Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim mesaj da iki sefer yazılmıs :S su siteyi eski haline cevirseler de kurtulsak yaa ne sacma sapan bi is yaptılar:84:

vallahi sorma yazamıyorum ondan yaa herşey 2 kere çıkıyor yok 15 sn bekleyin diyor

yaa evet yaaa, alıntılarım bile her mesajda yeniden seçmişim gibi duruyorlar, bi de ne zaman yazıp da cevapla diye tıklasam, 15 sn bekleyin falan diyor

birde yanılmıyorsam çiğdemdi deniz ne zaman tarif istese bende istiyo gibi oluyom demiş ay ona çok güldüm kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öyle bişey

bendim efet :78:

ayy görmedim kuzuuum....
keşke daha önce konuşsaydık
önce babam gelir .onunla ank giderdim ..şimdi babamla gelceğim için
ne zaman giderkii:))
ama çook isterdim ...inaniyorum ben eninde sonunda
buluşacağız başkentte

sevgicim hoşgeldin

kızlar ben çıkıyorum, site sinir etti zaten.
kitap okuyacağım şimdi, dün küçük arı'yı bitirdim, bugün yeni bi kitaba başlayacağım, daha neye başlayacağıma karar vermedim, başlayınca yazarım size

öpüldünüzzzz

teşekkür ederim canımm daha bakalım net bişi yok akşam doktora çıkıorum yarın haberleri vercem size..hayal kırıklığı yaşamayım die dua ediyorum..

eğer bebk varsa canım hemen evlenebilecekmisiniz...
nişanlında durumunu bilyomu..
kusuruma bakma özel sorular sordum galiba ..merak etim sadece
hayırlısı olur inşallah hakkında

teşekkür ederim canımm daha bakalım net bişi yok akşam doktora çıkıorum yarın haberleri vercem size..hayal kırıklığı yaşamayım die dua ediyorum..

ne olsun istiyorsun sen? hangi duruömda hayalkırıklığı olacak ya da hangi durumda hayal kırıklığı olmayacak senin için?
o bebeciğe aile olacak bir anne baba olabilecek misiniz hemen :26:
çok zor, çooook

öpüyorum seni şekerr...
iyi okumalarrr...

tamam kuzum görüşürüz,öptük bizde çoooook

ne olsun istiyorsun sen? hangi duruömda hayalkırıklığı olacak ya da hangi durumda hayal kırıklığı olmayacak senin için?
o bebeciğe aile olacak bir anne baba olabilecek misiniz hemen :26:
çok zor, çooook

olursa bikere aldırmayı kesnlikle düşnmyrm canım şimdi var düşüncesiyle umutlnıyrm olmazsa boşuna umutlandım die kendime kızıcam kalbimden geçende olsun istiyorum
anne baba konusunu hakkında ne olcağını bilmiyorum henüzz şuanki mevzu varmı yokmu onu öğrenmeye çalışıorum.

iyiyyim canım saolll
ben geldim kızlar
hoşgelidn canımmm
görüşürüz kuzum, seni de öpeyim, gidiyorum sonra gelince göremezsem kendinize iyi bakın
görüsürürz fıstıkkkkkkkkkk

ay site beni uyuz etti. bi sayfa bi saatte açılmıyo. ben yürüyüşe gidip geleyim o arada düzelir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…