Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

evet canım yarıyı gectim gün olarak bile olsaa

evet canım birazdan yapıp içicem zaten hafif agrım varr...

hakkında hayırlısı olsun özlemcim, nişanlın yanında mı bu konuda? lütfen yanında olsun, bu tek başına senin sorumluluğun değil çünkü.

teşekkür ederim canımm daha bahsetmedm emin olmadn kimseyi umutlandırmamak için zaten olmazsa neyapcğım konusunda bilgim yok akşamdan beri uyamadım bide çalışıorum ben karnımda sıcaklığını bile hissettm akşam buarada kendimde umutlandırmamak için belki yoktur kendm abartma die yemek yiyorum sol kasığım hemen atıyo psikolojkmi yaşıorum bunları onuda bilmyrm hayal kırıklığı beni çok korkutuo şuan..

iyiyiz teyzesi ben ve buğlemim sen nasılsın?

iyiyim canım teşekkür ederim

evet canım yarıyı gectim gün olarak bile olsaa

evet canım birazdan yapıp içicem zaten hafif agrım varr...

hadi bakalım, yarasın o zaman :80:

burdaki hamile arkadaşlar bile çok geç hissettiler bebeklerinin karınlarındaki varlıklarını, hissettiğin şey duygusal olabilir.
yanına aileni ve nişanlını almadan hareket etme derim, son kez.

günaydınn canımmm...
dr dan sonra haberlerini bekliyoruzz...
tşk ederm edacım beni yalnız bırakmadığınız içinn bugun heyecnlı bi gün benm için...dualarınızı eksik etmeyn olurmu..akşam dua ettim hicri yılbaşıymış dün akşm hakkımda hayırlısını istedim namaz kıldım allah kabul eder inşallah..

yaa özlem, kendini duygusala bağlama, biraz normale dön, eğer bebek yoksa bile bi kontrlün olması lazım, sonuçta 2 aydır regl olamamışsın. eğer hamileysen de bitakım testler için geç kalmış duurmdasın, ailenden birilerini haberdar et ve birlikte hareket edin. bunları da sana sosyal sorumluluk adına söylüyorum, yanlış anlama, yoksa ne haddime

Son düzenleme:

dularımız seninlee...
hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...
sonucta ciddi bir sorumluluk çok iyi düşün olur mu..
bide eğer hamileysen hemen evlenebilecek misiniz bunu hiç düşündün mü canımm??

günaydın kızlaaarrrr...dün sonunda esim bi isim beğendi sevgiciğin isim konusunu acması bi isaretmis sanırım tam karar vermis olmamakla birlikte kızımızın ismini "nehir" koymaya karar verdik...

günaydın kızlaaarrrr...dün sonunda esim bi isim beğendi sevgiciğin isim konusunu acması bi isaretmis sanırım tam karar vermis olmamakla birlikte kızımızın ismini "nehir" koymaya karar verdik...

hoşgeldin babucumm, nasılsın bugün?
ayy ne güzel tebrik ederim sizi, adıyla çok yaşasın Nehir'cik, adı gibi uzun ömrü olsun inşallah

handancım, tabloya bir sütun da isimler için ekle bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…