• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gidicem kızlarrr...
eşim bir müsait olsunn gidicemm..
eşimde endişeleniyor artıkk...

ayyy düşüne düşüne çatlayacam artıkk...
ilk defa bu kadar uzun gecikmem olduu...
çok merak ediyorum nedenini..

bakalım dr sana ne diyecekkk...

15 ekimden bu yana adet görmüyrm cnm seni ii anlıorumm bende merak ediyorum vesveseylede insan kendini yiyip bitiriyo ben yazarım haber veririm mutlaka 2 saatim kaldı.

15 ekimden bu yana adet görmüyrm cnm seni ii anlıorumm bende merak ediyorum vesveseylede insan kendini yiyip bitiriyo ben yazarım haber veririm mutlaka 2 saatim kaldı.

bende en son 20 ekimde adet gördüm canımmm...
benim ki 19 gün gectiysee..
tahminen seninkide 25 gün falan gecmişş...

mutlaka yaz canım bakalım sorun neymiş...

günaydın arkadaşlar bende hastahaneden yeni çıktım kan testi yaptım 4.10 çıktı negatif diyor doktorum yoktu ben sonuçları aldım işime deldim şimdi öğlen bidaha uğruycam yanına sekreteri gel dedi belki reçete yazar ilaç verir die..beklediğim gibi oldu şu sonuçlara göre hamile deilim...

hakkında hayırlısı olsun özlemcim, ama sen gecikmen ile ilgili yine de doktoruna görün. çünkü makul bir süre değil o kadar gecikme.

günaydın kızlar yazmıstım o cıkmamıs :))

günaydın babucum, nasılsın :16:
ben de yeni geldim :1:

günaydın kızlar :16:

bu arada özlemcim hakkında hayırlısı olmuş bence,inşallah evlendiğin zaman rabbim sana nurtopu gibi bir bebiş nasip etsin..

inşallah canımm hormaneldir ama ya bi sıkıntı olsaydı şimdiye kadr farklı şeklde çıkardı karşıma...artık ben düşnmye başladım ilerde anne olmak istediğimde yine böle anne olamyckmıyım die?

inş sorun yokturr...
horman bozukluğuda uğraştırıyor maleseff..
inş stresten falan gecikmiştirr...

şimdiden böyle düşünmee...
evlendikten sonra neden bebeğin olmasın ki..
korunmayı bıraktıktan sonra muhakkak sağlıklıysan hamile kalabilirsinnn...

hakkında hayırlısı olsun özlemcim, ama sen gecikmen ile ilgili yine de doktoruna görün. çünkü makul bir süre değil o kadar gecikme.

günaydın babucum, nasılsın :16:
ben de yeni geldim :1:
iyiyim tatlımmm sen nasılsın??
Hoşbulduk canım

saol canım bende buğlemde iyi hatta şuan kımıldanıp duruyor kendinden bahsettiğimizi anladı galiba siz nasılsınız bakalım nehirciğimle

hoşbulduk tatlım
biz de iyiyiz teyzesiii yerim ben bu miniklerii :))nehircik de yuvarlanıp duruyo her zamaki gibi :)))
günaydın kızlar :16:

bu arada özlemcim hakkında hayırlısı olmuş bence,inşallah evlendiğin zaman rabbim sana nurtopu gibi bir bebiş nasip etsin..
günaydın fıstıkkk naber?

Back
X