sevgicik buğlem ismide çok güzel görkem de aa acaba bu erkek miydi :26: evt kız ismine bayıldım buğlemdenizcik sende mert efe koy ne güzel sen nufüs kağıdına mert efe yazdır sen büyütcen bebişini ya ben rüyamda annemi hamile gördüm :86:
ay saol teyzesi beğenmiş olmana sevindim.Selahattin kayınpederinin ismi canım onu mutlaka koyması gerekiyor çünkü eşiyle öyle anlaştılar.Hayırdır inşallah senin yerine annenmi doğuracak kız?
yok kız annem 40 oldu yeter 3 tane en küçüğü benimneyse ben kaçar yine gelirim birazda durursam leptopun üstünde uyucam
haklısın canım birazda ben ihmal ettim şüphe duymaktansa doktora çıkmk daha doğru olur bu saatten sonra ben bu arada nişanlıyım evlilik dışı bi ilişki oldu o yüzden anlamasınlar die doktora çıkmadım..
teşekkür ederm canım hoş buldum ya ben stres yaptım bugun çokk dün karnımın sol tarafı şişti şaşırdım bugunde sol kasıkta seyirme oluyo pıt pıt die kendi kalbimi dinlyrm kendi kalbm çok hızlı atıo ama o yavaş gebelik için yasmini kullanmadığım bırakalı 20 gün oldu yanılmıosam..3 ay boyunca kullandım hem adet düzenlyci olarak da kullanmıştım hayırlısı
daha babamın haberi yok şuan annem ve kardeşlerm bilio sadece onlara anlattm ama babam bana kıyamaz doğruları söledkten sonra beni anlycktır.onun tahammül edemediği yalan bende bugune kadr hiç yalan sölemedm aileme ...bekliorum şimdilik...
ay saol teyzesi beğenmiş olmana sevindim.Selahattin kayınpederinin ismi canım onu mutlaka koyması gerekiyor çünkü eşiyle öyle anlaştılar.Hayırdır inşallah senin yerine annenmi doğuracak kız?
sevgicimm buğlem ismi değisik bi isim canım ama kolay anlasılabilir bi isim değil sanki..sen beğenmissin en önemlisi o tabi ki ama bence önünde zaman varken hemen karar verme belki daha güzel isimler, kulaga daha hos gelen isimler bulabilirsin.. ama senin icine sindikten sonra biz ne söylesek bos tabi canım, prensese hangi ismi koysan yakısır zaten
sevgii buğlem çok güzel isimmiş, adıyla bin yaşasın minik prenses
anlamı neymiş?
sevgicimm buğlem ismi değisik bi isim canım ama kolay anlasılabilir bi isim değil sanki..sen beğenmissin en önemlisi o tabi ki ama bence önünde zaman varken hemen karar verme belki daha güzel isimler, kulaga daha hos gelen isimler bulabilirsin.. ama senin icine sindikten sonra biz ne söylesek bos tabi canım, prensese hangi ismi koysan yakısır zaten
sizin belli iydi banucum isim? hatırlayamadım :26:
handan'a söyleyelim de tabloya bir sütun da isimler için açsın :86:
yok canım bulamadık cok zor bi sey karar vermek
canım daha güzelini bulana kadar bunu düşünüyorum yoksa değiştiririm...gerçi cinsiyetini öğrendiğimden beri bakıyorum isimlere en güzel bunu bulabildim hemde içimizede sindi eşimle benim kimede söylesem güzel diyorlar kulağa hoş geliyor diyorlar
saol canım.anlamı cenneti müjdeleyen melek olarak geçiyor heryerde
kızlar bana müsade herkese hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
kızlar bana müsade herkese hayırlı akşamlar kendinize cici bakın yarın görüşmek üzere
yok canım bulamadık cok zor bi sey karar vermek
sultan nereye kayboldu???
evett sultanla karşılaşamadım bendee...
nereye kayboldu kuşşş...
sultancım canım görüşemedik seninleee...
allah tez zamanda kavuştursun canımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?