Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slmm kızlarrrrrr.

edaaaaaaaaa poaça çok güzel olmuştu yaa yedikçe yiyesi geliodu insanın.bi sınıf ve öğretmenler tarifini istediii çok şahaneydii.çok teşşekkürler cnm:81:
selam canım ohh ellerine sağlık seninde
bende sodalı kek tarifi buldum internetten onu denicem
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. imjuli
2. maonyaaa
3. hperi+

sultan'ın da yeşil ışığı yanıyor :)

selam kızlar, yemeğe gitmeden bi uğrayayım dedim. ne var ne yok :) yarım saat sonra çıkarım.
selam canım bende yemek ısıtıyorum benimki acıkmış :)))))
bide dün kasaptan kemik aldım onu haşlıyorum çorba falan yapıyorum suyuna,bide küp küp donduruyorum onu buz kalıbında pilava falan koyuyorum bulyon gibi :)

bide dün kasaptan kemik aldım onu haşlıyorum çorba falan yapıyorum suyuna,bide küp küp donduruyorum onu buz kalıbında pilava falan koyuyorum bulyon gibi :)

aa süpermiş, aklımda olsun :82:

ben de sodayı buz kalıbında dondurup akşamları yüzüme masaj yapıyorum onunla, tabii önce yüzümüzü temizlememiz lazım :12:
buz kalıbında dondurmak deyince benim de aklıma bu geldi :9:

Son düzenleme:
slmm kızlarrrrrr.

edaaaaaaaaa poaça çok güzel olmuştu yaa yedikçe yiyesi geliodu insanın.bi sınıf ve öğretmenler tarifini istediii çok şahaneydii.çok teşşekkürler cnm:81:
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. imjuli
2. maonyaaa
3. hperi+

sultan'ın da yeşil ışığı yanıyor :)

selam kızlar, yemeğe gitmeden bi uğrayayım dedim. ne var ne yok :) yarım saat sonra çıkarım.

aa süpermiş, aklımda olsun :82:

ben de sodayı buz kalıbında dondurup akşamları yüzüme masaj yapıyorum onunla, tabii önce yüzümüzü temizlememiz lazım :12:
buz kalıbında dondurmak deyince benim de aklıma bu geldi :9:

aaa senin fikirde süpermiş :9: soda iyi gelir tonik etkisi diye duymuştum ama bu yöntem süper..

Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler..
/ Cemal Süreyya /..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

karats,maonyaaa+,
:97::97::97:

kuşşş gel artık sıkıldım yaa eda da yok zatenn

Back
X