Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slmm kızlarrrrrr.

edaaaaaaaaa poaça çok güzel olmuştu yaa yedikçe yiyesi geliodu insanın.bi sınıf ve öğretmenler tarifini istediii çok şahaneydii.çok teşşekkürler cnm:81:
selam canım ohh ellerine sağlık seninde
bende sodalı kek tarifi buldum internetten onu denicem
selam canım bende yemek ısıtıyorum benimki acıkmış :)))))
bide dün kasaptan kemik aldım onu haşlıyorum çorba falan yapıyorum suyuna,bide küp küp donduruyorum onu buz kalıbında pilava falan koyuyorum bulyon gibi :)

aa süpermiş, aklımda olsun :82:

ben de sodayı buz kalıbında dondurup akşamları yüzüme masaj yapıyorum onunla, tabii önce yüzümüzü temizlememiz lazım
buz kalıbında dondurmak deyince benim de aklıma bu geldi

Son düzenleme:
slmm kızlarrrrrr.

edaaaaaaaaa poaça çok güzel olmuştu yaa yedikçe yiyesi geliodu insanın.bi sınıf ve öğretmenler tarifini istediii çok şahaneydii.çok teşşekkürler cnm:81:
selam canım ohh ellerine sağlık seninde
bende sodalı kek tarifi buldum internetten onu denicem
selam canım bende yemek ısıtıyorum benimki acıkmış :)))))
bide dün kasaptan kemik aldım onu haşlıyorum çorba falan yapıyorum suyuna,bide küp küp donduruyorum onu buz kalıbında pilava falan koyuyorum bulyon gibi :)

aaa senin fikirde süpermiş soda iyi gelir tonik etkisi diye duymuştum ama bu yöntem süper..

Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler, Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler..
/ Cemal Süreyya /..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

karats,maonyaaa+,
:97::97::97:

kuşşş gel artık sıkıldım yaa eda da yok zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…