Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

waaaaaaaw süpermiş yaaa
bi söz bu kadar doğru olur:46::46::46:
bencede,ne yazık.
Çok isterdim geçmiş zamanda yaşamış olmak herkesin birbirini tanıdığı tanımasada selamlaştığı,güvenli,huzurlu bir şehir...
bnde aynen osmana bakıyom kocişim bu akşam yok işi warmış yalnızım sze bakem dedim:)
iyi yaptın canım
bebişinle başbaşasın yanii :)))

bencede,ne yazık.
Çok isterdim geçmiş zamanda yaşamış olmak herkesin birbirini tanıdığı tanımasada selamlaştığı,güvenli,huzurlu bir şehir...

iyi yaptın canım
bebişinle başbaşasın yanii :)))
:46::46::46:eweett:) e bde şimdi siz warsınız:70:

ne için cnm bebiş içinmii

evet bi değişklik varmı?mide bulantın falan oluyormu?
:nazar: :nazar:
bu arada çizelgen olmamış değiştirdinmi,hem vakti yanlış hemde bu kaybedilen bebekler için yani altında since we said goodbye diyo,yani ondan ayrılalı manasında....değiştir cicim..

bu arada çizelgen olmamış değiştirdinmi,hem vakti yanlış hemde bu kaybedilen bebekler için yani altında since we said goodbye diyo,yani ondan ayrılalı manasında....değiştir cicim..

yok cnm ya midem fln gayet iyi bi şikayetm yok bn hatta normalmi diye düşünmeye başladım
deiştirdim bu olmuşmu

yok cnm ya midem fln gayet iyi bi şikayetm yok bn hatta normalmi diye düşünmeye başladım
deiştirdim bu olmuşmu

Back
X