Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kıymayla mı yapılıyor kuşbaşı etle mi? ben kıymayla yapılacak bi sürü şey biliyorum ama kuşbaşı etle sadece sote yapabiliyorum

bu kıymayla yapılıyor canımmm...

etle..........

güveç yapabilirsinnn...
yada etli türlü olabilir...

ay edam eğer aniden çıkmak zorunda kalırsam sen tarifi ver ben yarın alıp not edeyim olur mu?

tamam canım ben çıkıyorum. sen o tarifi yaz ben yarın gelince alayım. kusura bakma oldu mu? hepinize iyi akşamlar kızlar.

iyi akşamlar denizcim, yarın görüşürüz :)

tamam canım yazarımmm...
sana da iyi akşamlarrr...

yaa bişey söyleyeceğim, benim eşim annesinden bi mayalı poğaça tarifi almıştı, yapıyorduk süper oluyordu ama bu kez tarifi yanımızda getirmemişiz :78:
deniz her tarif istediğinde ben de istiyormuşum gibi oluyor ama bana da verebileceğin mayalı poğaça tarifi var mı kuzum defterinde yaş mayam yok yalnız, kuru maya.

bu arada tiramisu için malzeme eksiklerimi yarın tamamlayacağım inşallah

ayyyyy kızlarr birgün toplanıpp edalara gidelimmmmmmmmkim bilir neler yaparrrrrr

ay edam eğer aniden çıkmak zorunda kalırsam sen tarifi ver ben yarın alıp not edeyim olur mu?

250 gr kuş başı eti küçük bir tavada kendi suyunu çektikten sonra 1 çay bardağı kadar su ekleyerek pişirmeye yakın kıvamına gelene kadar pişiriyorsunn...

daha sonra 2 patates, 3 patlıcan, 5 sivri biber, 1 kabağı küp küp doğruyorsun..( en az 5 dk tuzlu suda beklet)

sonra derin bir tencereye birazcık sıvı yağ kızdırıp 1 soğanı dograyıp kavuruyorsun..soğanı öldürdükten sonra dolu bir yemek kaşığı salçayı ekleyip kavurmaya devam ediyorsunn...

daha sonra tencereye sıraladıgım şekilde sebzeleri 10 dk arayla ekliyorsun...

etide ilave ediyorsunn...

en az 3 bardak sıcak su ekliyorsunn...(benim eşim sulu sevdiği için ben 5-6 bardak koyuyorum..sen onu sevdiğiniz gibi ayarlayabilirsin)

baharat olarakta tuz, pul biber, karabiber ekliyorsun..(ben kimyon,5 li baharat ve isotta ekliyorum isteğe bağlı)

2 diş sarımsakta doğrayıp atıyorum...

pişmeye yakın 2 küçük domatesi doğrayıp ekliyorsun...

sebzeler lokum gibi olduntan sonra altını yapatabilirsinn...

var canımmm...

sabah tubişte istemişti yanlız ben ani çıktıgım için yazamadımm...

dur onuda yazayım çok güzel oluyorr...

tubiş sende not al...

bunu da not aldım, denemek istiyorum :) kuzu eti mi kullanacağız?
sağol cicim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…