Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kızlar![]()
benim mesaj da iki sefer yazılmıs :S su siteyi eski haline cevirseler de kurtulsak yaa ne sacma sapan bi is yaptılar:84:
vallahi sorma yazamıyorum ondan yaa herşey 2 kere çıkıyor yok 15 sn bekleyin diyor![]()
birde yanılmıyorsam çiğdemdi deniz ne zaman tarif istese bende istiyo gibi oluyom demiş ay ona çok güldüm kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öyle bişey![]()
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
1. darkangellove58
2. n__a__z+
3. karats+
4. impaladeniz+
5. imjuli+
6. hperi+
7. febe
8. mutlukız+
9. babu+
10. ozlem2684
![]()
![]()
özlem hayırlı olsun canım doktora ne zaman gideceksin?
teşekkür ederim canımm daha bakalım net bişi yok akşam doktora çıkıorum yarın haberleri vercem size..hayal kırıklığı yaşamayım die dua ediyorum..
ayy görmedim kuzuuum....
keşke daha önce konuşsaydık
önce babam gelir .onunla ank giderdim ..şimdi babamla gelceğim için
ne zaman giderkii:))
ama çook isterdim ...inaniyorum ben eninde sonunda
buluşacağız başkentte![]()
teşekkür ederim canımm daha bakalım net bişi yok akşam doktora çıkıorum yarın haberleri vercem size..hayal kırıklığı yaşamayım die dua ediyorum..
sevgicim hoşgeldin
kızlar ben çıkıyorum, site sinir etti zaten.
kitap okuyacağım şimdi, dün küçük arı'yı bitirdim, bugün yeni bi kitaba başlayacağım, daha neye başlayacağıma karar vermedim, başlayınca yazarım size
öpüldünüzzzz![]()
evettttt ama 2 ay gecti diyorsun 2. çizgi silik çıkmaması gerekiyor canımm...
sevgicim hoşgeldin
kızlar ben çıkıyorum, site sinir etti zaten.
kitap okuyacağım şimdi, dün küçük arı'yı bitirdim, bugün yeni bi kitaba başlayacağım, daha neye başlayacağıma karar vermedim, başlayınca yazarım size
öpüldünüzzzz![]()
tamam kuzum görüşürüz,öptük bizde çoooook![]()
ne olsun istiyorsun sen? hangi duruömda hayalkırıklığı olacak ya da hangi durumda hayal kırıklığı olmayacak senin için?
o bebeciğe aile olacak bir anne baba olabilecek misiniz hemen :26:
çok zor, çooook![]()
iyiyyim canım saolllmerhaba iyiyim canım. sen nasılsın?
ay bende çok iyiyim edacım. aman allahım o ne tarifler öyle bütün tariflerini aldım. sırayla deneyeceğim. çok teşekkür ederim.
ne çok konuşmuşsunuz okuya okuya bitiremedim geçmişi
birde yanılmıyorsam çiğdemdi deniz ne zaman tarif istese bende istiyo gibi oluyom demiş ay ona çok güldüm kırk yıl düşünsem aklıma gelmez öyle bişey![]()
hoşgelidn canımmmben geldim kızlar![]()
görüsürürz fıstıkkkkkkkkkkgörüşürüz kuzum, seni de öpeyim, gidiyorum sonragelince göremezsem kendinize iyi bakın
ay site beni uyuz etti. bi sayfa bi saatte açılmıyo. ben yürüyüşe gidip geleyim o arada düzelir belki.
kızlar ben çıkıyorum hepinizi öptüm akşam görüşürüzzz![]()