merhaba kızlar,ben geldim,ama çok kalamayacağım,birazdan kocam gelir işten..nasılsınız?biz fena sayılmayız..sanki nezle olacakmış gibiyim,ama meyvelerle hastalığa karşı mücadele ediyorum,biraz boğazım ağrıyor hala,inş daha kötü olmadan atlatırım...
kuşş iyi geceler ...başım iyice ağrıdı
rica ederim canım benimm...
yazdım not alırsın tatlımmm...
kızlar aranızda küçük arıyı okuyan varmı???
merhaba kızlar,ben geldim,ama çok kalamayacağım,birazdan kocam gelir işten..nasılsınız?biz fena sayılmayız..sanki nezle olacakmış gibiyim,ama meyvelerle hastalığa karşı mücadele ediyorum,biraz boğazım ağrıyor hala,inş daha kötü olmadan atlatırım...
slm cnlarım ya eve 10 günde bir geliyorum eşimn işi yüzünden ama az kaldı yakında bitiyor iş... kızlar sizden yeni haberler duymayı umut ediyorum bu arada bende bu ayın 24ünde falan cinsiyetini öğrenicem inş gösterirse
nasılsın edoşum bugün
evet kuşum yaa,2 aydır hastalanmamış..yarın doktora gidecekmiş..hayırlısı olsun onun içinde ne diyelim..
kaç yaşında hiç sormadık :26:
iyiyim canım temizlik yaptım biraz yoruldummm...
eşimide uyuttum size koştummm :))
sen nasılsın??
günaydınnnn teşekkür ederm yorumlarınız mesajlarınız için ....bi fırtına var içimde ama henüz ne olduğunu bende bilmiyorum ben 26 yaşındayımm rahatlıkk deildee benm ihmalkarlığım akşam 5te randevum varr son durumu bildircem sizee dün uyuyamadım hiçç düşünmektenn hakkımda hayırlısı inşallahh
günaydınnnn teşekkür ederm yorumlarınız mesajlarınız için ....bi fırtına var içimde ama henüz ne olduğunu bende bilmiyorum ben 26 yaşındayımm rahatlıkk deildee benm ihmalkarlığım akşam 5te randevum varr son durumu bildircem sizee dün uyuyamadım hiçç düşünmektenn hakkımda hayırlısı inşallahh
iyiyim, ben de eşimi gönderdim, ortalığı topladım, oturdum bilgisayarımın başına :126:
her sabah böyle aslında, 6da kalkıyorum, 7'de eşimi gönderiyorum, sonra oturuyorum, işlerimi falan yapıyorum, öğleden sonra da biraz uzanıyorum :)
tam tembel işi
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?