malesef hastalanmadım canımmm...
eşimde dr a gidelim diyorr...
3-4 güne gitmeyi düşünüyorum cnm eşimin boş oldugu bir gündee...
bence git canım doktora
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef hastalanmadım canımmm...
eşimde dr a gidelim diyorr...
3-4 güne gitmeyi düşünüyorum cnm eşimin boş oldugu bir gündee...
ayyy düşüne düşüne çatlayacam artıkk...
ilk defa bu kadar uzun gecikmem olduu...
çok merak ediyorum nedenini..
bakalım dr sana ne diyecekkk...
aaa düzelmiş bi gelmiştim bakımda yazıyordu herkesler hoşgelmiş hepinize günaydınlar kızlar
15 ekimden bu yana adet görmüyrm cnm seni ii anlıorumm bende merak ediyorum vesveseylede insan kendini yiyip bitiriyo ben yazarım haber veririm mutlaka 2 saatim kaldı.
aaa düzelmiş bi gelmiştim bakımda yazıyordu herkesler hoşgelmiş hepinize günaydınlar kızlar
bende en son 20 ekimde adet gördüm canımmm...
benim ki 19 gün gectiysee..
tahminen seninkide 25 gün falan gecmişş...
mutlaka yaz canım bakalım sorun neymiş...
tamam canım yazarım mutlaka aynı durumdayız senle..
günaydın arkadaşlar bende hastahaneden yeni çıktım kan testi yaptım 4.10 çıktı negatif diyor doktorum yoktu ben sonuçları aldım işime deldim şimdi öğlen bidaha uğruycam yanına sekreteri gel dedi belki reçete yazar ilaç verir die..beklediğim gibi oldu şu sonuçlara göre hamile deilim...
günaydın kızlar yazmıstım o cıkmamıs :))
Hoşbulduk canımgünaydın canımmm hoşgeldinn...
saol canım bende buğlemde iyi hatta şuan kımıldanıp duruyor kendinden bahsettiğimizi anladı galiba siz nasılsınız bakalım nehirciğimlegünaydınnn sevgicimm nasılsınızz bakalımm buğlemcik nasıl??
hoşbulduk tatlımgünaydın cnm hoşgeldin
evet canım aynı durumdayızz...
inş bir sorun çıkmaz canımm...
inşallah canımm hormaneldir ama ya bi sıkıntı olsaydı şimdiye kadr farklı şeklde çıkardı karşıma...artık ben düşnmye başladım ilerde anne olmak istediğimde yine böle anne olamyckmıyım die?
günaydın kızlar
bu arada özlemcim hakkında hayırlısı olmuş bence,inşallah evlendiğin zaman rabbim sana nurtopu gibi bir bebiş nasip etsin..
iyiyim tatlımmm sen nasılsın??hakkında hayırlısı olsun özlemcim, ama sen gecikmen ile ilgili yine de doktoruna görün. çünkü makul bir süre değil o kadar gecikme.
günaydın babucum, nasılsın
ben de yeni geldim![]()
biz de iyiyiz teyzesiii yerim ben bu miniklerii :))nehircik de yuvarlanıp duruyo her zamaki gibi :)))Hoşbulduk canım
saol canım bende buğlemde iyi hatta şuan kımıldanıp duruyor kendinden bahsettiğimizi anladı galiba siz nasılsınız bakalım nehirciğimle
hoşbulduk tatlım
günaydın fıstıkkk naber?günaydın kızlar
bu arada özlemcim hakkında hayırlısı olmuş bence,inşallah evlendiğin zaman rabbim sana nurtopu gibi bir bebiş nasip etsin..