çok aşırı almadım 9 kilo aldım dr. çok deyip duruyor sinir oluyorum yaaaa. neresi çok millet 25-30 kilo alıyo
ay valla ben gelini kezbanda olsa kabul ederimama buğlem çok güzel tabiki. bana ilk kez sultan söylemişti buğlem istiyorum diye çok hoşuma gitmişti. daha sonra eylül ekim annelerinde de sık sık duydum. kesinleşince haber verinde artık bende geline adıyla hitap edeyim. ben çok beğendim ismi.
aman sen ne bakıyosun doktora benim görümcem 30 kilo almış ilk çocuğunda tosun gibiymiş gerçi hala öylede verememiş kilolarının çoğunu
artık kesin gibi birşey canım çünkü başka güzel bi isim bulamadım kızıma bi türlü
hakkında hayırlısı olsun canım herşeyden önce. sadece senin istemen değil, babanın istemesi ve arkasında durması da çok önemli o konuda hiç konuştunuz mu?
daha babamın haberi yok şuan annem ve kardeşlerm bilio sadece onlara anlattm ama babam bana kıyamaz doğruları söledkten sonra beni anlycktır.onun tahammül edemediği yalan bende bugune kadr hiç yalan sölemedm aileme ...bekliorum şimdilik...
ay benim kızım olsa ismi hazırdı ama hayırlısı. allah tez zamanda verdi ya erkek kız fark etmez. inşallah 2. bebişimiz kız olur allah kısmet ederse. bu arada ben bebeği severken felan sürekli efe diyorum diye eşim trip yapıyo neden selahattin demiyon diye arada onu da derim dedim. bide bayramda annesigil falan sadece selahattin dediler bikaç kez sesimi çıkarmadım. doğduktan sonra selahattini söyler efe demezlerse bende gıcıklığına sadece efeyi söylemeyi düşünüyorum. fesatlık düşünen bi gelin olmak istemiyorum ama onlarda benim koyduğum efe ismine saygı duysunlar o zaman ben onların yanında saygı duyup selahattin efe diyorsam onlarda en azından sadece benim yanımda efeyide kullansınlar bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?